Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکتی دانش‌بنیان تلاش کرد تا عملیات حفاری چاه‌ها در صنایع نفت و گاز را بهینه‌سازی کند. این کار دسترسی صنایع به محصولی داخلی را میسر کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت بهینه حفاری زاگرس یکی از شرکت‌های فعال در حوزه بهینه‌سازی عملیات حفاری با استفاده از متخصصان مجرب و نخبه­ ایرانی ماموریت خود در بخش حفاری را بهینه­سازی عملیات حفاری در چاه­های عمودی، افقی و جهت­دار و توسعه نرم‌افزار‌های کاربردی تعریف کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته حامد رحیمی، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان، صنعت حفاری نیاز به حرکت به سمت فناوری نسل چهارم و هوش مصنوعی دارد که لازمه حرکت به این سمت، استفاده از روش‌های نوین هوش تجاری و ارزش آفرینی از داده‌ها است. نرم افزار‌های طراحی شده در شرکت ما به صنایع کمک می‌کند تا این عملیات‌ها را به شکلی بهینه‌تر انجام دهند.

وی افزود: توسعه نرم افزاری جامع در زمینه بهینه سازی عملیات حفاری یکی از اقدامات شرکت است. این نرم‌افزار بر پایه هوش تجاری طراحی شده است و نقشی موثر در مدیریت و بهینه‌سازی پارامتر‌های مکانیکی و هیدرولیکی عملیات حفاری و انتخاب مناسب‌ترین مته دارد.

این فعال دانش‌بنیان ادامه داد: مهم‌ترین بحث در این نرم افزار استفاده از داده‌های چاه‌های پیشین یک میدان به منظور بهینه‌سازی پارامتر‌های حفر چاه آتی است. این نرم افزار از روش‌های هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی و الگوریتم‌های بهینه سازی استفاده می‌کند.

حیدری همچنین بیان کرد: محصولات دانش‌بنیان این شرکت، شامل دو محصول نرم‌افزار جامع بهینه‌سازی عملیات حفاری چاه‌های نفت و گاز و ارایه خدمات بهینه‌سازی عملیات حفاری چاه‌های نفت و گاز می‌شود.

مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به هزینه عملیات حفاری چاه‌های نفت و گاز، گفت: عملیات حفاری در دکل‌های دریایی روزانه ۱۵۰ هزار یورو و در دکل‌های خشکی ۳۰ هزار یورو هزینه دارد که با استفاده از خدمات این مجموعه دانش‌بنیان، زمان حفاری۲۰ درصد بهبود می‌یابد. با توجه به این‌که در کشور سالانه ۲۰۰ حلقه چاه حفاری می‌شود. این رقم سالانه موجب کاهش ۴ هزار میلیارد تومانی هزینه برای کشور می‌شود.

حیدری ادامه داد: به دلیل اینکه بخش اعظمی از قطعات و مواد شیمیایی مورد استفاده در صنعت حفاری توسط شرکت‌های بین‌المللی و خارجی تولید می‌شود با کاهش زمان حفاری میزان مصرف این موارد نیز کاهش می‌یابد و به صورت غیر مستقیم موجب کاهش ارزبری کشور می‌شود.

وی درباره امکان وجود صادرات محصولاتشان به دیگر کشور‌ها می‌گوید: به دلیل وجود تحریم مستقیم روی شرکت‌های بالادستی نفت و گاز امکان صادرات محصول توسط یک شرکت‌های ایرانی فعال در این حیطه وجود ندارد. اما در حال ارایه ساز و کار‌های جدید برای انجام این کار هستیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نفت ایران بومی سازی حفاری چاه چاه نفت عملیات حفاری چاه های نفت و گاز بهینه سازی عملیات حفاری عملیات حفاری چاه ها دانش بنیان نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۰۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت برای بهبود وضع هوا و کاهش فلر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، علی سلاجقه با بیان اینکه دولت سیزدهم گام‌های اساسی نسبت به رفع دغدغه محیط زیستی مردم برداشته است، بیان کرد: در این دولت تاکنون ۵۴ مشعل خاموش شده و ۵.۵ میلیارد یورو برای بهینه‌سازی سوخت و بهبود وضع هوا اختصاص یافته و هزینه شده است.

وی با تأکید بر اینکه روند کاستن از آلودگی هوا به‌واسطه تأسیسات نفتی از جمله پتروپالایشگاه‌ها و پالایشگاه‌های گازی تداوم خواهد یافت، گفت: پارسال کمترین مازوت‌سوزی را در کشور نسبت به سال‌های پیش شاهد بودیم.

گفتنی است رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست چندی پیش با اشاره به اینکه دولت سیزدهم گامی اساسی در موضوع کیفی‌سازی و بهینه‌سازی مصرف سوخت در ۱۰ پالایشگاه کشور برداشته است، تصریح کرده بود: این پالایشگاه‌ها حتی در زمینه کاهش تولید مازوت و گوگردزدایی از فرآورده‌های نفتی نیز در حال اجرای پروژه هستند.

کد خبر 6097277 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ۳ حفار غیرمجاز در حوزه میراث‌فرهنگی در آمل دستگیر شدند
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • اتمام اجرای طراحی طرح فیبرنوری در شهرکرد
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای نگهداری سالانه از آبنماهای منطقه ۵ اصفهان
  • کاهش ۲۸ درصدی مصرف انرژی با بهینه‌سازی موتورخانه‌ها
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت برای بهبود وضع هوا و کاهش فلر
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس