Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس اعلام استانداران و فرمانداران نام‌نویسی از داوطلبان انتخابات ششمین دوره‌ شوراهای اسلامی روستا و تیره‌های عشایری از ساعت هشت صبح امروز در سراسر کشور آغاز شده و تا ساعت ۱۸ یکشنبه ۲۲ فروردین‌ماه ۱۴۰۰  به مدت هفت روز ادامه خواهد داشت.

نام‌نویسی از داوطلبان به چهار روش شامل نام‌نویسی از طریق اپلیکیشن موبایلی (دانلود برنامه از پورتال وزارت کشور به آدرس entekhabat.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

moi.ir) و دریافت پیامک مبنی بر نام‌نویسی قطعی داوطلب از سرشماره (v.Keshvar)، نام‌نویسی از طریق نسخه ویندوز و قابل نصب بر روی رایانه (دانلود برنامه از پورتال وزارت کشور به آدرس entekhabat.moi.ir) و دریافت پیامک مبنی بر نام‌نویسی قطعی داوطلب از سرشماره (v.Keshvar)، نام‌نویسی از طریق دفاتر پیشخوان دولت در شهرها و روستاها و دریافت رسید چاپی ممهور به مُهر آن دفتر و همچنین پیامک مبنی بر نام‌نویسی قطعی داوطلب از سرشماره (v.Keshvar) و نام‌نویسی از طریق مراجعه حضوری به بخشداری (از ساعت هشت تا ۱۸) و دریافت رسید نام‌نویسی امکان‌پذیر است.

براساس اعلام ستاد انتخابات در استان‌ها، نام‌نویسی باید با شماره تلفنی (تلفن همراه) انجام شود که شخص داوطلب، مالک آن باشد.

مدارک لازمی که داوطلبان در زمان نام‌نویسی در انتخابات شوراهای اسلامی روستا و تیره‌های عشایری باید همراه داشته باشند شامل ارایه اصل گواهی عدم سوءپیشینه که از تاریخ صدور آن بیش از سه ماه نگذشته باشد، اصل شناسنامه عکس دار و تصویر تمام صفحات آن، اصل کارت ملی و تصویر آن، اصل کارت پایان خدمت نظام وظیفه یا کارت معافیت دائم و تصویر آن برای مردان، یک قطعه عکس ۴ × ۳ جدید، داشتن سواد خواندن و نوشتن برای شورای روستاهای تا ۲۰۰ خانوار، ارایه اصل و یک نسخه تصویر مدرک تحصیلی معتبر دیپلم برای شورای روستاهای بالای ۲۰۰ خانوار، اصل و تصویر گواهی پذیرش استعفای مقامات موضوع ماده ۳۲ قانون انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و اصل و تصویر مدرک معتبر ایثارگری (جانبازان، آزادگان، فرزندان شهدا و همچنین رزمندگان با حداقل ۶ ماه سابقه حضور در جبهه) برای برخورداری از امتیاز یک مقطع تحصیلی بالاتر، است.

رییس ستاد انتخابات استان فارس در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از کارشناسان، افراد تحصیل کرده و فعالان حوزه مدیریت روستاها خواست برای شرکت در انتخابات شوراهای اسلامی روستا و تیره‌های عشایری اقدام به نام‌نویسی کنند.

سید احمد احمدی‌زاده افزود: بر اساس تبصره سه ماده ۳۰ قانون انتخابات شوراهای اسلامی، داوطلبان در هنگام نام‌نویسی باید گواهی عدم سوء پیشینه که از تاریخ صدور آن بیش از سه ماه نگذشته باشد ارایه کنند.

وی ادامه داد: با استناد به ماده ۳۲ قانون انتخابات شوراهای اسلامی،  استانداران، معاونین و مشاورین آنها، فرمانداران و معاونین آنها، شهرداران و معاونین آنها، بخشداران، مدیران کل ادارات استانداری، مدیران کل، سرپرستان ادارات کل، معاونین ادارات کل، دادستان‌ها، دادیارها، بازپرس‌ها، قضات، روسای دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی و روسای شعب آنها، روسای بانک‌ها، روسا و اعضای هیات مدیره سازمان نظام پزشکی، نظام مهندسی، اتاق اصناف، نظام مهندسی کشاورزی، نظام پرستاری و کانون وکلا از عضویت در شوراهای اسلامی واقع در محدوده استان، شهرستان و بخش محرومند مگر آنکه قبل از نام‌نویسی از سمت خود استعفا داده و به هیچ وجه در آن پست شاغل نباشند.

معاون استاندار فارس گفت: روسا، سرپرستان و معاونان سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی، نهادها و موسسه‌های دولتی و یا وابسته به دولت که از بودجه عمومی به هر میزان استفاده می‌کنند و سایر روسا، مدیران و سرپرستان استان، شهرستان و بخش شامل شهرداران، مدیران مناطق شهرداری و موسسه‌ها و شرکت‌های وابسته و دهیاران نیز از عضویت در شورای اسلامی شهر و روستای محل خدمت محرومند، مگر آنکه قبل از نام‌نویسی از سمت خود استعفا داده باشند و در آن پست شاغل نباشند.

احمدی‌زاده بیان کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، در بحث نام نویسی از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، تاکید بر ثبت نام به شکل غیر حضوری و الکترونیکی است.

حیدر قاسمی رییس ستاد انتخابات استان اصفهان نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستا و تیره‌های عشایری خواست با توجه به نامناسب بودن این استان به لحاظ شرایط کرونایی، تا حد امکان به صورت غیرحضوری نام‌نویسی کنند.

همچنین رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات استان کرمان به خبرنگار ایرنا گفت: در ۲ هزار و ۵۰۰ روستای استان کرمان انتخابات شوراهای اسلامی برگزار می‌شود و  تعداد اعضایی که وارد شوراهای اسلامی شهر و روستا می‌شوند، بستگی به تعداد جمعیت دارد و در روستاها شوراها سه و پنج نفره داریم که روستاهای با جمعیت تا یک هزار و ۵۰۰ نفر سه نفره و بیش از آن پنج نفره است.

پیش از این نام‌نویسی از داوطلبان انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر ۲۰ تا ۲۶ اسفندماه ۱۳۹۹ انجام شد که ۵۱ هزار و ۲۲۰ داوطلب در این انتخابات نام‌نویسی کردند.

انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر، روستا و عشایر همزمان با سیزدهمین دوره ریاست‌جمهوری، نخستین میاندوره یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و دومین میاندوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰در سراسر کشور برگزار می‌شود.

نام‌نویسی از داوطلبان انتخابات نخستین میاندوره‌ای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از هشت تا ۱۴ فروردین‌ماه ۱۴۰۰ برای تعیین تکلیف ۶ کرسی خالی قوه مقننه در حوزه‌های انتخابیه "تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس"، "تفرش، آشتیان و فراهان"، "بهار و کبودرآهنگ"، "گچساران و باشت"، "آستانه اشرفیه" و "میانه" انجام ‌شد که ۸۷۷ داوطلب در این انتخابات نام‌نویسی کردند.

همچنین نام‌نویسی از داوطلبان انتخابات دومین میاندوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری از ۱۳ فروردین‌ماه در  استان‌های تهران، خراسان رضوی، قم و مازندران آغاز شد و تا ۱۹ فروردین‌ماه ادامه دارد؛ ۶ کرسی مجلس خبرگان رهبری در این انتخابات تعیین تکلیف می‌شود. 

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر مشارکت انتخاباتی پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر مشارکت انتخاباتی انتخابات ۱۴۰۰ ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر مشارکت انتخاباتی اخبار کنکور نام نویسی از داوطلبان انتخابات انتخابات شوراهای اسلامی شوراهای اسلامی شهر اسلامی شهر و روستا ستاد انتخابات شورای اسلامی فروردین ماه ششمین دوره دوره مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۰۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها مردمی سازی کارها را در اولویت قرار دهند

ایسنا/هرمزگان سرپرست فرمانداری ویژه میناب گفت: شوراها مردمی کردن کارها را در اولویت قرار دهند و ما به عنوان خدمتگزار ملت پشتیبانی می‌کنیم زیرا کار مردمی باعث ایجاد نشاط در روستاها می‌شود.

همایش روز شوراها امروز جمعه هفتم اردیبهشت با حضور سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه در بخش سندرک برگزار شد.

محمد رادمهر در این همایش گفت: این هنر انقلاب است که در سطح روستا، شهر، بخش و شهرستان کار را به مردم واگذار کرده تا توسط منتخبین مردم انجام شود و این را باید قدر بدانیم.

وی تصریح کرد: خدمت به مردم جزء برجسته‌ترین کارهاست و اگر گره‌ای از کار مردم بازک نید، بدانید این فضیلت بسیاری دارد که قابل وصف نیست.

سرپرست فرمانداری ویژه میناب با اشاره به اهمیت نقش شوراهای اسلامی گفت: شوراهای اسلامی نهادی بی‌بدیل هستند که به قانون اساسی ما رنگ جدی‌تر و عملیاتی‌تری دادند و اتصال حاکمیت با مردم را تکامل بخشیدند و انقلاب اسلامی مردمی‌تر شد.

رادمهر با تأکید بر رعایت قانون اظهار کرد: ما و شما باید مجری قانون باشیم.

در این همایش بخشدار بخش سندرک و رئیس شورای اسلامی بخش سندرک گزارشی از عملکرد در سطح روستا و بخش ارائه، مسائل و مشکلات را نیز بیان کردند و در پایان هم از شوراهای اسلامی شهر و روستا بخش سندرک تجلیل شد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۹ اردیبهشت «روز شوراها»
  • ۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند
  • تبلیغات داوطلبان مرحله دوم انتخابات؛ یک هفته قبل از زمان رای‌گیری
  • شوراها مردمی سازی کارها را در اولویت قرار دهند
  • کشور آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس است
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دور دوم انتخابات مجلس
  • وزیر کشور: کشور آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس است
  • آمادگی کشور برای برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس