Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح ویژه نظارت بر بازار و کوتاه کردن دست دلالان و افراد فرصت طلب با برگزاری ۲۳ جلسه تخصصی ویژه نظارت بر بازار در ایام نوروز اجرا شد و برای اصناف متخلف بازار در راور استان کرمان جریمه‌ای بالغ بر هشت میلیارد ریالی تعیین شد. خبرگزاری میزان- محمدرضا سنجری، رییس دادگستری شهرستان راور اظهار داشت: اجرای طرح ویژه نظارت بر بازار با راهبری و مدیریت دستگاه قضایی موجب کوتاه کردن دست دلالان و افراد فرصت طلب از بازار و ایجاد رویه منظم و منطقی در توزیع کالا‌های اساسی در این شهرستان به ویژه در ایام پایانی سال گذشته و ایام نوروز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سنجری در تشریح این خبر افزود: به منظور اجرای طرح نظارت بر بازار مصوب شورای پیشگیری از وقوع جرم شهرستان راور، همکاری بیش از ۲۳ اداره و نهاد دولتی جلب و بالغ بر ۱۸ جلسه تخصصی و کمیته‌های زیرمجموعه تشکیل شده است.
وی ادامه داد: در راستای اجرای طرح نظارت بر بازار راور نهاد‌هایی از جمله دستگاه قضایی، فرمانداری، تعزیرات، اتاق اصناف، اداره صنعت و معدن، نیروی انتظامی، سپاه، بهداشت، شهرداری، اتحادیه‌های متعدد، اداره دامپزشکی، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، بهزیستی و آموزش و پرورش و ... حضور داشته اند.
این مقام قضایی با اشاره به این مطلب که در راستای اجرای طرح ویژه نظارت بر بازار راور، موضوع اصلی متمرکز بر پیشگیری از وقوع تخلفات و جرائم صنفی بوده که نتیجه خوبی در برداشته است، گفت: در مرحله بعد برخورد قانونی با تخلفات و جرایم حوزه بازار مورد توجه قرار گرفته که در این راستا ضمن تشکیل قریب به ۱۷۴ فقره پرونده صنفی و ۲۴ پرونده قاچاق، متخلفان از سوی تعزیرات حکومتی به پرداخت بیش از هشت میلیارد ریال محکوم شده اند.
سنجری به پلمب ۹ باب مغازه در راستای اجرای طرح ویژه نظارت بر بازار راور اشاره و خاطرنشان کرد: نظارت بر توزیع و فروش کالای دولتی و ارزاق عمومی از جمله برنج، روغن، گوشت منجمد، مرغ و گوشت قرمز و ترزیق آن به بازار و نظارت بر توزیع آن از جمله مشخص کردن مغازه‌های مورد اعتماد و اطلاع از طریق فضای مجازی و پلاکارد به مردم از مهمترین اولویت‌های این طرح بوده است.
وی ادامه داد: در راستای نظارت بر جهاد کشاورزی در توزیع نهاده‌های دامی و طیور و سم و بذر و کود یارانه‌ای در بین کشاورزان نیز از مسئولین مربوطه خواسته شده این نهاده‌ها و سموم به افراد ذیحق داده شود و لیست آن مشخص باشد، چون در بازار کود و سم و بذر و نهاده‌های دامی گروه و مافیایی وجود دارد که اگر نظارت نشود در بین افراد غیر محق تقسیم و در بازار آن را به چندین برابر قیمت به فروش می‌رسانند.
رییس حوزه قضایی شهرستان راور یادآور شد: در راستای اجرای طرح ویژه نظارت بر بازار در این شهرستان هر چند که ظاهرا شهر کوچکی می‌باشد لیکن این شهرستان به پنج قسمت تقسیم و پنج تیم نظارتی که سر اکیپ تیم یکی از پرسنل دادگستری است، تشکیل شده و نظارت‌های تخصصی این تیم‌ها در کنار حضور مستمر و میدانی رییس دادگستری و دادستان و قضات در بازار موجب ایجاد آرامش در بازار این شهرستان در روز‌های پایانی سال گذشته و نخستین روز‌های سال جدید شده است.
سنجری تاکید کرد: نظارت‌های انجام شده در طرح ویژه نظارت بر بازار شهرستان راور به نحوی انجام شد که در ایام پایانی سال گذشته و نخستین روز‌های سال جدید که اکثر قریب به اتفاق مناطق با کمبود مرغ روبرو بوده اند، در این شهرستان بازار مرغ به خوبی مدیریت شد و هیچ کمبودی در این زمینه وجود نداشته است و اکنون شاهد روند خوبی در این خصوص می‌باشیم.   بیشتر بخوانید: اقدامات انقلابی و تحول‌آفرین قوه قضاییه در راستای پیشگیری از وقوع جرم
وی به موضوع شناسایی افراد دلال و کار قاچاق‌ها نیز اشاره و بیان کرد: اجرای طرح ویژه نظارت بر بازار در شهرستان راور ادامه دارد و در صورت اجرای این طرح در سایر نقاط استان نیز موجب از بین رفتن تفاوت قیمت‌ها در بازار و نیز کوتاه شدن دست افراد سودجو از جیب مردم می‌شود.
رییس دادگستری شهرستان راور تاکید کرد: برخی افراد فرصت طلب دست در جیب مردم برده و در مدت کوتاه سرمایه‌های هنگفتی به دست آورده اند و با اقدامات غیرقانونی خود، قیمت گذاری کالا‌ها را در دست گرفته‌اند و هر کاری که باب میل خودشان باشد را انجام می‌دهند که اگر این موضوع در بازار کنترل نشود، بحران ایجاد خواهد شد، زیرا در پی اقدامات غیرقانونی این افراد قیمت بعضی از اجناس به خط قرمز و نارنجی رسیده است.
سنجری با تاکید بر اینکه در بازار افراد با انصاف و متدین بسیار زیادی وجود دارد که مسائل شرعی را رعایت می‌کنند و باید از آن‌ها قدردانی کرد، گفت: کاسبان و صاحبان باانصاف و متدین بازار در راستای اجرای طرح ویژه نظارت بر بازار همکاری خوبی با شورای پیشگیری از وقوع جرم و اعضای آن داشته اند و حتی مشوق این طرح بوده اند.
وی در پایان تاکید کرد: امیدواریم بتوانیم موضوع نظارت بر بازار و جلوگیری از اقدامات غیرقانونی دلالان را به صورت جدی و میدانی و با حضور مستمر ادامه دهیم و در این راستا باید توجه داشت که یک دستگاه و دو دستگاه به تنهایی نمی‌توانند این پیشگیری و مقابله را انجام بدهند همه باید در میدان باشند.   انتهای پیام/ برچسب ها: دادگستری کرمان نظارت بر بازار و برخورد با متخلفان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری کرمان نظارت بر بازار و برخورد با متخلفان نظارت بر بازار پیشگیری از وقوع شهرستان راور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۳۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق صلح و سازش در پرونده‌های قضایی با مشارکت مردمی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی در نشست با رئیس و نائب رئیس اتاق اصناف اهواز، گفت: مشارکت‌های مردمی نیز در راستای ایفای نقش مردم در اجرای عدالت بوده و قطعا می‌تواند نقش مهمی و اثرگذاری در امنیت و پایداری صلح و سازش در جامعه داشته باشد.

وی احیای فرهنگ صلح و سازش در همه بخش‌ها را از اهداف قوه قضاییه دانست و افزود: به منظور تحقق شعار امسال و منویات مقام معظم رهبری و با توجه به اینکه اصناف از مهمترین عناصر اقتصادی کشور هستند و حجم بالای قشر مرتبط با اتاق اصناف وجود دارد، بزودی ۵ شعبه تخصصی شورای حل اختلاف اتاق اصناف اهواز، که سبب کاهش حجم پرونده‌ها در دادگاه خواهد شد، تشکیل و راه اندازی می‌شوند.

حجت الاسلام امانت بهبهانی ادامه داد: شعبه تخصصی اتاق اصناف در رفع اختلاف و مسایل بین واحد‌های صنفی، مشتریان و اتحادیه‌ها نیز ایفای نقش می‌کند و سعی بر حل مسائل براساس ایجاد صلح و سازش بین طرفین دعوا دارد.

رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان اضافه کرد: شعب تخصصی به مشکلات و مسائل اصناف رسیدگی خواهند کرد تا علاوه بر اینکه در بهبود روند اجرایی برنامه‌ها و حل اختلافات اثرگذار باشند موجب افزایش رضایت قشر‌های مختلف مردمی نیز می‌شوند.

وی می‌گوید: به جهت ایجاد راهکار‌های کاربردی و تسریع در رسیدگی به پرونده‌های این اتاق، شورای سیاست گذاری مرتبط با شعب شورای حل اختلاف اتاق اصناف اهواز راه اندازی خواهد شد.

در این نشست رئیس اتاق اصناف اهواز ضمن معرفی ساختار این اتاق، برای راه اندازی شعب تخصصی شورای حل اختلاف اتاق و هیأت‌های صلح اتحادیه‌ها، ابراز علاقه مندی و اعلام آمادگی کرد.

مراد بدری با اشاره به وجود هیأت‌های رسیدگی به شکایات در محل اتاق و اتحادیه‌ها، گفت: با توجه به جایگاهی که شورا‌های حل اختلاف و هیأت‌های صلح دارند و زیر مجموعه دادگستری و قوه قضائیه می‌باشند، از اعتبار بالایی در ایجاد صلح و سازش و حل و فصل اختلافات دارند.

دیگر خبرها

  • ابلاغ مأموریت ویژه برای آموزش‌های تخصصی به قضات
  • امروز چهلم بهار است؛ جشنی که از یاد رفته!
  • راور، بافت و زرند شوراهای اسلامی نمونه استان کرمان شدند
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • جریمه میلیاردی برای پزشک متخلف در اردبیل صادر شد
  • پلمب۲ تالار متخلف در صومعه‌سرا
  • پلمب ۱۸ واحد صنفی متخلف در اهر
  • با مشارکت مردمی صلح و سازش در پرونده های قضایی تحقق پیدا می کند
  • ۵ شعبه تخصصی شورای حل اختلاف اتاق اصناف اهواز راه‌اندازی می‌شود
  • تحقق صلح و سازش در پرونده‌های قضایی با مشارکت مردمی