Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عملیات و پشتیبانی شرکت نفت و گاز پارس از استقرار مرکز پشتیبانی سکوهای ناحیه ۲ پارس جنوبی در خلیج فارس خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت و گاز پارس، یحیی رشیدی در بازدید از بارج ۳۰۰۰ تنی سی‌پد گفت: با استقرار این بارج، به‌منظور رعایت دستورعمل‌های ایمنی ابلاغی از سوی مدیریت اچ‌اس‌ئی شرکت ملی نفت ایران، از شمار کارکنان مستقر روی سکوهای گازی پارس جنوبی کاسته می‌شود و ضمن تخلیه ظرفیت مازاد سکوی SPQ1، ایمنی این سکو افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی برپایی این مرکز پشتیبانی را سبب افزایش قابلیت‌های عملیاتی و پشتیبانی از تولید ایمن و پایدار در پارس جنوبی دانست و افزود: کارکنان مستقر روی بارج پشتیبانی به‌منظور انجام فعالیت‌های تعمیراتی عازم سکوها شده و پس از پایان کار تعمیرات، به بارج باز می‌گردند.

معاون عملیات و پشتیبانی شرکت نفت و گاز پارس کاهش ریسک عملیاتی را از نتایج مهم استقرار بارج سی‌پد در پارس جنوبی برشمرد و گفت: با ساخت کارگاه‌های تعمیراتی روی بارج، رفت و آمد به خشکی به‌منظور ارسال قطعات یدکی و تعمیر قطعات کاهش می‌یابد و پشتیبانی از سکوهای ناحیه ۲ به شکل بهتری انجام خواهد شد.

رشیدی از حمایت‌های مدیرعامل این شرکت و شرکت ملی نفت ایران در برپایی مرکز پشتیبانی از سکوهای ناحیه ۲ پارس جنوبی قدردانی و اظهار امیدواری کرد استقرار این مرکز پشتیبانی نقش مؤثری در تداوم تولید ایمن‌تر از پارس جنوبی ایفا کند.

سپهدار عباس‌زاده، جانشین مدیر تولید و عملیات شرکت نفت و گاز پارس نیز با اشاره به افزایش شمار سکوهای تولیدی پارس جنوبی و ضرورت پشتیبانی از تولید ایمن و پایدار گاز گفت: با توجه به اینکه پشتیبانی تعمیراتی این سکوها از سوی سکوی مرکزی SPQ1 به تنهایی مقدور نبود، مطابق سند راهبری جامع تولید ایمن و پایدار سکوهای پارس جنوبی که به تائید شرکت ملی نفت ایران رسیده، سکوهای پارس جنوبی  به دو ناحیه تقسیم شده است.

به گفته وی، این بارج پشتیبانی از ۲۸ اسفندماه سال ۱۳۹۹ در موقعیت سکوهای ناحیه ۲ پارس جنوبی مستقر شده و هم‌اکنون کارگاه‌های تعمیراتی مورد نیاز درحال برپایی و راه‌اندازی هستند.

جانشین مدیر تولید و عملیات شرکت نفت و گاز پارس تصریح کرد: هم‌زمان با تجهیز کارگاه پیمانکاران تعمیراتی، امیدواریم بخش‌های مکمل این بارج و به‌ویژه ناوگان شناوری در اختیار قرار گیرد تا این مرکز را به‌طور کامل راه‌اندازی کنیم و پشتیبانی مناسب‌تری از تولید ایمن و پایدار سکوهای دریایی میدان پارس جنوبی و به‌طور مشخص سکوهای ناحیه ۲ در شرق میدان داشته باشیم.

منبع: شانا

کلیدواژه: پارس جنوبی تولید ایمن و پایدار شرکت نفت و گاز پارس مرکز پشتیبانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۳۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی

حمیدرضا کریمی‌فرد اظهار کرد: از ابتدای راه‌اندازی نیروگاه‌های خانگی برق خورشیدی از سال ۹۵ در استان فارس تاکنون، بیش از۳۸ هزار مگاوات ساعت انرژی برق در استان تولید شده است.

او با بیان اینکه در سال گذشته یک مزرعه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۵۰۰ کیلو وات در سطح استان با سرمایه‌گذاری ۱۲۵هزار میلیون ریال نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، افزود: علاوه‌ بر نیروگاه‌های خورشیدی خانگی (کوچک مقیاس)، تعداد ۵ نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز به ظرفیت ۳.۲ مگاوات در حوزه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق استان فارس هم اکنون فعال هستند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس، متوسط میزان تابش این استان را بین ۲۰۰۰ تا ۲۲۰۰ کیلووات ساعت بر متر مربع در سال عنوان کرد و افزود: این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است. 

کریمی‌فرد، درباره شرایط راه‌اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان فارس نیز گفت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت‌نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • معرفی تیم‌های برتر مسابقات هندبال گرامیداشت روز ملی خلیج فارس
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • برنامه‌ریزی برای تبدیل شهرک صنعتی سروستان به قطب جدید صنعتی فارس/راه‌اندازی ناحیه صنعتی کوار
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۶ اردیبهشت
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی