Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور عصر امروز(دوشنبه) در  دیدار با دبیران کمیسیون‌های هیأت دولت با قدردانی از دبیران کمیسیون های هیأت دولت در سال های اخیر گفت: از ابتدای دولت تدبیر و امید این جهت گیری مدنظر قرار گرفت که کمیسیون های هیأت دولت از توانمندی کارشناسی مطلوبی برخوردار باشند و دبیران این کمیسیون ها فقط به پیشنهادات دستگاه‌های اجرایی محدود نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رییس جمهور با اشاره به توان کارشناسی کمیسیون های هیأت دولت تصریح کرد: خوشبختانه مصوبات هیأت وزیران با اتکا به بررسی های کارشناسی انجام شده در کمیسیون های مربوطه هیأت دولت، از قوت و استحکام مناسبی برخوردار هستند و معمولاً پیشنهاداتی که از مسیر کمیسیون ها در جلسات هیأت وزیران مطرح می شود به تصویب می رسند چرا که بررسی و کارشناسی لازم در خصوص این پیشنهادات انجام شده و مصلحت اندیشی های لازم نیز مدنظر قرار گرفته است.

جهانگیری با قدردانی از اقدامات دفتر هیأت دولت برای کسب نظرات و دیدگاه های نخبگان، صاحبنظران و ذینفعان بخش خصوصی خاطرنشان کرد: اقدامات دفتر هیأت دولت و کمیسیون های آن در راستای الکترونیکی شدن فرایندها و شفاف سازی امور نیز حائز اهمیت است که لازم است این اقدامات و دستاوردها به اطلاع جامعه رسانده شود.

معاون اول رئیس جمهور از دبیر هیأت دولت و دبیران کمیسیون های دولت خواست در فرصت محدود باقی مانده تا پایان دولت تدبیر و امید اولویت بندی مناسبی در خصوص پیشنهادات و موضوعات در دست اقدام انجام دهند به نحوی که موضوعات مهم و تعیین کننده با سرعت بیشتر مورد بررسی قرار گیرد و تا پایان دولت به سرانجام برسند.

سیمایی صراف دبیر هیات دولت نیز در این جلسه گزارشی از عملکرد دفتر هیأت دولت در مدت اخیر ارائه کرد و گفت: دفتر هیأت دولت علاوه بر اقدامات دبیرخانه ای، یک مرجع کارشناسی است که با دقت و سرعت بالا موضوعات را به صورت بی طرفانه و بدون جانبداری مورد رسیدگی و بررسی کارشناسی قرار می دهد.

وی با اشاره به الکترونیکی شدن تمامی فرآیندهای دفتر هیأت دولت و نیز الکترونیکی شدن مذاکرات جلسات هیأت وزیران در این دولت اظهار داشت: با الکترونیکی شدن این فرآیندها، تمام موضوعات مندرج در مصوبات و پیشنهادات و نیز تمامی سخنان مطرح شده در مذاکرات جلسات هیأت وزیران از طریق کلیدواژه های مرتبط قابل جستجو و دستیابی است که این امر به چابک شدن و دقت کار دفتر هیأت دولت افزوده است.

دبیر هیأت دولت ادامه داد: پس از شیوع بیماری کرونا نیز با ایجاد بسترهای لازم، بخش زیادی از جلسات کمیسیون های هیأت دولت از طریق الکترونیکی برگزار شد و جلسات حضوری نیز با رعایت کامل موازین بهداشتی به انجام رسید.

در این جلسه همچنین تعدادی از دبیران کمیسیون های هیأت دولت گزارشی از عملکرد خود در سال های اخیر ارائه کردند و به بیان پیشنهاداتی برای بهبود عملکرد دولت به خصوص در ماه های پیش رو پرداختند.

 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری هیأت دولت اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور هیأت دولت کمیسیون های هیأت دولت کمیسیون های هیأت دولت دبیران کمیسیون الکترونیکی شدن دفتر هیأت دولت هیأت وزیران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۱۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری جنجالی خسرو حیدری علیه فتح الله‌زاده

خسرو حیدری درباره شروع مشکلات ساپینتو و فتح‌الله‌زاده گفت: در زمان ساپینتو اگر مشکل مدیریتی نداشتیم هر سه جام را می‌توانستیم بگیریم، مشکلات زیادی داشتیم و چندین ماه بود که بازیکنان پول نگرفته بودند، مدام مدیرعامل عوض می‌کردیم و مدیرعامل ها با ساپینتو مشکل داشتند، زمانی که فتح‌الله‌زاده به تیم اضافه شد و برای بازی سوپرجام آمد همان‌جا با هم به مشکل خوردند. از همان روز اول، یک سری چیزها به ساپینتو گفته بودند و یک‌سری چیزها هم فتح‌الله‌زاده می‌دانست و با هم به مشکل خوردند.

حیدری ادامه داد: در بازی سوپرجام که بازی با نساجی بازی داشتیم، فتح‌الله‌زاده و ساپینتو را آشتی دادم، او به من گفت که اجازه نمی‌دهم ساپینتو روی نیمکت بنشیند و خودت روی نیمکت بشین که به او گفتم حاج آقا عجله نکن! دنبال این بودم تا آنها با یکدیگر رابطه خوبی داشته باشند و در نهایت هم رابطه خوبی پیدا نکردند و فتح‌الله‌زاده از تیم رفت و مدیرعامل جدید آمد.

حیدری درباره مشکلاتی که بابت دفتر کمپ ناصر حجازی اتفاق افتاد گفت: تا روز آخر مشکلات آنها وجود داشت و مشکلات بزرگتر می‌شد، آقای ساپینتو دفتر حاضر در کمپ را می‌خواست که در اختیار او باشد و بازیکنان را برای تماشای فیلم بازی‌ها به آنجا ببرد چون جایی نداشتیم و آقای فتح‌الله‌زاده می‌گفتند این دفتر من است و به او نمی‌دهم.

حیدری درباره مشکلات حجت کریمی با ساپینتو گفت: او می‌خواست قرارداد ساپینتو را تمدید کند و ما شانس قهرمانی در جام‌حذفی را داشتیم، ما بازی‌ای که هفت گل به تراکتور زدیم هواداران توقع داشتند که تمدید شود اما در باشگاه همه دوست داشتند که او برود و دنبال بهانه بودند، مشکلاتی که بین ساپینتو و هواداران پرسپولیس اتفاق افتاد او را روز پنجشنبه محروم کردند و اعلام کردند که 4 ماه محروم شده و باشگاه اعتراضی نکرد و همانجا فهمیدم که می‌خواهند او را کنار بگذارند.

حیدری درباره اخلاقیات ساپینتو گفت: او مربی فنی و خیلی خوبی بود ولی از لحاظ اخلاقی مشکلش این بود که خیلی زود عصبی می‌شد.

 

منبع:ورزش سه 

 

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم به تولید توجه ویژه کرده است
  • حمید رسایی: هیات رییسه مجلس باید امکانات ابتدایی مانند خانه و خودرو برای نمایندگان فراهم کند
  • تحقق ۱۲۹ مصوبه از سفر اول دولت سیزدهم به خراسان رضوی
  • رویکرد اصلی هیات بدمینتون زنجان بازگشت به دوران اوج است
  • لغو محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی
  • رویکرد اصلی هیات بازگشت به دوران اوج بدمینتون زنجان است
  • راهیابی نمایندگان اتاق بازرگانی ارومیه به هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و ترکیه
  • تعداد عوامل اجرائی دور دوم انتخابات در حوزه ورامین کاهش می یابد
  • افشاگری جنجالی خسرو حیدری علیه فتح الله‌زاده
  • فتح‌الله‌زاده نمی‌خواست ساپینتو روی نیمکت بنشیند