Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: تاکنون چندین روستا در سراسر استان بوشهر درگیر بیماری کووید ۱۹ شده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛ سعید کشمیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر شب گذشته در در برنامه تلویزیونی ساعت سلامت اظهار کرد: در کشور شاهد افزایش تعداد مبتلایان به بیماری کرونا بوده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 افزایش تعداد مبتلایان به بیماری کرونا زنگ خطری برای کشور محسوب می‌شود و همچنین نشان‌دهنده شکل‌گیری پیک جدیدی در کشور است.

کشمیری با اشاره به اپیدمی بیماری کرونا و خیز موج چهارم در استان بوشهر، گفت: با توجه به جاذبه گردشگری استان بوشهر با تمهیدات انجام‌شده در تعطیلات نوروزی در استان نسبت به سال‌های قبل ۳۵ درصد کاهش تردد وجود داشته است. قبل از تعطیلات نوروز با ایجاد محدودیت شبانه و همچنین بسته شدن مسیرهای ورود و خروج استان در آخر هفته توانستیم پیک ایجادشده کنونی را ۳ ماه به تعویق بیاندازیم و در برابر این بیماری مقاومت کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر بیان کرد: هم‌جواری با استان خوزستان که درگیر سوش جدید بیماری شده بود و رفت‌وآمدها به استان بوشهر، سرعت انتقال این بیماری سریع‌تر از وضعیت قبل شده است. تاکنون چندین روستا در سراسر استان درگیر بیماری کووید ۱۹ شده‌اند.

دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر تصریح کرد: ۱۵ نفر در شهرستان دشتی و ۳۰ نفر در شهرستان عسلویه با شرکت در مراسم فاتحه به این بیماری مبتلا شده‌اند. اکنون نحوه ابتلا در استان به شکل انفجاری است. یک فرد مبتلا اگر در فضایی سربسته قرار گیرد می‌تواند تمامی افرادی که در آن مکان هستند را درگیر بیماری کند.

دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر افزود: شهرستان‌های نارنجی استان بوشهر باید بیشتر رعایت کرده تا به وضعیت قرمز تغییر رنگ ندهند، همچنین در شهرستان بوشهر با وضعیت قرمزی که دارد، شاهد پر شدن تخت‌های بیمارستان‌ها هستیم.

بیمارستان شهدای هسته‌ای پذیرای بیماران مبتلا به کرونا

کشمیری افزود: در این شرایط خطر و اپیدمی موج چهارم، بیمارستان شهدای هسته‌ای وارد چرخه کارشده و پذیرای بیماران مبتلا به ویروس کرونا است که این مرکز به عنوان پشتیبان بوده و بخش کرونایی بیمارستان شهدای خلیج‌فارس را شامل می‌شود که به تدریج این مرکز به بیمارستان معین بیماران کرونای در شهرستان تبدیل خواهد شد.

وی در مورد بیمارستان شهدای هسته‌ای بوشهر خاطرنشان کرد: این مرکز دارای تخت‌های فراوان، اتاق‌های جراحی، دستگاه اکسیژن ساز، سی‌تی‌اسکن اختصاصی و اتاق‌های ICU متعدد است که در این شرایط برای ما دلگرم‌کننده بوده و نقطه قوت استان در کنترل این اپیدمی محسوب می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: مهم‌ترین کاری که در اپیدمی باید انجام شود پیشگیری بوده چون از هر ۱۰۰ نفر افرادی که مبتلا شده، ۸۰ نفر از آنها بدون علامت هستند و ۲۰ نفر به مراکز درمانی مراجعه کرده و از این تعداد ۵ نفر به بخش مراقبت‌های ویژه رفته و از این افراد ۲ نفر ممکن است، فوت کنند.

کشمیری اظهار کرد: با توجه به قرمز بودن استان در تلاش هستیم که با محدودیت‌های ایجادشده، تعداد افراد مبتلا، تجمع و حلقه تماس افراد را کاهش دهیم.

وی با اشاره به تحریم‌های جهانی و مشکلات خرید واکسن افزود: تا واکسینه و ایمن شدن کل کشور باید همه اقدامات پیشگیرانه را رعایت کنیم.

دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر افزود: در طی چهار ماه گذشته تعداد بستری‌های در کل استان ۵۰ نفر بوده و در این مدت از پس این بیماری برآمدیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر بیان کرد: وقتی مشکل بروز می‌کند که تعداد بیماران بیشتر از امکانات بیمارستان باشد و وارد مرحله خطر و بحران می‌شویم.

کشمیری با اشاره محدودیت‌ها در شهرستان‌های قرمز اظهار کرد: در شهرستان‌های قرمز در حوزه آموزش تمام کلاس‌های حضوری ممنوع است، مراسم فرهنگی و اجتماعی، مذهبی، نماز جمعه، سالن سینما، تئاتر، موسیقی تا بازگشت به حالت عادی تعطیل است.

وی افزود: در شهرستان‌هایی با وضعیت قرمز فقط مشاغل گروه یک مجاز به فعالیت بوده، از جمله تعمیرگاه، سوپرمارکت، کافی نت و فروشگاه مواد غذایی مجاز به فعالیت هستند ولی پاساژها، طلافروشی، رستوران‌ها، قهوه‌خانه، گیم نت، آرایشگاه زنانه و مردانه و باشگاه ورزشی باید تا دو هفته تعطیل باشند که در صورت تغییر رنگ محدودیت برداشته می‌شود ولی در صورت ادامه وضعیت خطر همچنان باید تعطیل باشند.

دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر درباره نحوه فعالیت کارمندان گفت: کارمندان در شهرستان‌های قرمز دوسوم دور کار و یک‌سوم فعال بوده و افراد حساس چون زنان باردار و مجروحین شیمیایی نباید حضورداشته باشند.

واکسیناسیون و اولویت‌ها

کشمیری بابیان اینکه در واکسیناسیون اولویت اول کادر بهداشت و درمان هست، خاطرنشان کرد: تاکنون بیماران خاص همچون افراد تالاسمی، بیماران دیالیزی و افراد سالمند که در خانه سالمندان حضورداشته واکسینه شده‌اند و در مرحله بعد افرادی که دچار سرطان هستند در اولویت خواهند بود.

دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر افزود: در هفته جاری تمامی پاکبانانی که با پسماند عفونی در ارتباط هستند واکسینه خواهند شد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر بیمارستان شهدای شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۵۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است

رئیس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه استان به‌ علت عدم توسعه در حوزه راه‌‌ها در بن‌بست قرار گرفته، گفت: اختصاص اعتبار جهت تکمیل خط ریلی باید در اولویت قرار گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، بهمن میری در اجلاس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری، با اشاره به عمده مطالبات جهت جذب اعتبار، اظهار داشت: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام شهرها و روستاهای شهرستان کیار مورد تقاضاست.

وی با اشاره به مشکلات ناشی از دفن زباله و مدیریت پسماند در شهرها و روستاهای تابعه استان، تصریح کرد: استقرار کارخانه پسماند زباله جهت شهرستان‌های کیار،کوهرنگ، اردل و فارسان نیازمند برنامه‌ریزی و اختصاص اعتبار ویژه است تا بخشی از مشکلات زیست‌ محیطی و آسیب‌های ناشی از دفن غیربهداشتی زباله‌ها بر سلامتی مردم مدیریت شود.

میری با اشاره به اینکه استان چهارمحال و بختیاری به‌ علت عدم توسعه در حوزه راه‌‌ها در بن‌بست قرار گرفته، افزود: برای خروج این استان از بن‌بست، توسعه محورهای مواصلاتی و ایجاد کریدورهای ارتباطی از ضروریات است.

رئیس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: برای همین اختصاص اعتبار جهت تکمیل خط ریلی، جاده‌ها و تونل‌ها  و همچنین افزایش تعداد پرواز‌های فرودگاه به استان‌ها و کشورهای دیگر باید در اولویت قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه توجه به مناطق محروم  استان چهارمحال و بختیاری و پیشرفت همه جانبه شهرها و روستاها از اهمیت بالایی برخوردار است، تأکید کرد: اهم مطالبات شهرها و روستاهای شهرستان کیار، اجرای روکش آسفالت مسیرهای روستایی، احداث سالن‌های ورزشی چندمنظوره در برخی روستاهای واجدالشرایط، اجرای فیبر نوری درمناطق کم‌برخوردار، تکمیل پروژه‌های گردشگری و تکمیل خطوط گازرسانی به روستاها، بهره‌برداری از گلخانه‌ها، شیلات و کلیه طرح‌های اشتغال‌زایی است.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • رضا شیخی درگذشت
  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • عامل خطر ابتلا به آلزایمر شناسایی شد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است