Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات رئیسه مجلس بیانیه جمعی از نمایندگان در تقدیر از عملکرد سازمان صداوسیما در ایام نوروز را قرائت کرد. خبرگزاری میزان - روح‌الله متفکر آزاد در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، بیانیه ۲۳۳ نفر از نمایندگان در حمایت و قدردانی از عملکرد صداوسیما در تولید برنامه‌های نوروزی را قرائت کرد. متن بیانیه بدین شرح است:

بسمه تعالی

امروز در عرصه جنگ بزرگ رسانه‌ای که درگیر آن هستیم، صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران در خط مقدم حضور دارد و به معنای واقعی سربازان و افسران این جنگ، مدیران و برنامه سازان این رسانه بزرگ هستند که با از خودگذشتگی و تلاش مضاعف و به رغم همه کمبود‌های مالی و برخی بی مهری ها، همچنان ایستاده اند و مبتکرانه و مقتدرانه تلاش می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نوروز سال ۱۴۰۰ در حالی آغاز شد که بیش از یک سال از شیوع بیماری منحوس کرونا در کشور می‌گذشت و به همین دلیل بسیاری از مشاغل یا تعطیل یا با محدودیت مواجه شدند، اما در همین زمان، کارشناسان، برنامه سازان و مدیران شبکه‌های ملی و مراکز استانی صداوسیما و بخش‌های خبری سراسری و استانی با برنامه ریزی و تلاش‌های شبانه روزی و مجدانه بر آن شدند که در ایام تعطیلات نوروزی با تهیه و پخش برنامه‌های سرگرم کننده آموزشی و مفرح و اطلاع رسانی دقیق و آگاهانه حافظ آرامش ملت ایران باشند و علاوه بر تامین نشاط و شادابی خانواده ها، اطلاع رسانی بهنگام برای هموطنان داشته باشند. جذب مخاطب بیش از ۸۲ درصدی رسانه ملی در ایام نوروزی گواه این مدعاست که مدیران و برنامه سازان رسانه به رغم رقابت‌های نابرابر با امواج سهمگین دشمن در شبکه‌های ماهواره‌ای و شبکه‌های مجازی را‌ها شده، مردم را پای تلویزیون نشاندند تا در خانه مانده و شاهد برنامه‌های شاد و متنوع باشند.

رسانه ملی در نوروز امسال با تولید و پخش سریال‌های مختلف نظیر سریال موفق و پربیننده "نون خ" که به هموطنان عزیز کرد می‌پرداخت و نصاب بیننده سریال‌های طنز را نیز جابجا کرد، همچنین با پخش سریال "گاندو" بر آگاهی بخشی و بصیرت بینندگان افزود تا مردم علاوه بر نشاط و شادابی آگاهی سیاسی خود را نیز بالاتر ببرند.

نوروز ۱۴۰۰ از اعیادی بود که مردم هم طنز فاخر و خوب دیدند و هم به واسطه ایام مبارک شعبانیه شاهد و مستمع برنامه‌های جذاب رادیویی، تلویزیونی در حوزه‌های دینی و معارفی بودند و هم در حوزه سیاسی و خبر با ارائه گزارش‌ها و تحلیل‌های به موقع و آگاهی بخش به طور دائم در کنار آن‌ها بودند.

برنامه‌های امیدبخش و مطالبه گر در حوزه اقتصاد مقاومتی، آداب و رسوم، جهش مقاومتی، حمایت از کارآفرینان و مولدان ثروت و به ویژه پیام‌های مستمر و آگاهی بخش در رابطه با کرونا در جهت حفظ سلامت ملت ایران، مخاطب را با خود همراه کردند، در حالی که دشمن برای چندمین بار اکانت و صفحات مجازی برخی از شبکه‌های برون مرزی صداوسیما را مسدود نمود مانند اقدام اخیر شرکت‌های آمریکایی فیس بوک و یوتیوب در انسداد حساب کاربری شبکه پرس تی وی، اما صدای مقاومت و انقلاب اسلامی از شبکه‌های برون مرزی رسانه ملی قطع نشد و هوشیارانه در برابر فضاسازی‌های رسانه‌های معاند ایستاد.

همه این تلاش ها، نمایندگان مجلس را بر آن داشت تا از فرزندان غیور رسانه ملی قدردانی کنیم و امیدواریم این مسیر موفقیت همچنان در ماه مبارک رمضان و انتخابات حساس ریاست جمهموری ۲۸ خرداد ادامه داشته باشند.    بیشتر بخوانید: نادران: متاسفانه شاهد دوگانه‌سازی‌ها در آستانه انتخابات هستیم

انتهای پیام/

برچسب ها: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم رسانه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۶۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارنامه سیاست‌های مسکن پس از انقلاب

مرکز پژوهش‌های مجلس با انتشار جدولی از سیاستگذاری ها، اقدامات و تاثیرات آن در طول سال‌های پس از انقلاب تا سال ۱۴۰۰ و همچنین ذیل شش برنامه اجرا شده پس از انقلاب، خواست در نهایی شدن برنامه هفتم، عملکرد احکام مربوط به مسکن و نتایجی که داشته اند مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش جماران، تحلیل پیشینه برنامه‌های توسعه پنج ساله اول تا ششم و اینکه چه چارچوبها، سرفصل‌ها و هدفگذاری‌هایی به طور معمول انجام می‌شود، راهنمای خوبی برای ارزیابی و تحلیل برنامه هفتم است.

براساس اعلام این نهاد پژوهشی؛ با توجه به تقدیم لایحه قانون برنامه هفتم توسعه به مجلس لازم است عملکرد احکام مربوطه درقوانین برنامه‌های پنج ساله پیشین مورد ارزیابی و آسیب شناسی قرار گیرد تا ضمن تحلیل برنامه‌های گذشته، بررسی دستاوردها، مسائل و مشکلات، نسبت به تنظیم برنامه هفتم اقدام شود.

دیگر خبرها

  • کارنامه سیاست‌های مسکن پس از انقلاب
  • گره اندر گره
  • خبر‌های «پشت صحنه»، جمعه ۱۴ اردیبهشت
  • این صدا سال‌ها در رادیو درخشید/ یک نکته درباره «حشاشین»
  • حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد
  • جبلی: باید کار‌های بیشتری در موضوع عفاف و حجاب انجام شود
  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است | توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • جبلی :باید کارهای بیشتری در موضوع عفاف و حجاب انجام شود
  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است/ توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • اختلاف‌ نظر مجلس و دولت؛ دلار چند؟