Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسمعلی حسنی در گفت و گو با همشهری آنلاین، افزود: برنامه ای برای افزایش قیمت شکر در حال حاضر نداریم چراکه نه بازار کشش قیمت بیشتری را دارد و نه عرضه کنندگان از قیمت بیشتر شکر استقبال می‌کنند.

وی با بیان اینکه سال گذشته قیمت شکر چندین بار افزایش یافته است، گفت: در سال گذشته شکر با ۳ نرخ متفاوت عرضه می شد ولی کمبودی در عرضه آن وجود نداشت، در این بین افراد سودجویی بودند که با گرانفروشی و فروش شکر در بازار آزاد باعث افزایش قیمت شکر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل اتحادیه بنکدارن مواد غذایی در خصوص عرضه شکر در ماه رمضان گفت: برای ماه رمضان کمبودی در مورد عرضه شکر نخواهیم داشت و این کالا با قیمت های مصوب در اختیار هموطنان قرار می‌گیرد.

به گفته وی قیمت شکر در بازار با سه نرخ شش هزار و ۶۵۰ تومان برای هر کیلو گرم شکرعمده مصرفی صنایع، ۱۱هزار و ۵۰۰ تومان برای هر کیلو گرم شکر عمده مصرفی بازار(فله) و  هشت هزار و ۷۰۰ تومان برای هر کیلوگرم شکر تنظیم بازاری در دسترس است.

امروز ستاد تنظیم بازار نیز با اشاره به توزیع 30 هزار تن شکر تنظیم بازاری، قیمت هر کیلوگرم آن را هشت هزار  ۷۰۰ تومان اعلام کرد.

اما گزارش میدانی همشهری آنلاین از سوپرمارکت‌های شهر تهران نشان می‌دهد که بسیاری از آنها شکر تنظیم بازاری برای عرضه به مشتری در دسترس ندارند. یکی از فروشنده‌ها در این خصوص گفت:‌شکر تنظیم بازاری بین واحدهای صنفی دارای مجوز کسب توزیع می‌شود که البته این مغازه‌ها نیز همیشه این نوع شکر را برای عرضه ندارند.

قیمت شکر در سوپرمارکت های شهر تهران  با نرخ آزاد 

قیمت (تومان)

وزن

برند

۱۵۰۰۰

۹۰۰ گرم

دولیتل

۱۵۵۰۰

۹۰۰ گرم

برلیان

۱۸۹۰۰

۹۰۰ گرم

پردیس

کد خبر 593332 برچسب‌ها اقتصاد - تورم قیمت - تنظیم بازار شکر ستاد تنظيم بازار

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اقتصاد تورم قیمت تنظیم بازار شکر ستاد تنظيم بازار شکر تنظیم بازاری قیمت شکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۶۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است

به گزارش خبرگزاری مهر، علی سلامت در خصوص وجود تعارض و افزایش روز افزون مقررات مهاجم بر کسب و کارهای ورزشی‌ بویژه باشگاه داران گفت: در حالی که تورم بانک مرکزی بر اساس آمار رسمی بیش از ۵۰ درصد تعیین شده و بسیاری‌ از کارفرمایان و بویژه کارفرمایان دولتی، اجاره بهای اماکن ورزشی خود را با پنجاه درصد افزایش بها همراه کرده اند، از آن طرف نرخ افزایش تعرفه خدمات ورزشی تنها ۲۰ درصد تعیین شده و این امر زمینه افزایش فشار بر باشگاه داران بخش خصوصی را افزایش داده است.

سلامت در ادامه افزود: در صورتی که همگان بر اساس اعلام رسمی بانک مرکزی بر افزایش تورم پنجاه درصدی تاکید دارند، دلیل تاکید متولیان حوزه ورزش بر افزایش ۲۰ درصدی تعرفه که با نظارت سازمان نعزیرات حکومتی نیز همراه است چیست؟

رئیس کمیته باشگاه های فدراسیون ورزش های همگانی اظهار داشت: خروجی نهایی این وضعیت گرانتر شدن خدمات ورزشی باشگاه ها و کسب و کارهای ورزشی است و در حالی که انتظار می رود بخش های دولتی نسبت به کاهش هزینه های ورزش به عنوان عامل مهمی برای پیشگیری از بیماری های غیرواگیر اقدام کنند، هر روزه شاهد تصویب یک مقررات جدید برای گران شدن ورزش هستیم.

سلامت در پایان افزود: موضوع و چالش امروز جامعه باشگاه داران افزایش تعرفه نیست، ما معتقدیم باید هزینه باشگاه داران با محوریت ارایه سوبسیدهایی کاهش یابد، نه اینکه هر روز شاهد تحمیل یک هزینه جدید به این صنعت پیشگام پیشگیری و سلامت باشیم.

کد خبر 6092283

دیگر خبرها

  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • تمایل بازار غیر رسمی به فروش ارز بیشتر است
  • قیمت آپارتمان در محدوده «تهران قدیم»
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟