Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@03:39:05 GMT

پرونده‌های انضباطی دانشجویان در سال گذشته کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۸۱۷۲۳

پرونده‌های انضباطی دانشجویان در سال گذشته کاهش یافت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، دکتر وحید صرامی دبیر شورای مرکزی دانشجویان وزارت بهداشت با اشاره به مجموعه اقدامات این شورا در سال ۱۳۹۹ گفت: فعالیت‌های شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت همه ساله با ارزیابی و رتبه‌بندی شوراهای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور آغاز می‌شود که در واقع ارزیابی فعالیت شوراهای انضباطی در سال گذشته آن است و به طور معمول نتایج آن نیز در اوایل تابستان هر سال اعلام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صرامی خاطرنشان کرد: از دیگر اقدامات شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت در سال گذشته، برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه شاغلان دبیرخانه‌های شوراهای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی بود که به شکل منظم برگزار شد.

وی گفت: در سال گذشته برای کارکنان شوراهای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در هر منطقه آمایشی در شش ماهه اول و دوم سال، دو دوره آموزشی حول محور آئین‌نامه و شیوه‌نامه انضباطی به صورت کارگاهی و ویدئو کنفرانسی برگزار کردیم و با کارشناسان شوراهای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به بحث و تبادل نظر پرداختیم.

دبیر شورای مرکزی دانشجویان وزارت بهداشت درباره برگزاری دوره‌های آموزشی شورای مرکزی انضباطی گفت: در ۶۰ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور شورای انضباطی فعال داریم که به طور متوسط در هر دانشگاه ۲ تا ۳ نفر شاغل شورای انضباطی مشغول فعالیت هستند که در مجموع ۱۵۰ نفر در این دوره‌های آموزشی شرکت داشتند.

وی افزود: در پایان هر دوره نیز از شرکت‌کنندگان در دوره آزمون گرفته شد و برای کسانی که حد نصاب قبولی را آورده بودند گواهینامه شرکت در دوره آموزشی صادر شد. تفاوت‌ها دوره آموزشی در سال گذشته نسبت به سنوات پیشین، فعالیت و مشارکت بیشتر دانشگاه‌ها و کارکنان شوراهای انضباطی در برگزاری دوره‌های آموزش منطقه‌ای و شرکت در دوره‌های آموزشی بود.

ابلاغ نظام‌نامه آموزشی برای شورای انضباطی دانشگاه‌ها

صرامی افزود: یکی دیگر از مجموعه اقدامات شورای مرکزی انضباطی در سال گذشته ابلاغ نظام‌نامه آموزشی بود که این نظام‌نامه آموزشی شامل چهار دسته «آموزش انضباطی توجیهی»، «آموزش انضباطی پایه»، «آموزش انضباطی عمومی» و «آموزش انضباطی تخصصی» بود.

وی گفت: دسته اول این آموزش‌های یعنی «آموزش انضباطی توجیهی» برای کل دانشگاهیان سراسر کشور اعم از اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان بوده و سه دسته بعدی ویژه شاغلین در دبیرخانه‌های شوراهای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است.

دبیر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت درباره پرونده‌های انضباطی شایع در سال گذشته گفت: یکی از عمده‌ترین موضوعات قابل رسیدگی در شوراهای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی همه ساله در موضوعات آموزشی است.

وی گفت: ما سالانه حدود ۸۰۰ پرونده انضباطی در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور داریم که در خصوص وضعیت پرونده‌ها در سال ۱۳۹۹ با توجه به اینکه هنوز ارزیابی سال گذشته انجام نشده است به طور دقیق نمی‌توانیم اظهارنظر کنیم ولی آنچه که مشخص بوده است در سال گذشته با توجه به مجازی شدن بیشتر دوره‌های آموزشی و عدم حضور دانشجویان در دانشگاه‌ها، پرونده‌های انضباطی کاهش نسبتاً چشمگیری چه در بحث آموزشی و چه سایر موارد انضباطی نسبت به سنوات پیشین داشته است.

اصلاح آئین نامه رسیدگی به تخلفات دانشجویان دستیاری

صرامی یکی دیگر از اقدامات خوب شورای مرکزی انضباطی دانشجویان در سال ۹۹ را اصلاح آئین نامه رسیدگی به تخلفات دانشجویان دستیاری دانست و گفت: سال ۹۴ معاونت آموزشی آئین‌نامه رسیدگی به تخلفات دستیاران را در شورای تخصصی مصوب کرد که ایراداتی در این سال‌ها به آن در دیوان عدالت اداری گرفته شد تا سرانجام در اسفندماه ۹۹ تعارضات قانونی آن با شوراهای انضباطی برطرف شد و این آئین‌نامه اصلاح شده ابلاغ شد.

رسیدگی به تخلفات انتقال دانشجویان از دانشگاه‌های علوم پزشکی خارج به دانشگاه‌های داخل

دبیر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت دیگر اتفاق مهم سال ۹۹ شورای مرکزی انضباطی دانشجویان را رسیدگی به تخلفات انتقال دانشجویان از دانشگاه‌های علوم پزشکی خارج به دانشگاه‌های داخل عنوان کرد و گفت: در سال گذشته بیشتر از ۱۰۰ پرونده با موضوع عدم ارائه سند فاقد اصالت فرایند انتقال از خارج به داخل رسیدگی شد و این دانشجویان که بعضاً تا دو سال بلاتکلیف بودند وضعیت‌شان مشخص شده و با توجه به نوع تخلفات برخوردهای قانونی در نظر گرفته شد.

صرامی در خصوص برنامه‌های شورای مرکزی انضباطی دانشجویان در سال ۱۴۰۰، گفت: امسال هم همانند سال‌های پیشین بحث ارزیابی و رتبه‌بندی دبیرخانه‌های شورای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی، تهیه گزارش عملکرد سالیانه شورای مرکزی انضباطی و همچنین برگزاری دوره آموزشی مطابق با نظام نامه آموزشی مصوب را خواهیم داشت.

راه‌اندازی «اتوماسیون محرمانه دبیرخانه‌های شورای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور»

وی افزود: امسال اولین کار مهم راه‌اندازی «اتوماسیون محرمانه دبیرخانه‌های شورای انضباطی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور» است که البته اقدامات اولیه آن که شامل خرید تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری و هماهنگی‌های اداری آن است در سال گذشته انجام شده است و امیدواریم تا قبل از پایان دولت تدبیر و امید این سامانه را راه‌اندازی کنیم.

صرامی در خصوص این سامانه گفت: اتوماسیون محرمانه ارسال پرونده‌های انضباطی بین دبیرخانه شوراهای انضباطی دانشگاه‌ها و شورای مرکزی انضباطی که سابق بر این به صورت آفلاین بود را به شکل الکترونیک و تحت وب در خواهد آورد و جابجایی پرونده‌ها، مکاتبات محرمانه، استعلام‌ها و … بصورت بر خط انجام خواهد شد.

اصلاح شیوه‌نامه اجرایی انضباطی دانشجویان کشور مصوب وزارتین علوم و بهداشت

وی یکی دیگر از اقدامات شورای مرکزی انضباطی که در سال جاری به ثمر خواهد نشست را اصلاح شیوه‌نامه اجرایی انضباطی دانشجویان کشور مصوب وزارتین علوم و بهداشت در سال ۹۸ عنوان کرد و افزود: با توجه به بازخوردهایی که از شیوه‌نامه اجرایی انضباطی دانشجویان کشور از سمت دانشگاه‌ها دریافت کردیم و ملاحظاتی که دفتر حقوقی ریاست جمهوری در این خصوص داشت این شیوه نامه اصلاح شده و به دفتر حقوقی ریاست جمهوری فرستاده شده است که انشالله بعد از موافقت به زودی به دانشگاه‌ها ابلاغ خواهد شد.

دبیر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت درباره دبیرخانه‌های شورای انضباطی گفت: در سال جاری بنا داریم با نظر موافق دکتر سیماسادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت کمک هزینه خرید تجهیزات سخت‌افزاری ویژه دبیرخانه‌های شورای انضباطی دانشجویان دانشگاه‌ّای علوم پزشکی سراسر کشور اختصاص دهیم.

کد خبر 5180953

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای انضباطی دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت تخلفات شیوه نامه انضباطی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری خوابگاه دانشجویی دانشجویان دوره دکتری آموزش مجازی دانشگاه شهید بهشتی مرکز سنجش آموزش پزشکی آزمون زبان انگلیسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها منصور غلامی ستاد ملی مقابله با کرونا شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت شوراهای انضباطی دانشگاه های علوم پزشکی شوراهای انضباطی دانشگاه ها دانشجویان وزارت بهداشت شورای انضباطی دانشگاه ها پرونده های انضباطی رسیدگی به تخلفات دبیر شورای مرکزی نظام نامه آموزشی دوره های آموزشی دوره های آموزش آموزش انضباطی برگزاری دوره سال گذشته دوره آموزشی شیوه نامه آئین نامه پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۱۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تمام هزینه‌های درمان و بستری کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی اظهار کرد: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به‌صورت رایگان انجام دهند.

وی افزود: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به‌صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند در راستای حمایت از آینده‌سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

مؤمنی یادآور شد: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 750952

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان