Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، به همت پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم انسانی سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه ها (سمت)، نشست ️نقد و بررسی سه کتاب کلیسای کاتولیک، کلیسای ارتدکس و کلیسای پروتستان به صورت مجازی برگزار می‌شود.

این نشست با حضور مولفان️ کتابها حسین توفیقی، جواد باغبانی و عباس رسول‌زاده و سخنرانان لیلا هوشنگی ️عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا (س) و احمدرضا مفتاح عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب و جواد فیروزی ️عضو هیئت علمی دانشگاه سمنان برپا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ملیحه معلم عضو هیئت علمی پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم انسانی «سمت» دبیر این نشست است.

نشست یادشده چهارشنبه ۱۸ فروردین ماه از ساعت ۱۴ الی ۱۷ برپا می شود. علاقه مندان می توانند برای مشاهده این نشست به صورت مجازی به اینجا وارد شوند.

کتاب شناخت کلیسای کاتولیک نوشته جواد باغبانی و عباس رسول زاده، زیر نظر: حسین توفیقی با مشارکت مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی و به همت سازمان سمت در سال ۱۳۹۳ منتشر و برگزیده هفدهمین دوره کتاب سال است.

در معرفی این اثر آمده است: اسلام و مسیحیت از ادیان توحیدی و ابراهیمی‌اند و متون مقدس هر دو دین شامل پیام‌های مشترکی در موضوعات اعتقادی، اخلاقی و اجتماعی است. قرآن کریم پیروان این ادیان را به تعامل با یکدیگر در توحید و خداپرستی فراخوانده است. کلیسای کاتولیک با پیروانی حدود یک میلیارد نفر، بزرگ‌ترین جامعه مسیحی است. این کلیسا در مقایسه با دو جامعه مسیحی ارتدکس و پروتستان قدمت بیشتری دارد. ازآنجاکه سخن گفتن درباره فرقه‌ای از یک دین بدون سخن گفتن از اصل آن دین ممکن نیست، بخشی از مباحث این مجموعه، درباره اصل مسیحیت است.

کتاب شناخت کلیسای پروتستان نوشته جواد باغبانی و عباس رسول زاده، زیر نظر حسین توفیقی با مشارکت مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی و به همت سازمان سمت در سال ۱۳۹۵ منتشر شده است.

در معرفی این اثر آمده است: مسیحیت در طول تاریخ دوهزارساله خود چندین تحول مهم را پشت سر گذاشته است. یکی از این تحولات، نهضت اصلاحات در قرن شانزدهم میلادی بود که کلیسای پروتستان از درون آن پدید آمد. اصلاحات پروتستانی بخشی از انحرافات مسیحیت را زدود، ولی اعتقاداتی مانند تثلیث و فدا، و مناسکی مانند تعمید و عشای ربانی در این کلیسا به قوت خود باقی ماند.

کتاب شناخت کلیسای ارتدکس نوشته عباس رسول زاده زیر نظر حسین توفیقی با مشارکت مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی و به همت سازمان سمت در سال ۱۳۹۹ منتشر شده است.

در معرفی این اثر آمده است: شناخت ادیان اندیشه انسان را توسعه داده، دستاوردهای مثبتی را به همراه دارد. سرچشمه بسیاری از اختلاف های پیروان ادیان بی خبری آنان از عقاید یکدیگر است. اسلام و مسیحیت پیام های مشترکی دارند که با تأکید بر آنها می توان در راه وحدت گام برداشت. هنگامی که نور اسلام بر بخش هایی از مصر، شام، بین النهرین و شمال افریقا تابید، مسیحیان این مناطق تحت حاکمیت مسلمانان قرار گرفتند و زندگی آرامی را تجربه کردند. گفتنی است مسیحیت را می توان در سه جامعه دینی کاتولیک، ارتدکس و پروتستان مطالعه کرد و از آنجا که آشنایی جامعه فرهنگی ایران با کلیسای ارتدکس از دو کلیسای دیگر کمتر است، کتاب پیش رو خوانندگان را با سازمان ها، شوراها، اعتقادنامه ها، شمایل، شعائر، سنت، عرفان و رهبانیت کلیسای ارتدکس، همچنین تفاوت ها، رقابت ها و رفاقت های این کلیسا با دو کلیسای دیگر آشنا می کند.

کد خبر 5181612

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان سمت کلیسا نقد کتاب نهاد کتابخانه های عمومی کشور رایزنی فرهنگی معرفی کتاب تازه های نشر انتشارات شهید کاظمی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ترجمه انتشارات سوره مهر شهید صدر نوروز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نظرسنجی پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات کلیسای کاتولیک عباس رسول زاده کلیسای ارتدکس عضو هیئت علمی حسین توفیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۳۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسد خطاب به وزیر بحرینی: همبستگی کشورهای عربی به ثبات در منطقه می‌انجامد

 اسد و الزیانی در این دیدار، روابط دوجانبه و راه‌های گسترش آن و «تلاش‌های بحرین برای برگزاری موفق نشست سران عرب را که قرار است ماه آینده (میلادی) برگزار شود»، بررسی کردند.

وزیر خارجه بحرین و رئیس‌جمهور سوریه مهمترین موضوعات مندرج در دستورکار این نشست را بررسی کردند؛ به نحوی که در راستای منافع مشترک کشور‌های عربی باشد و با چالش‌های کنونی نیز مقابله کند.

بشار اسد خطاب به الزیانی گفت که باید همبستگی کشور‌های عربی و اقدامات مشترک بین آنان تقویت شود تا ثبات در منطقه برقرار گردد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • مراسم سوگواری امام صادق در باغ موزه دفاع مقدس برگزارمی شود
  • جلسه منتخبان مجلس دوازدهم برگزار می‌شود
  • طرح الزام ثبت رسمی اموال غیرمنقول در آستانه نهایی‌شدن
  • مراحل پایانی طرح الزام ثبت رسمی معاملات غیر منقول در مجمع تشخیص
  • کتاب تاریخ مفهوم عدالت اجتماعی در دوران مشروطه نقد می شود
  • نقد و بررسی برنامه تلویزیونی محفل در قم
  • اسد خطاب به وزیر بحرینی: همبستگی کشورهای عربی به ثبات در منطقه می‌انجامد
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • نشست نماینده ولی فقیه در کردستان با تشکل های کارگری و کارفرمایی
  • «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد