Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» سهراب گیلانی درنشست علنی امروز (سه‌شنبه، ۱۷ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در رابطه با اظهارات وزیر جهاد کشاورزی گفت: ۳ هزار  ۴۶۰ واحد تولید مرغ در کشور فعالیت می‌کنند که همگی آنها نهاده‌هایی با ارز ۴۲۰۰ تومان دریافت کرده‌اند و این مهم در حالی است که مرغ تولیدی خود را یا به تنظیم بازار ارائه نکرده‌اند یا به صورت حداقلی این کار انجام شده است که ظلم آشکار به مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی باید پیگیری کند چرا این مجموعه‌های تولیدی ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت کرده‌اند اما تولیدات خود را با قیمت دیگری توزیع کردند.

وی ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی، ستاد تنظیم بازار و سازمان حمایت از مصرف‌کننده در خصوص تهیه، تأمین و توزیع، وظایف مشخصی دارند که باید پاسخگو باشند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: ۸۰ درصد نهاده‌های دامی از خارج تأمین می‌شود در صورتی که امکان تولید این محصولات در کشور وجود دارد؛ چرا وزارت جهاد کشاورزی سیاست مدون و برنامه‌ریزی شده‌ای در این خصوص ندارد.

گیلانی افزود: باید اذعان کرد نبود مدیریت و برنامه‌ریزی موجب گرانی محصولات مختلف شده است از این رو کمیسیون کشاورزی مجلس باید از بعد نظارتی مسائل مختلف در حوزه گرانی را بررسی کند.

عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان یادآور شد: سامانه‌های گمرک، تجارت، بنادر و ... هماهنگی‌ لازم را با یکدیگر ندارند و این عدم تعامل موجب ایجاد رانت، فساد و افزایش قیمت‌ها شده است لذا سازمان تعزیرات باید نقش‌آفرینی جدی در جلوگیری از فساد انجام دهد.

نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: باید مشخص شود چرا مرغ توزیع شده در شب عید به صورت چند نرخی بود و این در حالی است که باید برای تأمین مرغ مورد نیاز در ماه مبارک رمضان برنامه ریزی لازم صورت گیرد تا قیمت مرغ پرواز نکند.

وی ادامه داد: مرغ با قیمت ۳۶ الی ۴۰ هزار تومان به راحتی در اختیار است اما متأسفانه مرغ با ارز ۴۲۰۰ تومانی در دسترس نیست لذا باید به مردم آگاهی داده شود که وزارت صمت و جهاد مسئول این مهم هستند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: متأسفانه میلیون‌ها جوجه با بدترین رفتار در کشور اسلامی منهدم شدند و در این راستا واسطه‌ها هستند که در حوزه تأمین و فروش نهاده‌ها و تولید کشاورزی بهره می‌برند.

گیلانی افزود: سامانه بازارگاه مشکل جدی دارد و این مهم در حالی است که ۵۵ درصد واردات به این سامانه و ۴۵ درصد به بازار آزاد اختصاص داده شده، ظلم آشکار محسوب می‌شود.

عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان یادآور شد: امروزه تولید دام در کشور به صورت سنتی است و این امر موجب شده دام‌های مولد به کشتارگاه‌ها فرستاده شوند که باید برای آن فکری شود.

نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی پاسخ دهد چه برنامه‌ریزی برای طرح ۵۵۰ هزار هکتاری زمین‌های خوزستان دارد زیرا عدم برنامه‌ریزی برای این موضوع سبب جلوگیری از رونق کشاورزی در خوزستان می‌شود.

منبع: نماینده

کلیدواژه: سهراب گیلانی قیمت مرغ گوشت وزارت جهاد کشاورزی مجلس شورای اسلامی نماینده مردم برنامه ریزی نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۴۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال

ایسنا/مازندران معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت مردم نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

 حجت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی ۸ اردیبهشت در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران که با حضور ملکی مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد، اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه تولید پیگیری و مشکلات تولید رفع شود.

وی با اعلام اینکه جلسات شورای هماهنگی باید خروجی داشته باشد و برای مردم ملموس باشد، تصریح کرد: زمینه‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال ویژه پیگیری شود.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در استان مازندران انجام شده و باید بیشتر تقویت شود، ادامه داد: باید به سمت تفاهم‌نامه‌های بین‌بخشی برویم.

این مسئول با تاکید بر اهداف دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: دولت، دولتِ کار و کرامت است و همه دست به دست هم داده‌اند تا امروز شاهد کاهش نرخ بیکاری باشیم.

رحمانی با اشاره به اینکه باید چرخه تولید را در استان‌ها تکمیل کنیم، افزود: سالانه هزار میلیارد تومان به خانه‌دار شدن مددجویان بهزیستی از محل شرکت‌های زیرمجموعه تامین اجتماعی اختصاص می‌یابد.

وی از مشارکت ۶۰ میلیون نفر(۲۰ میلیون خانوار) در طرح کالابرگ و فجرانه خبر داد و گفت: باید شرایط را بهبود ببخشیم و کمک کنیم وضعیت مردم بهتر از این شود چراکه شایسته بهترین خدمت‌ها هستند.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دشمن در جنگ اقتصادی بیکار ننشسته است، خاطرنشان کرد: با هدایت رهبری از گردنه‌های سخت عبور کردیم و جهاد تبیین در این بخش در اولویت قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: توجه به تعاون امری ضروری است و تلاش می‌کنیم مشارکت مردم را در تحقق شعار سال تقویت کنیم.

رحمانی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

لزوم انسجام و هم‌افزایی برای خدمت به مردم

مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش مدیران در خدمت‌رسانی به مردم، گفت: از ظرفیت بسیج در وزارت کار و خدمت به مردم استفاده شود.

ملکی تصریح کرد: کارشناسان معین مشخص شده و به صورت میدانی در استان‌ها حضور و مسائل را رصد و احصاء می‌کنند.

وی افزود: انسجام، هماهنگی و هم‌افزایی در انجام کارها به ما کمک می‌کند و در تحقق برنامه‎‌ها اثرگذار است.

توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه با تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: برنامه‌های متعددی در هفته کار و کارگر با محوریت  کارگران و توجه به تولید و اشتغال در حال برگزاری است.

علی باقری با اعلام اینکه کارگران نخبه، برتر و فرهنگ کار کردن را ترویج دهیم، تصریح کرد: توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم است و در راستای تحقق شعار سال تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و بسیج کارگری در کنار هم هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه جلسات شورای هماهنگی به صورت میدانی و شهرستانی برگزار می‌شود، افزود: در این جلسات مشکلات مردم به صورت ویژه رسیدگی می‌شود.

در این جلسه مدیران عضو شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گزارشی از اقدامات ارائه و بر استفاده از ظرفیت‌ها و همکاری بین‌بخشی در راستای رفع مشکلات جامعه هدف تاکید کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • نخستین شورای عشایری استان سمنان در سال جاری برگزار شد