Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام والمسلمین حمید شهریاری صبح امروز در دیدار با آیت الله سید مجتبی حسینی نماینده مقام معظم رهبری در کشور عراق با اشاره به برگزاری سی و چهارمین کنفرانس وحدت اسلامي به صورت مجازی، اظهار داشت که به علت موانعی که کرونا در برگزاری حضوری کنفرانس بوجود آورده بود برای همین یکی از موضوعات کنفرانس را "چالش‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی غرب در مواجهه با کرونا" قرار دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه در کنفرانس سی و چهارم ۴۶۰ سخنرانی با موضوعات مهم در عصر حاضر به انجام رسید، تصریح کرد که به عنوان فعالیت جانبی ارائه مقالات علمی و رونمایی از چند کتاب از دیگر دستاوردهای کنفرانس سال گذشته بود. 

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به این‌که استکبار جهانی در صدد ایجاد جنگ، نزاع، ترور و تکفیر میان امت اسلامی است، یادآور شد: آخرین اقدام شوم آن‌ها برای ایجاد جنگ و نزاع، عادی سازی روابط برخی از کشورها با رژیم صهیونیستی است که ما آن را به شدت محکوم می‌کنیم. بنابراین هفته وحدت هر ساله فرصتی برای برادری، دوستی و اخوت میان ملل اسلامی است.

حجت الاسلام والمسلمین شهریاری خاطر نشان کرد: باید با آگاه سازی و گفتمان سازی، اسلام ناب که اسلام صلح و وحدت است را به جهان معرفی کنیم و اجازه ندهیم دشمنان با برنامه ریزی و ساخت نوعی اسلام دروغین که خشونت را ترویج می‌کند، چهره اسلام واقعی را مخدوش کنند. ما معتقدیم به هیچ وجه درون اسلام خشونت نداریم و کسانی که تلاش می‌کنند اسلام را دین خشونت معرفی کنند، خود ایجاد کننده تروریسم هستند. این‌ها خود تولید کنندگان و تأسیس کنندگان گروه‌های افراطی هستند.

دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی درباره تضاد رفتاری غربی‌ها در برخورد با ارزش‌ها نیز تأکید کرد: جهان غرب  دچار گسست در ارزش‌ها شده است.

وی ادامه داد: ایجاد ارتباط و دیدارهای علمایی راهبرد مناسبی برای نزدیکی بین مذاهب اسلامی و تعمیق روابط است از این رو برنامه ریزی برای این سفر در راستای ایجاد همدلی و برادری بیشتر بین مسلمین است.

در ادامه این دیدار آیت الله سید مجتبی حسینی نماینده مقام معظم رهبری در کشور عراق ضمن تقدیر بابت زحمات مجمع تقریب برای برگزاری کنفرانس وحدت، گفت: در خصوص نزدیکی مذاهب ما در عراق ملاقات ها و گفتگوهای علمایی با برادران اهل سنت داریم و این دیدارها را سبب تعامل و رفاقت می دانیم که خود راهی برای حل اختلافات و نزدیکی است.

نماینده مقام معظم رهبری در کشور عراق با تاکید بر اینکه دیدارهای علمایی و طرح مباحث اختلافی در فضای علمی سبب نزدیکی می شود، گفت که تصورات نادرستی که بعضا اهل سنت و تشیع نسبت به هم دارند بر طرف و باعث نزدیکی خواهد شد.

وی ادامه داد: دشمن با ترویج  افکار نادرست در جهت اختلاف افکنی حرکت می کند ولی طرح دیدگاه‌ها در فضای علمی این دسیسه ها را مرتفع می سازد.

پیوند گزارش تصویری

منبع: تقریب

کلیدواژه: دبیرکل مجمع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۰۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار عضو شورای حزب الله لبنان با دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حمید شهریاری، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی صبح امروز یکشنبه در دیدار با شیخ حسن البغدادی، عضو شورای مرکزی حزب‌الله لبنان در خصوص برگزاری سالانه کنفرانس وحدت اسلامی در تهران و پروژه‌های مختلف مجمع تقریب در ایجاد وحدت میان مسلمانان سخن گفت.

وی با اشاره به حضور هیأت‌های اهل سنت در ایران اسلامی و بازدید آنها از شهرها و مناطق سنی‌نشین در کشورمان و برگزاری نشست با علمای اهل‌سنت در این شهرها، از حضور ۴۰ عالم مسلمان از کشورهای مختلف در شورای عالی و حضور ۱۴۰ نفر در مجمع عمومی تقریب خبرداد.

دبیرکل مجمع تقریب در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم تشکیل اتحادیه کشورهای اسلامی اشاره کرد و افزود: ما باید یک قله و چشم‌انداز برای خود داشته باشیم و برای رسیدن به آن تلاش کنیم.

حجت‌الاسلام شهریاری همچنین به خیزش دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا اشاره کرد و افزود: بسیاری از آنها حتی مسلمان نیستند اما مفهوم ظلم را می‌فهمند. آنها از اسلام یا مسلمانان دفاع نمی‌کنند بلکه از مظلومان دفاع می‌کنند.

وی ادامه داد که ما باید با تأکید بر از مفاهیم عامه مانند حقوق بشر، عدالت و ظلم با کسانی که قصد ایجاد تفرقه دارند، مقابله کنیم. در ادامه این نشست شیخ حسن البغدادی نیز با تاکید بر لزوم وجود ارتباط میان اعضای تقریب گفت: تقریب برای شهید اول و شهید ثانی و دیگر علما یک تعارف نبود و آنها در عمل به این امر اعتقاد داشتند.

وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) فرمودند که باید دست بیگانگان از کشورهای اسلامی کوتاه شود، تصریح کرد: امروز اسرائیل، همان دست بیگانه است و ما معتقدیم که اگر اسرائیل را نابود کنیم حضور بیگانگان در کشورهای اسلامی پاک می‌شود.

شیخ البغدادی در ادامه با اشاره به تأثیر طوفان‌الاقصی در ایجاد تقریب میان مذاهب اسلامی، اظهار داشت: طوفان‌الاقصی به معنای ایستادن شیعه در کنار اهل سنت در فلسطین بود و اگر ما در این نبرد پیروز شویم، دشمن بیکار نخواهد نشست و تلاش می‌کند با ایادی خود در میان شیعیان نادان و اهل سنت تندرو، وحدت حاصل شده از این پیروزی را از بین ببرد.

وی ادامه داد: زمانی که طوفان‌الاقصی پایان یابد، دشمنان جنگ دیگری را آغاز می‌کنند که آن جنگ عقایدی است تا این پیروزی بر اهل سنت تأثیر نگذارد و ما باید برای آن روز برنامه داشته باشیم.

کد خبر 6091145 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • درخواست محسن رضایی از جبهه انقلاب | در سال‌های اخیر، شاهد کم‌رنگ شدن برخی ارزش‌ها بوده‌ایم
  • محسن رضایی: جبهه انقلاب اختلافات جزیی را کنار بگذارد
  • طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام
  • وحدت و برادری نیاز مهم امروز کشور است
  • توصیه محسن رضایی به جبهه انقلاب: اختلافات جزئی و سلایق شخصی را کنار بگذارید
  • دشمنان، همواره در تلاش برای ایجاد نفاق برای منحرف کردن مسیر پیشرفت ایران هستند
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • جبهه انقلاب اختلافات جزیی را کنار بگذارد
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • دیدار عضو شورای حزب الله لبنان با دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی