Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@13:38:36 GMT

استاندار : مازندران روزهای کرونایی سختی در پیش دارد

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۷۹۵۹۶

استاندار : مازندران روزهای کرونایی سختی در پیش دارد

به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران ، احمد حسین‌زادگان در نشست ستاد مقابله با کرونای استان که با حضور ویدیوکنفرانسی فرمانداران برگزار شد ، با اشاره به تغییر وضعیت رنگ بندی کرونایی در استان افزود که برای مقابله با وضعیت پیش رو کاهش میزان حضور کارمندان ، کنترل مبادی ورود و خروجی  با استقرار ایستگاه ایست بازرسی در مبادی ورودی شهرها باید به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده عالی دولت در مازندران اظهار داشت : فرمانداران برای تامین معیشت و اقتصاد و خطر عادی انگاری برخی مردم در مواجهه با ویروس کرونا باید با استفاده از ظرفیت رسانه‌های جمعی و همچنین فضای مجازی نسبت به ترویج و نهادینه کردن فرهنگ رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی اقدام کنند.

وی با بیان اینکه در موج چهارم ، میزان شیوع، جهش و فراگیری ویروس کرونا بیشتر است، تاکید کرد : نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ایجاد فضای بدون اجتماع وظیفه تمام فرمانداران است.

حسین‌زادگان نقش اصناف در اجرای محدودیت‌های کرونایی را بسیار مهم و حساس توصیف کرد و افزود : اگر موضوع را جدی نگیریم سلامتی مردم استان با خطرات جدی مواجه خواهد شد.

روند افزایشی شیوع کرونا و بیماران بستری کووید ۱۹ در مازندران از دوم فروردین ماه شروع شد و تنها در مدت ۲ هفته آمار بیماران بستری در بیمارستان های استان طبق آخرین گزارش با افزایش بیش از ۱۰۰ درصدی نسبت به روز اول فروردین اکنون به حدود ۹۰۰ نفر رسیده است.

آمار بیماران کووید ۱۹ بستری در مازندران پس از ۶ ماه برای نخستین بار اول فروردین به ۴۴۱ نفر رسیده بود ولی بلافاصله از دوم فروردین دوباره افزایشی شد.کارشناسان بهداشت و درمان علت افزایشی شدن شیوع این ویروس در سال جدید را ناشی از ورود ویروس جهش یافته انگلیسی و شلوغی بازارهای شب عید در کنار عادی انگاری رفتاری ارزیابی کردند.

کرونای انگلیسی ۲۴ اسفند با شناسایی ۲ بیمار در قائمشهر وارد مازندران شد ، ویروسی که در کمتر از ۲ هفته تمامی ۲۲ شهرستان استان را در نوردید و رنگ قرمز و نارنجی را هم در هفته دوم فروردین به استان بازگرداند.

طبق ارزیابی سامانه ماسک متعلق به وزارت بهداشت ، مازندران که با رنگ زرد و آبی وارد سال جدید شده بود ، در روز ۱۱ فروردین بازگشت رنگ نارنجی را به شهرستان قائمشهر تجربه کرد و روز ۱۳ فروردین هم با تبدیل وضعیت قائمشهر به قرمز ، رنگ شهرستان های آمل ، ساری ، رامسر ، جویبار و گلوگاه هم نارنجی شد و تمامی ۶ شهرستان آبی استان هم به زرد تغییر وضعیت دادند.

درحال حاضر مازندران دارای یک شهرستان قرمز ، پنج شهرستان نارنجی و ۱۶ شهرستان زرد کرونایی است.

شتاب در رسیدن به پیک چهارم

همچنین رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در نشست ستاد مقابله با کرونای استان هشدار داد که طی هفته جاری و آینده، فاصله‌گذاری اجتماعی، پروتکل‌های بهداشتی و محدودیت‌های به طور جدی باید رعایت شود تا استان با شیب تند وارد پیک چهارم نشود. ‎

دکتر سیدعباس موسوی با اشاره به شرایط فعلی کرونایی در کشور از جمله در مازندران، افزود : اگر در طی هفته جاری و آینده فاصله‌گذاری اجتماعی، پروتکل‌های بهداشتی و محدودیت‌های کرونایی به طور جدی رعایت نشود، با شیب بسیار تند وارد پیک چهارم خواهیم شد.

وی گفت: در شهرهای با وضعیت قرمز کرونایی باید تمام دستورالعمل‌های بهداشتی بویژه ورود و خروج در آن ها رعایت شود و تنها کسب و کارهای گروه یک مجاز به فعالیت هستند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تاکید کرد : تنها در صورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اجرای صحیح محدودیت‌ها، موج‌ چهارم ویروس کرونا در استان مهار خواهد شد.

موسوی در ارتباط با وضعیت قرمز کرونایی در قائمشهر هم گفت : باید نسبت به اجرای کامل محدودیت‌ها از جمله فاصله گذاری اجتماعی و جلوگیری از ورود و خروج خودروها در این شهرستان اهتمام بیشتری صورت گیرد تا از شیوع دوباره جلوگیری شود.

بر اساس آخرین گزارش ستاد مقابله با ویروس کرونای مازندران در حال حاضر ۸۹۴  بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان های مازندران بستری هستند که از این تعداد ۱۷۴ تن از این بیماران به علت علایم حاد تنفسی در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان قرار دارند.

برچسب‌ها کرونا ساری استانداری مازندران گلوگاه جویبار احمد حسین زادگان  مازندران آمل رامسر بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ساری استانداری مازندران کرونا ساری استانداری مازندران گلوگاه جویبار احمد حسین زادگان مازندران آمل رامسر بهداشت و سلامت اخبار کنکور پروتکل های بهداشتی ویروس کرونا محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۹۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت تکان‌دهنده یونیسف از گورستان‌های کودکان غزه

سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد با هشدار درباره پیامدهای فجیع حمله احتمالی ارتش صهیونیستی به رفح اعلام کرد که وضعیت معیشتی و بهداشتی این منطقه بسیار وحشتناک بوده و در غزه گورستان‌هایی ایجاد شده که مملو از کودکان است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «جیمز الدر» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در گزارشی به توصیف وضعیت فوق بحرانی کودکان در نوار غزه اشاره و اعلام کرد که هرگز ویرانی‌هایی مانند آنچه که در خان یونس و غزه شاهد آن بودم در هیچ کجا ندیدم و در صورتی که اسرائیل بخواهد تهدیدات خود را برای حمله به رفح اجرایی کند وضعیت به شدت بدتر خواهد شد.

این سخنگوی یونیسف در مقاله‌ای که در روزنامه گاردین منتشر شد اعلام کرد که جنگ غزه بسیاری از کودکان را مجبور کرده چشمان خود را ببندند و گورستان‌هایی در رفح وجود دارد که پر از کودکان است‌. من هنگام بازدید از بخش مراقبت‌های ویژه در بیمارستان اروپایی در رفح در جنوب نوار غزه کودکان را دیدم که چه وضعیت وخیمی داشتند. تنها چند هفته بعد از اینکه همه جهان کشتار 7 عضو سازمان آشپزخانه مرکزی جهانی در غزه را محکوم کردند، یک ماشین وابسته به یونیسف که در تلاش برای کمک رسانی به غیرنظامیان بود منفجر شد.

وی ادامه داد که حملات هوایی شدید طی این هفته موجب قتل عام شمار زیادی از غیرنظامیان بزرگسال و کودک در رفح شده است. بیش از شش ماه از جنگ در نوار غزه می‌گذرد و این جنگ در حال شکستن سیاه‌ترین رکوردها در جنایت علیه بشریت است. گزارش‌ها نشان می‌دهد که طبق آمار رسمی بیش از 14هزار کودک در نوار غزه قتل عام شده‌اند و با توجه به تهدیدات برای ادامه تجاوزات این اوضاع بدتر می‌شود.

این مسئول سازمان ملل در ادامه درباره عواقب حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به رفح هشدار داده و تاکید کرد که تهدیدات برای حمله به رفح در زمانی است که نوار غزه شاهد یک قحطی واقعی بوده و تعداد کشته‌ها هر روز افزایش می‌یابد. در صورت حمله اسرائیل به رفح وضعیت به سرعت به مرز انفجار و فروپاشی می‌رسد زیرا بیش از 1.4 میلیون غیرنظامی در رفح در سایه شرایط بسیار وخیم معیشتی تجمع کرده‌اند.

روز «کودک فلسطینی»؛ روسیاهی جامعه جهانی مقابل درد کودکان غزهجنگ اسرائیل علیه کودکان غزه

سخنگوی یونیسف با اشاره به کمبود شدید منابع غذایی و آبی چه برای نوشیدن و چه برای مصارف بهداشتی گفت که در غزه دیگر جایی برای رفتن وجود ندارد. وضعیت بهداشتی در رفح بسیار وحشتناک بوده و به ازای هر 850 نفر تقریبا یک توالت وجود دارد و به ازای هر 3500 نفر تنها یک حمام وجود دارد. تصور کنید که یک دختر نوجوان یا یک زن باردار و یا کودکان و سالمندان باید کل روز در صف بایستند تا بتوانند از توالت یا حمام استفاده کنند.

جیمز الدر هشدار داد که حمله به رفح عواقب فاجعه باری خواهد داشت؛ زیرا رفح در واقع شهر کودکان است، جایی که حدود 600 هزار کودک در آن زندگی می‌کنند. همچنین وضعیت بزرگترین بیمارستان باقیمانده در غزه یعنی بیمارستان اروپایی هم بسیار وخیم است.

وی ادامه داد که من در ماه آوریل گذشته به این بیمارستان سر زدم و جراح کودکان بالای سر کودک کوچکی به نام محمود خم شده بود که بر اثر انفجار موشکی که به خانه‌شان اصابت کرده بود، در سرش احساس درد می‌کرد. این جراح در حالی که داشت اشک می‌ریخت از من پرسید: مگر این پسربچه چه کار کرده است؟ امروز از 36 بیمارستان غزه تنها 10 بیمارستان هنوز فعال هستند که آنها هم به طور جزئی کار می‌کنند و این در حالی است که همه کودکان غزه نیاز به مراقبت‌های بهداشتی دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیام ساکت قبل از پرسپولیس: شمال فقط نساجی
  • روزهای خنک و بارانی در انتظار مازندرانی‌ها
  • روایت تکان‌دهنده یونیسف از گورستان‌های کودکان غزه
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • نامزدهای انتخابات را به رعایت قانون توصیه می‌کنم
  • شناسایی یک زنجیره توزیع تخم مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • شناسایی و توقیف یک زنجیره توزیع تخم مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • توقیف محموله بزرگ تخم‌مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • ۵۱۰ کارتن غیرمجاز تخم مرغ در مازندران کشف شد
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت