Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در برنامه پنجم تولید، درصدد برآمده است تا بازار تجهیزات و ملزومات پزشکی کشو را در اختیار تولیدکنندگان و فناوران داخلی قرار دهد. بر همین اساس نیز برنامه‌ای راهبردی طراحی کرده است تا بر اساس آن 25 پروژه تولید این تجهیزات را به سرانجام برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محصولات در حوزه‌هایی چون تولیـد دسـتگاه‌های تصویربـرداری، تولیـد اسـتنت قلـب و عـروق، مـواد اولیـه خطـوط تولیـد تجهیـزات پزشـکی، تولیـد دسـتگاه قند خـون و نـوار تسـت قنـد خـون و زیسـت مـواد به تولید خواهد رسید و تا 5 سال آینده بیش از یک هزار و 500 میلیون دلار رزش افزوده برای کشور به ارمغان خواهد آورد.

 

1. تولید دستگاه‌های تصویربرداری

یکی از برنامه‌های ستاد تعریف 6 پروژه تولید دستگاه‌های تصویربرداری است. قرار است این کار به اشتغال 50 نفر منجر شود و 170 میلیون دلار برای کشور ارزش آفرینی کند. برنامه 3 ساله‌ای نیز برای نهایی شدن این کار، مدنظر قرار دارد. تجهیزات تصویربرداری پزشکی برای بررسی بیماری‌ها و ارائه تصویر از اندام داخلی بدن کاربرد دارند و دقت درمان و شناخت درست از بیماری را بالا می برند.

 

2. تولید استنت قلب و عروق

برنامه زمانی اجرای 1 پروژه داخلی تولید استنت قلب و عروق با فناوری کاملا بومی نیز برای 2 سال آینده طرح ریزی شده است. کاری که دستاوردهایی چون ایجاد ارزش افزوده 128 میلیون دلاری و اشتغال 50 نفر را در پی خواهد داشت.

استنت‌گذاری عروق قلبی بخشی از پروسه درمانی آنژیوپلاستی است که می‌تواند از گرفتگی مجدد عروق جلوگیری کند. افرادی که عمل آنژیوپلاستی انجام می‌دهند به گذاشتن استنت در شریان‌های مسدود شده خود نیاز دارند. این تجهیز پزشکی از دیواره‌های شریان حمایت می‌کند تا از باریک شدن مجدد شریان پس از انجام آنژیوپلاستی جلوگیری شود.

 

3. مواد اولیه خط تولید تجهیزات پزشکی

 یکی دیگر از برنامه‌های ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تولید مواد اولیه خط تولید تجهیزات پزشکی است که در قالب 10 پروژه ساله اجرایی خواهد شد. طرحی که با اتمام خود 120 میلیون دلار پول به کشور تزریق می‌کند و برای 150 نفر شغل ایجاد خواهد کرد. این مواد جزء مهم‌ترین و اساسی‌ترین نیازها برای تولید تجهیزات پزشکی هستند و سالیانه برای خرید آنها ارز زیادی از کشور خارج می شود.

 

4. تولید دستگاه قند خون و نوار تست قند خون

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در صدد است که تولید دستگاه و نوار تست قند خون را در 4 پروژه 2 ساله اجرایی کند. طرحی راهبردی و مهم با 86 میلیون دلار ارزش افزوده و ایجاد یکصد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم در کشور.

 

5. تولید زیست مواد

تولید زیست‌مواد نیز برنامه دیگر این ستاد با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان است. برای این کار، 4 پروژه تعریف شده که در طی 5 سال به نتیجه خواهد رسید و یک هزار میلیون دلار ارزش افزوده برای اقتصاد کشور و 200 شغل برای جامعه متخصص و فناور کشور به همراه خواهد داشت.

زیست‌ماده به موادی با منشا مصنوعی یا طبیعی گفته می‌شود، که برای بهبود، درمان، التیام یا جایگزینی بافت موجودات زنده به کار می‌رود. بیومواد می‌توانند از طبیعت گرفته شوند یا در آزمایشگاه‌ها به وسیله به کار بردن آلیاژهای فلزی، سرامیک‌ها، پلیمرها و کامپوزیت‌ها با روش‌های شیمیایی ساخته شوند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرخوب تجهیزات پزشکی ایران ساخت دستگاه قندخون معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تولید تجهیزات پزشکی تولید دستگاه میلیون دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۴۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تعریف پروژه‌های هوشمندسازی مبتنی بر ظرفیت کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، میثم عابدی عصر چهارشنبه در آئین رونمایی از مرکز رشد و فناوری اتاق بازرگانی سنندج (تاک) اظهار کرد: باید مبتنی بر ظرفیت استان پروژه هوشمندسازی تعریف شود و متناسب با این ظرفیت‌ها پروژه‌ها تقویت و اجرایی شوند.

وی تعریف پروژه‌های یاد شده را مانع از صدور نسخه‌های واحد برای استان‌ها در کشور خواند.

وی مصرف گرا بودن کشور عراق را گامی برای صادرات تولید فناورانه دانست و گفت: کردستان به لحاظ نیروی انسانی متخصص و مولد وضعیت مطلوبی دارد.

عابدی اعلام کرد: کردستان به لحاظ تولید برخی از محصولات کشاورزی همچون توت فرنگی و یا معادن ظرفیت‌های مؤثری دارد و نیاز است برای بهره‌گیری بهتر و بیشتر از این ظرفیت‌ها تلاش شود.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد: صدور خدمات در حوزه ایجاد زیرساخت‌های ارتباطی باتوجه به نیازی که در اقلیم وجود دارد می‌تواند نقش مهمی در ایجاد ارزش افزوده، ارزآوری و اشتغال‌سازی داشته باشد.

کد خبر 6088055

دیگر خبرها

  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴
  • راه اندازی میز خدمت در نمایشگاه تجهیزات پزشکی
  • نخستین موتور شش سیلندر بنزینی «ایران‌ساخت» رونمایی شد
  • نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت رونمایی شد
  • برپایی پاویون ملی دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴
  • موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد
  • آخرین مهلت ثبت نام برای حضور در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴ 
  • لزوم تعریف پروژه‌های هوشمندسازی مبتنی بر ظرفیت کردستان
  • واکنش نوری قزلجه به ادعاهای عجیب کریمی قدوسی درباره برنامه هسته ای ایران
  • زمینه لازم برای حمایت از تولید در استان اردبیل فراهم شد