Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@22:27:01 GMT

بورس امروز سبز می‌شود یا قرمز؟ +جدول

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۹۲۷۲۸

بورس امروز سبز می‌شود یا قرمز؟ +جدول

دیروز شاخص کل برای هفتمین روز پیاپی ریزش کرد اما از شتاب نزول آن کاسته شد اما باید دید شاخص امروز می تواند به مدار صعودی باز گردد یا به روند نزولی خود ادامه می دهد.

به گزارش سرویس بورس مشرق، در روز دوشنبه شاخص کل بورس ۶ هزار و ۷۳۳ واحد افت کرد و به رقم یک میلیون و ۲۶۲ هزار واحد رسید تا هفتمین روز نزولی پیاپی را پشت سر بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 شاخص کل هم‌وزن نیز ۹۴۵ واحد پایین آمد و در رقم ۴۳۸ هزار و ۹۷۴ واحد ایستاد. اما شاخص کل فرابورس ۱۲ واحد رشد کرد و به رقم ۱۷ هزار و ۹۱۹ واحد رسید.

در پایان معاملات ‌روز دوشنبه، ۴۰ نماد رشد قیمت و ۳۲۵ نماد کاهش قیمت داشتند، به عبارت دیگر، ۸ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۶۷ درصد بازار افت قیمت داشتند.

بیشتر بخوانید:

پیش‌بینی ۵ کارشناس از وضعیت امروز بورس ۱۴۰۰/۱/۱۷

بیشترین افزایش قیمت

روز دوشنبه در بورس شرکت‌های سیمرغ (سیمرغ)، سیمان مازندران (سمازن) و سیمان دشتستان (سدشت)‌ بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت‌های بیمه پاسارگاد (بپاس)، سرمایه‌گذاری صبا تامین (صبا) و سیمان لار سبزوار (سبزوا) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

بیشترین کاهش قیمت

در بورس نمادهای خودرو (ایران خودرو)، ساربیل (سیمان آرتا اردبیل) و وصنعت (سرمایه‌گذاری توسعه صنعت و تجارت) در روز دوشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس صنایع ماشین‌های اداری ایران (مادیرا)، مدیریت انرژی امید تابان هور (وهور) و پتروشیمی تندگویان (شگویا) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار

عرضه و تقاضای بورس در انتهای معاملات روز دوشنبه، علامتی کارآمد برای پیش بینی عرضه و تقاضای بازار سهام در روز سه‌شنبه است. در پایان معاملات روز دوشنبه بازار با مازاد عرضه ۲ هزار و ۷۹۸ میلیارد تومانی بسته شد.

کاهش ارزش صف‌های بازار

در پایان معاملات دوشنبه ۳۳۶ نماد صف فروش و تنها ۸ نماد صف خرید داشتند. ارزش صف‌های خرید نسبت به روز یکشنبه ۲۱ درصد کاهش یافت و به رقم ۸۲ میلیارد تومان رسید. ارزش صف‌های فروش نیز ۲۱ درصد کاهش یافت و ۲ هزار و ۸۸۰ میلیارد تومان شد.

بیشترین تقاضاها

در روز دوشنبه  شرکت صنعتی دوده فام (با نماد معاملاتی شصدف) با صف‌ خرید ۱۷ میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای بازار قرار گرفت. پس از شصدف، سدشت (صنایع سیمان دشتستان) و سیمرغ (سیمرغ) بیشترین صف خرید را داشتند.  

بیشترین عرضه‌ها

روز گذشته بیشترین صف فروش نیز به حساپا (خودروسازی سایپا) تعلق داشت که در پایان معاملات صف فروش ۷۱ میلیارد تومانی داشت. پس از خساپا، خزر (فنرسازی زر) و سنیر (سیمان سفید نیریز) بیشترین صف فروش را داشتند.

پیش بینی بورس امروز

دیروز شاخص کل برای هفتمین روز پیاپی ریزش کرد اما از شتاب نزول آن کاسته شد. در یک ساعت پایانی سمت تقاضای بازار تقویت شد که نشانه خوبی برای بازار است. نمادهای بزرگی چون فولاد، فملی و شستا در یک ساعت پایانی با تقاضا مواجه بودند.

 روز گذشته خروج پول حقیقی ادامه یافت و برای هفتمین روز متوالی شاهد خروج حقیقی‌ها از بورس بودیم. اما رقم خالص تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی نسبت به روز قبل کاهش ۲۲ درصدی داشت و به رقم ۴۹۴ میلیارد تومان رسید. بنابراین رشد تقاضا در دقایق پایانی و کاهش رقم خروج پول حقیقی نشانه‌های مثبتی برای سهام‌داران است. خاصه اینکه رقم صف‌های فروش پایان معاملات نیز نسبت به روز قبل کاهش ۲۱ درصدی داشت. با این حال ناظران معتقدند بورس این روزها بیش از آن که متاثر از روندهای درونی باشد تحت تاثیر قیمت دلار و تحولات سیاسی است. نشست برجامی امروز بر بازارها سایه انداخته و نگاه سهام‌داران نیز به وین است. بنابراین امروز برای بورس روزی خاکستری است. 

منبع:اقتصادنیوز

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا بورس بازار بورس شاخص بورس بورس تهران فرابورس اخبار بورس سازمان بورس و اوراق بهادار بازار بازار سرمایه بازار سهام سهام سرمایه گذاری پایان معاملات تقاضای بازار هفتمین روز روز دوشنبه کاهش قیمت صف فروش شاخص کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۲۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ روند کاهش قیمت در انواع محصولات داخلی و مونتاژی در پیش گرفته است.

دنا پلاس توربو ۶ سرعته با ۱۹ میلیون تومان افت قیمت در بازار آزاد خرید و فروش می‌شود.

پژو پارس tu5 که در صدر پرفروش‌ترین خودروهاست با ۲۸ میلیون تومان کاهش قیمت، در کانال ۸۴۰ میلیون تومانی معامله می‌شود.

ساینا s دوگانه‌سوز نیز از دیگر محصولات سایپا به شمار می‌رود که با سه میلیون تومان افت قیمت، ۴۵۵ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۳۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۳۰ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۳۷ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۷۹۷ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۱۴ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک (ارتقا) یک میلیارد و ۵۵ میلیون تومان، پژو پارس ۶۵۹ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۰۶ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۵۷ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک (ارتقا) ۷۵۵ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک (ارتقا) ۹۰۵ میلیون تومان، رانا پلاس (ارتقا) ۶۲۸ میلیون تومان، تارا دستی (ارتقا) ۷۹۹ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V2 به قیمت ۹۶۱ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۷۵ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۷۵۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۴۱ میلیون تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۵۵ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۵۲۴ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۳۲ میلیون تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۸۵۷ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۵ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۶۲۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

در بازار خودروهای مونتاژی قیمت سه محصول از بهمن‌موتور افزایش یافته است، وانت کارا تک‌کابین، دوکابین و وانت کاپرا نیز به‌ترتیب دو میلیون، سه میلیون و ۱۰ میلیون تومان رشد کردند.

کارا تک‌کابین با نرخ ۶۶۲ میلیون تومان، دوکابین ۸۷۸ میلیون تومان و کاپرا یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون تومان در کانال‌های معاملاتی خرید و فروش می‌شود.

هونگچی H5، محصول مونتاژی بهمن‌موتور که با افت ۴۰ میلون تومانی رکورددار ریزش قیمت در میان خودروهای مونتاژی بوده که پنج میلیارد و ۸۰ میلیون تومان در بازار آزاد قیمت‌گذاری شده است.

لاماری ایما، خودرو پرقدرت مونتاژی نیز با قیمت دو میلیارد و ۸۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۵۷ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۷۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۱۷ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۳۵ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۲۷ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۲۴ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۴۲ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۱۶ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم دو میلیارد و ۱۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 748267

دیگر خبرها

  • قیمت محصولات سایپا +جدول
  • قیمت خودرو‌های بنز در بازار ایران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • نزول بورس برای چهارمین روز متوالی؛ شاخص هم‌وزن قد کشید
  • قیمت خودرو امروز ۱۲ اردیبهشت +جدول
  • قرمز پوشی شاخص کل بورس با کاهش بیش از ۱۲ هزار واحدی
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت +جدول
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت دلار و یورو امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول