Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@03:54:38 GMT

پلمپ واحدهای صنفی مزاحم و آلاینده در ورودی شمالغرب تبریز

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۹۷۹۶۰

پلمپ واحدهای صنفی مزاحم و آلاینده در ورودی شمالغرب تبریز

ایسنا/آذربایجان شرقی شهردار منطقه ۶ تبریز از تداوم ساماندهی مشاغل مزاحم با اولویت اجرای آرای اصداری کمیسیون بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها در سطح معابر غرب و شمالغرب تبریز، خبر داد.

حسین عالی در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار کرد: همزمان با اجرای آیتم های ویژه طرح گسترده‌ی خدمات محله‌ای توسط عوامل امانی و پیمانی حوزه معاونت خدمات شهری و اجرایی منطقه در راستای ارتقای حقوق شهروندی و به منظور ارتقاء بهداشت و سلامت عمومی به ویژه در این ایام کرونایی، عملیات ساماندهی مشاغل مزاحم نیز بر اساس مفاد  بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها با هدف رفع مزاحمت شغلی مشاغل و صنایع دارای آلاینده های زیست محیطی در حوزه استحفاظی منطقه شش، با جمع آوری موارد سد معبر کننده از مقابل این واحدها و سطح پیاده روهای معابر و پلمپ دو واحد صنفی در محدوده جاده تبریز - صوفیان، با جدیت تداوم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به منظور پاسخگویی به درخواست و شکوائیه‌های واصله تعدادی از شهروندان و تأمین آسایش و رفاه حال اهالی، اجرای عملیات ساماندهی واحدهای صنفی، کارگاه ها و صنایع اعم از مصالح فروش و احشام فروش واقع در طرفین جاده آناخاتون و تانکر فروشان، پالت فروشان، چوب فروشان و کانکس فروشان مزاحم در طرفین جاده تبریز–صوفیان و جاده مایان همچنین مغازه داران و تعمیرگاه های خودرو در محدوده رسالت، خطیب، شنب غازان و قراملک و ... که به علت عدم رعایت مقررات و ایجاد موارد صوتی، شیمیایی و یا با هدایت پساب های صنعتی واحد خود به صورت غیر مجاز به کانال و نهرهای عمومی، موجبات آلودگی محیط زیست و نارضایتی همشهریان شده اند، در اولویت امور اجرائی و دستور کار واحد تشخیص مزاحمت حوزه معاونت خدمات شهری و اجرایی منطقه قرار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری تبریز؛ گفتنی است در طول سال گذشته، تعداد ۱۹۳ پرونده در این ارتباط تشکیل شده که از این تعداد، ۱۴۰مورد توسط کارشناسان و گشت های ویژه منطقه و ۵۳ مورد دیگر از طریق شکایات مردمی، شناسایی شده و تعداد ۱۴۴ پرونده در کمیسیون مذکور، اقدام و منتج به صدور رای گردیده و ۲۲ واحد و کارگاه صنفی مزاحم به محل بلامعارض انتقال یافته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی واحدهای صنفی آلاینده محیط زیست تبريز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۷۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حمیدرضا رستگار در یک گفت‌وگوی رادیویی اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است و در این راستا برخی مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده است. همچنین تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد، باید کد یکتا داشته باشند.

وی افزود: کد یکتا به حساب بانکی افرادی که فعالیت اقتصادی دارند متصل می‌شود. پیش‌تر افراد باید از مجوز فیزیکی استفاده می‌کردند یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می‌گرفتند تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد، اما با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا دیگر نیازی به موارد یاد شده نیست. 

رستگار با بیان اینکه مهم‌ترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند، این است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند و این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد، تصریح کرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند، هم افرادی که مجوز دارند یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به‌روزرسانی خود را انجام می‌دهند.

وی افزود: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

به گفته رئیس اتاق اصناف تهران یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارایه می‌کنند.

۲۲۳۲۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902367

دیگر خبرها

  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • قهر زرگران از تهران تا شیراز و تبریز و اصفهان؛ چرا راسته طلا فروشان بازار‌ها تعطیل شد؟
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • قهر زرگران از تهران تا شیراز و تبریز و اصفهان؛ چرا راسته طلا فروشان بازارها تعطیل شد؟
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • واحدهای صنفی فاقد شناسه یکتا در دریافت خدمات با مشکل روبرو می‌شوند
  • قلعه حسن صباح هنوز هم دست نیافتنی است