Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: افرادی که در ایام نوروز به مسافرت رفته‌اند، ممکن است ناقل بیماری کرونا باشند، از این رو توصیه اکید می شود که حداقل تا یک هفته از تماس با دیگران خودداری کنند.

مسعود یونسیان اپیدمیولوزیست در گفت و گو با ایرنا ضمن تاکید بر تداوم رعایت پروتکل های بهداشتی در مقابله با کرونا، به افرادی که در روزهای اخیر به مسافرت رفتند توصیه کرد که حتما به مدت حداقل یک هفته از تماس با دیگران خودداری کنند و این کار را هم به نفع خودشان، خانواده شان و هم جامعه دانست که در نهایت می تواند از انتشار احتمالی بیماری تا حد زیادی جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: نگرانی بعدی دید و بازدیدهای این افراد در محل کار، به خصوص در ادارات است که به رغم همه توصیه ها، بعضا این کار انجام می شود. توصیه می شود افراد چه آنهایی که در مدت تعطیلات به مسافرت رفته اند و چه حتی آنهایی که در منزل مانده اند از این کار به شدت خودداری کنند. اگر امکان این کار وجود ندارد، چند روز ابتدای این هفته را مرخصی بگیرند و در خانه بمانند تا دید و بازدیدهای احتمالی محل کار به پایان برسد.

رعایت پروتکل‌های بهداشتی همچنان موثرترین راه مقابله با کرونا

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه پروتکل‌های بهداشتی را باید با جدیت رعایت کنیم، گفت: در صورت محقق نشدن واکسیناسیون گسترده، رعایت پروتکل‌های بهداشتی همچنان موثرترین راه مقابله با کرونا است.

یونسیان ادامه داد:‌ استفاده از ماسک، شستن مرتب دست ها، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و حضور نیافتن در تجمعات از مهمترین اصول بهداشتی است که کماکان مردم باید آنها را به خوبی رعایت کرد.

وی به بروز گونه های جدید ویروس کرونا از جمله انگلیسی، آفریقایی و برزیلی اشاره و به مردم توصیه کرد که با وجود جهش های موجود، همچنان رعایت پروتکل های بهداشتی، بهترین راه مقابله با اینگونه ویروس های کرونا است.

دلخوش به ایمنی جمعی نباشیم

وی با اشاره به اینکه نباید دلخوش به ایمنی جمعی از طریق ابتلای دسته جمعی باشیم، گفت: با توجه به اینکه هنوز درصد بسیار اندکی از هموطنان واکسن کرونا را تزریق کرده اند، به زودی ایمنی جمعی نسبت به این بیماری حاصل نمی شود.

این اپیدمیولوزیست افزود: تاکنون کمتر از یک درصد ایرانی ها واکسن کرونا زدند و تزریق واکسن به تعداد زیادی از ایرانی ها نیاز به زمان طولانی تری است که به زودی این کار محقق نمی شود.

وی ادامه داد: هرچند واکسن کرونا ایمنی در افراد ایجاد می کند اما فرض بر این است که مصونیت واکسن موقت است و معلوم نیست که نسبت به گونه های جهش یافته هم به همان اندازه موثر باشد.

یونسیان افزود: نتایج بررسی ها نشان می دهد، برخی از گونه های جدید مانند برزیلی و آفریقای جنوبی نسبت به برخی از واکسن ها به طور نسبی مقاوم هستند به این معنی، افرادی که واکسن ها تزریق کرده اند ممکن است تا حدی در برابر این ویروس های جدید حساس باشند.

آیا درصد واریانت‌های جدید ویروس کرونا در کشور مشخص است؟

وی در پاسخ به این سوال که آیا درصد واریانت های جدید ویروس کرونا در کشور مشخص است، گفت: در حال حاضر مشخص نیست که چه نسبت (درصدی) از هموطنان به گونه های جدید ویروس کرونا آلوده هستند، به عبارتی ما نمی دانیم چند درصد ویروس های در گردش در کشور از این گونه های جدید هستند.

یونسیان ادامه داد: طبیعتا گونه های جدید مانند انگلیسی و آفریقایی هم سرایت پذیری بیشتری دارند و هم شدت بیشتری از نظر بیماری زایی ایجاد می کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: اگر این گونه ها در جامعه قالب شود، قطعا با مشکلات بزرگ تری مواجه خواهیم شد.

لینک کوتاه: asriran.com/003GNL

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تهران رعایت پروتکل های بهداشتی جدید ویروس کرونا گونه های جدید خودداری کنند گونه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۰۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیماری‌های دهان و دندان را به عنوان شایع‌ترین بیماری غیرواگیر برشمرد و از اجرای پویش سلامت دهان و دندان، با هدف ارتقای آگاهی عمومی از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد.

دکتر عباس رضاییان زاده با یادآوری شعار جامعه جهانی دندانپزشکی با عنوان «دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم» گفت: پویش سلامت دهان و دندان از از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت، با هدف افزایش آگاهی جامعه درباره اهمیت سلامت دهان و دندان برگزار می ‌شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماری ‌های دهان و دندان به عنوان شایع ترین نوع بیماری های غیرواگیر نام برد و افزود: بیماری‌ های دهان و دندان با سایر بیماری ‌های غیرواگیر عوامل خطر مشترک دارد و نقش آن‌ها در بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری های تنفسی، بیماری های گوارشی، زایمان زودرس و تولد نوزادان کم وزن در هنگام تولد مشخص شده است.
دکتر رضائیان زاده با اشاره به روزشمار پویش سلامت دهان و دندان افزود: هفدهم اردیبهشت به عنوان نخستین روز این پویش با شعار «دهان دریچه سلامت»، هجدهم اردیبهشت با شعار «سلامت دهان و دندان، سلامت کودک » و نوزدهم اردیبهشت نیز با شعار «نقش سازمان‌های دولتی و نهادهای مردمی در سلامت دهان و دندان» گرامی داشته می شود.
به گفته این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عواملی موثر در بیماری های ناحیه دهان و دندان، می تواند در دیگر قسمت های بدن نیز ایجاد بیماری کند، به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت و همچنین بیماری های قلبی و عروقی و بیماری های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بادعوت از مردم برای شرکت در این پویش گفت: در طول اجرای این پویش و با همکاری سایر سازمان‌ها و نهادها، برنامه‌های مختلفی برای گروه‌های کودکان، دانش‌آموزان و سایر شهروندان اجرا می‌شود که مهم‌ترین هدف آن معرفی عوامل خطر و چگونگی مراقبت از سلامت دهان و دندان است.

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو