Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، علی قوی‌تن کارگردان فیلم سینمایی «رویای سهراب» از اکران این فیلم سینمایی در چهل و سومین فستیوال فیلم مسکو خبر داد.

این دومین حضور بین‌المللی فیلم «رویای سهراب» پس از فستیوال هند (شهر گوا) است که در شرایط سخت کرونایی روی پرده سینماهای خارج از کشور به نمایش در می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فستیوال مسکو که یکی از جشنواره‌های درجه الف و معتبر جهانی است امسال چهل و سومین دوره‌اش را از ۲۲ تا ۲۹ آوریل ۲۰۲۱ مصادف با دوم تا نهم اردیبهشت ماه برگزار می‌کند که فیلم سینمایی «رویای سهراب» به کارگردانی علی قوی تن نیز در این رویداد جهانی دیده خواهد شد.

پخش جهانی فیلم سینمایی «رویای سهراب» توسط علیرضا شاهرخی موسسه هنر هفتم از اواخر سال ۹۹ شروع شده و پس از مسکو به دیگر فستیوال‌های بین‌المللی نیز ارسال می‌شود. «رویای سهراب» در باره پاره‌ای از نوستالژی و عاشقانه‌های زندگی شاعر و نقاش ایرانی سهراب سپهری است.

علی قوی تن درباره اینکه چرا فیلم سینمایی «رویای سهراب» ابتدا در ایران به نمایش گذاشته نشده،  گفت: در داخل کشورمان هنوز آن توجه درخور این فیلم شاعرانه و فرهنگی را ندیدم، فیلم سینمایی «رویای سهراب» یک شوخی نیست، یک اثر از وجود شاعری نامدار است که در داخل کشور و خارج تاثیر گذار بوده و هست. بنابراین فیلم سینمایی «رویای سهراب» فعلاً در فستیوال کشورهایی به نمایش درمی‌آید که به آن توجه نشان می‌دهند و خواستارش هستند. البته به غیر از برلین و کن که به دنبال فیلم‌های سیاسی هستند. سهراب سپهری یک شاعر و نقاش آرام و نازک دل بود، نه سیاسی بود و نه طنز. اهل زدوبند هم نبود، اما سفرهای زیادی کرد و دنیا را قدم زده. از نظر من او عارف و فیلسوف بوده است. شعر و نقاشی‌های او آدم را به سمت فهم و شعور و انسانیت سوق می‌دهد. من خوشحالم که اثری ساخته‌ام از حال و هوای این شاعر و نقاش جاودانه.

وی بیان کرد: در صورتی که تا آخر فروردین شرایط کرونا فروکش کند به همراه چند بازیگر اصلی و مدیر فیلمبرداری برای سفر به مسکو آماده خواهیم شد.

بازیگران فیلم سینمایی «رویای سهراب» عبارتند از علی قوی تن، بهاره کیان افشار، مهدی سلطانی، لاله اسکندری، ترلان پروانه، فروغ امجدی، حسین محمدیان، غزاله اکرمی، ابوالفضل میری، مینا جعفرزاده، محمد برسوزیان، داوود خلیلی، مهرداد داوری، امیر رضا کرمپور، مرتضی مرتضائی، فاطمه کرمپور، شادی عزیزی، ابوالفضل غفوره، ساسان هوائی، عرفان پری رخ، دنیا روحی، حسن علیرضایی، ریحانه بابارضایی، امیر یاسین مدبرنیا.

از دیگر عوامل این فیلم می‌توان به نویسنده، کارگردان و تهیه کننده: علی قوی تن، مجری طرح: حامد قوی تن، مدیر فیلمبرداری: ساعد نیک ذات، طراحی و ترکیب صدا: بهروز شهامت، طراح چهره پردازی: رحیم مهدیخانی، اجرای چهره پردازی: مجید وثیقی، مهسا خوش سلوک، سرابی، منشی صحنه: آناهید روستا، تدوین: مهدی حسینی وند، موسیقی: بهزاد عبدی، عکاس صحنه: حسن ناحی، دستیار اول کارگردان و برنامه ریزی: رامین مشکین مقدم، دستیار اول فیلمبرداری: سعید خادمی، دستیار اول صدا: جابر انصاریان، دستیار نور: باسط احمدی، دستیار صحنه: فاطمه توفیقی، جانشین تولید: مجتبی بهرامی، امور تدارکات: میثم یکتا، امیرحسین خوانساری، ابوالفضل غفوره، فاطمه توفیقی، یوسف احمدی، هادی هاشمی، یونس کاظمی.

کد خبر 593168 برچسب‌ها سینمای ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سینمای ایران فیلم سینمایی رویای سهراب علی قوی تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۸۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان

سیدمحمد هاشمی روز شنبه - ۸ اردیبهشت ماه - در دیدار مدیران و دبیران جشنواره امام رضا (ع) که در محل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: در دور جدید جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری رضوی چند ایده مرکزی برای این کار وجود داشت که برای تخصصی شدن به سمت کار‌های مردمی و اثرگذار پیش برود.

قائم مقام وزیر فرهنگ افزود: دومین ایده استفاده از چهره‌های فرهنگی و هنری بود که در صدر آن فرهاد قائمیان با تعهد همیشگی و عشق به امام رضا (ع) این مسئولیت را پذیرفتند و اهتمام کامل و ویژه به کار گذاشتند و دیگر افرادی که همت کردند تا جشنواره‌ای برگزار شود و با کارگاه‌ها و رویکرد آموزشی آن دامنه‌های جدیدی در عرصه فرهنگ و هنر شکل بگیرد. با این مجموعه کارها، به این هدف خود نزدیک‌تر شدیم.

وی اضافه کرد: تلاش شد با تجمیع جشنواره‌های همگون و با اهتمام اعضا در بخش‌های سیاستی و اجرایی کار قوام بیشتری پیدا کرده است.

برگزاری جشنواره دینی فیلم رضوان در آبان ۱۴۰۳

هاشمی گفت: اختتامیه اولین فیلم دینی فیلم رضوان آبان ۱۴۰۳با دبیری محمدحسین لطیفی در این دوره از جشنواره رضوی برگزار می‌شود، که امید است نقطه عزیمتی در این کار شود و با این کار ادای دینی در باور‌های دینی مردم کرده باشیم و کار موثری باشد و این رویداد جزو نوآوری‌های جشنواره امام رضا (ع) است.

قائم مقام وزیر فرهنگ گفت: تلاش شده تا خروجی‌های جشنواره‌ها را تا انتها دنبال کنیم تا نتایج اثرگذاری داشته باشد و در خروجی انتهایی کار این نیت را به منصه ظهور برسانیم و به سبد محصولات رویداد‌های مردمی اضافه شود.

وی گفت: راهبری جشنواره دوره بیست و یکم با مدیریت فرهاد قائمیان انجام شده است؛ امسال در کنار دیگر رویدادها، روایت آوای رضوی با حضور هوشنگ جاوید و احمد صبری به دبیری سیدمجتبی ذبیحی در حال انجام است، همچنین جشنواره روستایی رضوی در سطح ملی و به صورت حرفه‌ای با دبیران تراز ملی شکل مطلوبی به خود گرفته است.

فرهاد قائمیان در دیدار مدیران جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) با محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: ما دوست و همراهانی هستیم که فقط به عشق امام رضا (ع) در این جشنواره‌ها هستیم، تا کار‌های بهتری را برای شیفتگان امام هشتم (ع) انجام دهیم.

وی با اشاره به برگزاری اختتامیه جشنواره روستایی امام رضا (ع) در روستای کردر گفت: مردمان روستا خانه‌های خود را در اختیار جشنواره و هنرمندان گذاشته بودند. برای مردمی کردن این جشنواره فضایی ایجاد کردیم که مردم بدانند چه نوع فرهنگ رضوی را می‌خواهیم در بین مردم رواج دهیم.

قائمیان گفت: در جشنواره هنر‌های نمایشی اتابک نادری نه فقط برای این جشنواره که همراهی خوبی داشت و نمایش‌ها به استان‌های مختلف به صورت اجرای عمومی برگزار شد تا مردم آشناییت بیشتری داشته باشند.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی امام رضا (ع) با اشاره به دیگر بخش‌های جشنواره گفت: تلاش شد تمام جشنواره‌ها در بین خود مردم باشد و امید است مدیران کل فرهنگ در استان‌ها همراهی خوبی با این رویداد داشته باشند.

وی افزود: امسال با جشنواره فیلم رضوان این بخش از جشنواره امام رضا (ع) هم فعال می‌شود که یک فیلم سینمایی با فرهنگ و نوع نگاه ما به فرهنگ رضوی است. یک فیلم‌نامه از کتاب «از عشق آباد تا عشق آباد» اقتباس شده و در راستای فرهنگ امام رضا (ع) است و امید است این فیلم از حیث بزرگی و تاریخی بودن برای سال آینده ساخته شود تا بگوییم جشنواره‌های امام رضا (ع) به اهداف والای خود خواهد رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا(ع) می سازد
  • فرهاد قائمیان تکلیف ساخت فیلم درباره امام رضا(ع) را روشن کرد
  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • ساخت فیلم سینمایی اقتباسی درباره فرهنگ رضوی
  • «رخ» از مسکو جایزه گرفت/ جایزه بزرگ جشنواره مراکش برای «برنده‌ها»
  • فیلم سینمایی تاریخی اقتباسی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود
  • فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری