Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان بخشدار مرکزی کبودراهنگ با بیان اینکه دهیاران جریان ساز حضور افراد توانمند در انتخابات شوراها باشند، مطرح کرد: دهیاران اجازه هیچ گونه تبلیغ کاندیداها را ندارند اما موظف هستند برای ثبت نام افراد توانمند و تحصیلکرده در انتخابات شوراهای روستایی فرهنگسازی کنند.

بابک جهانگیری در نشست مشورتی دهیاران بخش مرکزی که با حضور دهیاران روستاهای تابعه بخش مرکزی شهرستان کبودراهنگ و با محوریت برگزاری انتخابات پیش رو و پیشگیری، کنترل و مقابله با بیماری کرونا تشکیل شد، فراهم آوردن بستر مناسب برای برگزاری انتخابات پرشور، رعایت اصل بی طرفی، امانتداری و اجرای قانون را از وظایف مهم عوامل اجرایی و نظارتی و همچنین دهیاران تابعه برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در صورت مشاهده هر گونه تبلیغات به نفع یا علیه هر یک از کاندیداهای احتمالی از سوی دهیاران با متخلفان برابر مقررات برخورد می شود.

بخشدار مرکزی کبودراهنگ بر تلاش و همت دهیاران و اعضای شورای بهداشت روستاها بر فرهنگسازی و اهتمام اهالی روستاها، پرهیز از هر گونه ساده انگاری بیماری، استفاده از ماسک، شستشوی مکرر دست ها و پرهیز از برگزاری هر گونه مراسم و تجمع و دورهمی با توجه به وضعیت نارنجی و زنگ خطر به صدا درآمده در شهرستان تأکید کرد.

وی گریزی هم به موضوع انتخابات پیش رو زد و تصریح کرد: ثبت نام از داوطلبان انتخابات ششمین دوره­ شورای اسلامی روستا و تیره های عشایری از ساعت ۸ صبح روز دوشنبه مورخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ آغاز شده و تا ساعت ۱۸ روز یکشنبه مورخ ۲۲ فروردین ادامه خواهد یافت.

جهانگیری از اهالی مردم بخش مرکزی به ویژه افراد تحصیلکرده و جوان در روستاها خواست با ثبت نام در انتخابات ششمین دوره شورای اسلامی روستاهای بخش در سرنوشت و پیشرفت روستا و منطقه خود سهیم باشند.

وی نقش دهیاران برای فرهنگسازی و تشویق ثبت نام افراد توانمند برای انتخابات شورا روستاها را مفید و مؤثر دانست و گفت: دهیاران برای توسعه، عمران و آبادانی روستاها از همه فعالان، دلسوزان و معتمدین محلی برای ثبت نام و عضویت در شورای روستاها دعوت به عمل آوردند.

بخشدار گل تپه نیز در حاشیه این نشست به خبرنگار ایسنا گفت: داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها، ثبت‌نام خود را به روزهای پایانی نام نویسی موکول نکنند تا شاهد ازدحام در روزهای آخر و افزایش شیوع کرونا نباشیم.

سیدایوب موسوی ادامه داد: روند ثبت نام از داوطلبان انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی روستاها از ساعت ۸ صبح تا ۶ بعدازظهر به مدت یک هفته از روش های حضوری و غیرحضوری در محل بخشداری در حال انجام است.

وی افزود: به علت تجمعات خانوادگی در شهرستان کبودراهنگ و بخش های تابعه شیوع ویروس کرونا در این شهرستان افزایش یافته و از کاندیداهایی که قصد دارند در رقابت انتخابات شورای روستاهای بخش گل تپه حضور داشته باشند تقاضا داریم در نخستین روزها ثبت نام خود انجام دهند.

موسوی با اشاره به تجربه ادوار گذشته انتخابات که برخی از داوطلبان فرآیند ثبت نام خود را به روزهای پایانی ثبت نام موکول کرده بودند، گفت: این امر برای کسانی که قصد ثبت نام حضوری در ستاد انتخابات بخشداری را دارند، منجر به ازدحام جمعیت شده و علاوه بر اتلاف وقت داوطلبان، ریسک ابتلا به بیماری کووید ۱۹ را افزایش خواهد داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها انتخابات انتخابات شوراهای شهر و روستا دهياري روستا افراد توانمند ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۵۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری مرکزی هزینه شده است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص الائمه پیش از ظهر یکشنبه در همایش شوراهای اسلامی استان مرکزی و بزرگداشت روز ملی شوراهای اسلامی اظهار کرد: سال گذشته بالغ بر ۱,۰۰۰ میلیارد تومان در روستاها توسط شوراهای روستاها و دهیاری‌ها هزینه شده است.

وی افزود: این استان یک و هشت دهم جمعیت و مساحت کشور را دارد، همچنین ۲ درصد تولیدات کشاورزی کشور مربوط به این استان است.

استاندار مرکزی تصریح کرد: استان مرکزی رتبه دوم اجرای پروژه‌ها در سطح روستاها در کشور را به خود اختصاص داده و در تعریف پروژه‌های جدید و برنامه‌های راهبردی نیز رتبه نخست را دارد.

مخلص‌الائمه ادامه داد: در سطح شهرها بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری هزینه شده که تنها طرح‌های عمرانی نبوده و در حوزه‌های مختلف این طرح‌ها صورت گرفته است.

امسال ۷ هزار میلیارد تومان در شهرهای مرکزی هزینه می‌شود

وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۱ به میزان ۵ هزار و ۲۴ میلیارد تومان توسط دولت در بخش عمرانی هزینه شده است، گفت: امسال ۷ هزار میلیارد تومان در شهرها هزینه خواهد شد که البته بخشی مرهون حرکت اقتصادی است که در استان شکل گرفته است.

استاندار مرکزی بیان کرد: در سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰ در بازه زمانی ۶ ساله، ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه عمرانی در استان هزینه شده اما در سال ۱۴۰۱ به تنهایی ۶۰ درصد بیش از مجموع ۶ سال قبل و سال گذشته در حوزه مدیریت شهری و روستایی ۲۰ درصد بیشتر از مجموع بودجه عمرانی سال ماقبل آن بوده است.

وی گفت: مدیران استان ملزم به تکریم شوراها هستند و پیشنهاد می‌شود برگزاری نشست‌ها به صورت موضوعی باشد و مدیران مربوطه در جلسه حاضر شوند تا در مورد موضوع خاص بحث و گفتگو و تبادل تجربه و حل مسائل شود.

شبانه روزی شدن شماری از پروژه‌های مرکزی

استاندار مرکزی تصریح کرد: برای نخستین بار در تاریخ این استان تعدادی از پروژه‌ها شبانه روزی شدند که این اتفاق بی نظیر بود و نگاه مساله محور و نتیجه گرا باید همواره مورد توجه قرار گیرد.

مخلص الائمه در ادامه افزود: موفقیت شوراها همچنین دولت موفقیت نظام جمهوری اسلامی است و هیچ تفاوتی نیست وجود ندارد و همه زیر مجموعه جمهوری اسلامی هستند و باید اذعان کرد که فرمانداران باید به شوراها به عنوان در دسترس ترین نمایندگان مردم توجه ویژه داشته باشند.

وی با اشاره به ضرورت توجه به هزینه کرد اعتبارات شهرداری و دهیاری‌ها تاکید کرد: بیش از یکسال تا پایان فعالیت شوراها باقی مانده و البته بخش کمتری این زمان برای کار مهیا است و زمان به سرعت می‌گذرد باید در این زمان با یک اولویت بندی در این هزینه کرد دقت داشت.

استاندار مرکزی تصریح کرد: شوراها در بیان عملکرد و اقداماتی که انجام می‌دهند نیز باید برنامه ریزی داشته باشند.

وی در خصوص نهضت ملی مسکن گفت: در برخی موارد در تأمین زمین؛ تأمین زیرساخت مشکلاتی وجود دارد که می‌طلبد شتاب بخشی برای رفع موانع جز اولویت‌ها قرار گیرد هر چند در مجموع استان مرکزی جز کم مشکل ترین استان‌ها در این حوزه است‌.

استاندار مرکزی اظهار کرد: در شهرهای استان مرکزی به جز یک یا دو شهر همراهی خویی در زمینه نهضت ملی مسکن وجود داشته که جای تشکر دارد.

مخلص‌الائمه تاکید کرد: با توجه به مدت زمان باقی مانده تا پایان دوره فعالیت باید تلاش شود از حاشیه‌ها پرهیز شود و مردم و مسئولین خود را سرگرم امور فرعی و حاشیه‌ای نکنند.

وی گفت: همه شوراها به ویژه در روستاها به شکایت و خسارات وارده از سوی معادن توجه داشته باشند تا معادنی که خسارت وارد می‌کنند و تاکنون شکایتی از آنها نشده را به مراجع ذیربط اطلاع دهند تا پیگیری‌های لازم صورت گیرد.

مناطق حاشیه شهرها مورد توجه ویژه باشد

استاندار مرکزی با بیان اینکه در حوزه بنیاد مسکن نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است، افزود: توجه به مناطق حاشیه‌ای حاشیه نشین شهرها نیز باید مورد توجه باشدو این مهم جز سیاست‌های مهم نظام است. هیچ مدیری در استان نباید در این خصوص بی تفاوت باشد همچنین شهرداران و شوراها نیز از این موضوع مستثنی نیستند.

کد خبر 6091083

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری مرکزی هزینه شده است
  • لزوم بهره‌گیری از ظرفیت روستاها در راستای اشتغالزایی
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط شامل یک درصد از افراد جامعه است
  • نقش شوراها در آبادانی و‌پیشرفت روستاها
  • شوراها از نگاه بخشی و کوتاه مدت پرهیز کنند
  • هم‌افزایی با دهیاران و شورای روستا راه‌حل غلبه بر مشکلات 
  • شوراها از ارکان مردم‌سالاری دینی هستند
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • مردم در دور دوم انتخابات به افراد «توانمند» و «تحول‌گرا» رأی دهند