Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی در دیدار با وزیر ورزش و جوانان گفت: برای اجرای برنامه‌های فدراسیون در سال ۱۴۰۰ نیاز به تخصیص به موقع اعتبارات داریم.

افشین ملایی امروز (دوشنبه) در نشست روسای فدراسیون‌ها با مسعود سلطانی فر ضمن اشاره به اقداماتی که سال گذشته در ورزش همگانی صورت گرفته است، اظهار داشت: برای سال جاری شعار «بهره وری نیروی کار ایرانی با توسعه ورزش همگانی» را در نظر گرفته‌ایم که در همین راستا طرح‌های این فدراسیون را با چهار محور «جامعه فعال»، «محیط فعال»، «مردم فعال» و «سیستم فعال» اجرایی خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه مثل سال گذشته اجرای برنامه‌های مشارکتی با نهادها و سازمان‌های مختلف را در دستور کار فدراسیون قرار خواهیم داد، گفت: امسال باید بتوانیم به رقم ۴ میلیون شهروند مشارکت کننده در فعالیت‌های ورزشی برسیم. عدد بزرگی است اما وظایف هر استان به طور مشخص تعریف شده و امیدواریم با حمایت وزارت ورزش بتوانیم به این هدف مهم برسیم.

رییس فدراسیون ورزش های همگانی با اشاره به مشکلات و موانعی که پیش روی فدراسیون برای اجرای برنامه‌هایش وجود دارد، تصریح کرد: تخصیص ناقص اعتبارات در سال گذشته زمینه اخلال در برنامه‌های هیات‌های ورزش همگانی را فراهم کرد و نارضایتی‌هایی را به وجود آورد.

وی در ادامه تاکید کرد: طبق آماری که در اختیار داریم در شرایط فعلی برای هر ایرانی ۵۴ تومان سرانه ورزشی داریم که اگر بخواهیم برای جمعیت در نظر گرفته شده ۴ میلیونی برنامه داشته باشیم به ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه نیاز داریم که امیدوارم با حمایت وزارت ورزش این امر محقق شود.

ملایی با تاکید بر اینکه اجرای برنامه‌های اثربخش به حمایت وزارت ورزش نیازمند است، خاطرنشان کرد: همانطور که در حوزه ورزش قهرمانی خودمان را با سایر کشورهای مقایسه می‌کنیم باید بدانیم خروجی ورزش همگانی ما هم که باید به کاهش اضافه وزن و چاقی در بین مردم منجر شود، چه وضعیتی دارد.

وی ادامه داد: طبق پیش بینی فدراسیون جهانی چاقی که در سال ۲۰۱۹ انجام شده ما تا سال ۲۰۳۰ بیش از ۳ میلیون شهروند ۵ تا ۱۹ ساله خواهیم داشت که دچار اضافه وزن و چاقی هستند. بر اساس همین پیش بینی‌ها ما ۳ درصد شانس اهداف تحقق ملی در این سال را خواهیم داشت.

رییس فدراسیون ورزش های همگانی افزود: با وجود برنامه‌ها و طرح‌های خوب و قابل دفاعی که در ورزش همگانی اجرای شده است اما هنوز نتوانسته‌ایم به اثربخشی لازم برسیم. به همین دلیل نیاز به اجرای پروژه‌های مشترک در سطح ملی و تعامل بین بخشی با سازمان‌ها و ارگان‌های مختلف داریم که سال گذشته به بهترین شکل این اتفاق رقم خورد.

وی خاطرنشان کرد: براساس آمار منتشر شده سازمان جهانی بهداشت، میزان چاقی مردم ایران در سال ۱۹۹۰ بین ۵۰ تا ۶۰ درصد بوده است اما این رقم در سال ۲۰۱۰ به ۶۰ تا ۷۰ درصد رسید که نشان می‌دهد سرعت رشد افزایش چاقی و اضافه وزن و کاهش کم تحرکی در ایران زیاد شده است و باید کار جدی در این بخش صورت بگیرد.

ملایی در پایان تاکید کرد: به همین خاطر از خدای بزرگ و پیام مقام معظم رهبری که تاکید دارند باید به سراغ کارهای ناشدنی برویم، مدد گرفتیم تا بتوانیم در سال جاری برنامه‌ها و طرح‌های اثربخش و ماندگاری را در همگانی اجرا کنیم./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: اجرای برنامه ورزش همگانی سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۱۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان

اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، به عنوان نخستین قانون بودجه که براساس برنامه هفتم پیشرفت کشور تنظیم شده است، حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان را از محل بودجه عمومی برای دستگاه‌های رسانه‌ای در نظر گرفته است. اعتبارات پیش بینی شده برای این دستگاه‌ها به شرح زیر است:


۱. حدود ۲۴.۰۰۰ میلیارد تومان برای سازمان صدا و سیما (جاری، عمرانی، متفرقه)،
۲. حدود ۳۷۳ میلیارد تومان برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) (جاری، عمرانی)،
۳. حدود ۸۱ میلیارد تومان برای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،
۴. حدود ۲۲ میلیارد تومان برای شورای نظارت بر صدا و سیما،
۵. حدود ۲۰ میلیارد تومان برای خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)،
۶. حدود ۱۹ میلیارد تومان برای خبرگزاری خانه ملت.

گفتنی است در لایحه بودجه ۱۴۰۳، مبلغ ۶.۶۰۰ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای صدا و سیما برآورد شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۳۵۰۰، متفرقه و اختصاصی)، پیش بینی شده برای این سازمان معادل ۳۱.۰۰۰ میلیارد تومان می‌باشد. همچنین مبلغ ۸۳ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) پیش بینی شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۲۵۰۰ و اختصاصی) پیش بینی شده برای این خبرگزاری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ معادل ۴۵۷ میلیارد تومان است.

همچنین اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

مهم‌ترین یافته‌ها و پیشنهاد‌های حاصل از تحلیل جداول و پیوست‌های لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور عبارتند از تفکیک نشدن برنامه‌های فصل رسانه به طور جداگانه ذیل امور فرهنگ، تربیت بدنی و گردشگری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ برخلاف سال‌های گذشته و در نتیجه فقدان اطلاعات لازم در خصوص اعتبارات برنامه‌ها و عناوین آنها، پیشنهاد افزوده شدن سنجه‌های قابل ارزیابی به متن لایحه برای افزایش اعتبارات عمومی سازمان صدا و سیما در ازای کاهش حجم تبلیغات بازرگانی، پیش بینی اعتبارات مشخص برای اثربخش کردن شورای نظارت به منظور تقویت قانون نحوه اجرای اصل (۱۷۵) قانون اساسی در بخش نظارت، ضرورت رفع ابهام در خصوص معیار تقسیم منابع پیش بینی شده بند «ب» تبصره «۱۳» بخش اول قانون بودجه ۱۴۰۳ برای دستگاه‌های اجرایی.

دیگر خبرها

  • همایش پیاده‌روی همگانی به مناسبت روز ملی میمند برگزار شد
  • ۱۲۸ کلاس درس در شهرستان تنگستان ساخته می‌شود
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • هاشمی: با اصلاح قانون جدید ورزشکاران بیشتری شامل معافیت و قانون استخدامی می شوند/ تخصیص ۵٠٠ میلیارد برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها
  • ثبت نام جام هواداری تمدید شد
  • استاندار لرستان: وضعیت اعتبارات مصوباتی که به اتمام نرسیده‌اند، پیگیری می‌شوند
  • رهبر انقلاب: تحریم‌ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد / امنیت شغلی اطمینان کارگر به آینده شغلی خود است / هدایت اعتبارات بانکی به سمت تولید ضروری است
  • روند تخصیص اعتبارات باندهای دوم خراسان‌جنوبی شتاب می‌گیرد
  • تأکید استاندار بر پیگیری اعتبارات طرح‌های نیمه تمام لرستان
  • آغاز جشنواره فرهنگی، ورزشی بازی‌های بومی محلی شهرستان لردگان