Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارس خبرگزاری فارس از تبریز، اکبر فتحی امروز در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه بر اساس قانون نظام جامع دامپروری هویت دار کردن دام‌ها ضروری است، اظهار داشت: ایجاد بانک یکپارچه اطلاعات، بهبود نظام آمار و اطلاعات، کنترل تردد دام، بهبود سیستم‌های پرورش و اصلاح‌نژاد دام، کنترل بهداشت دام و اختصاص فرآورده‌های دامی از مزایای طرح هویت گذاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اختصاص نهاده‌های دامی با هویت گذاری دام انجام می‌شود، افزود: دامداران پس از هویت گذاری در سامانه بازارگاه می‌توانند میزان نهاده‌ها مورد نیاز خود را خرید و پس از تبدیل به خوراک مورد استفاده دام قرار دهند.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان شناسایی دام‌های موجود، ثبت اطلاعات دام و دامدار، برآورد تولیدات دامی، جابجایی کنترل شده دام و نهایتاً مبارزه با قاچاق دام زنده را از اهداف این طرح عنوان کرد و گفت: براساس دستورالعمل اجرایی پلاک کوبی دامهای سبک و سنگین و به منظور شناسایی دامهای موجود، ثبت اطلاعات دام و دامدار، برآورد تولید دامی، جابه جایی کنترل شده و مبارزه با قاچاق دام زنده، طرح هویت گذاری دام اجباری شده است و ارائه هرگونه خدمات و تخصیص نهاده های دامی صرفاً به دامدارانی صورت می گیرد که اقدام به پلاک کوبی دام های خود نموده باشند.

وی با بیان اینکه جمعیت دام سنگین کشور حدوداً 8.5 میلیون راس است که از این تعداد 3.9 میلیون راس پلاک کوبی شده است که معادل۴۶ درصد جمعیت دام کشور می باشد ادامه داد: استانهای آذربایجان شرقی، هرمزگان و بوشهر بترتیب با ۹۶درصد ، 86 درصد و ۸۳ درصد نسبت به جمعیت دام سنگین در استان بیشترین و استان کرمانشاه با ۸ درصد کمترین پلاک کوبی انجام شده است .

فتحی با بیان اینکه با  برنامه ریزی و اقداماتی جامع از نظرتامین پلاک، آموزش کارشناسان و ماموران پلاک کوب و استفاده از همه ظرفیتها از جمله مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی، در این مدت کوتاه اقدامات چشمگیری انجام گرفته است، افزود: در این پروژه پس از پلاک کوبی اطلاعات هر راس دام، محل پرورش دام و اطلاعات پرورش دهنده در سامانه هویت گذاری دام کشور ثبت می گردد و دامداران پس از هویت گذاری می توانند نسبت به بیمه دام خود نیز اقدام نمایند مهمترین اهداف اجرای پروژه فوق دستیابی به آمار و اطلاعات دقیق در حوزه دام، کنترل تردد وجلو گیری از قاچاق دام، امکان ارائه خدمات اصلاح نژادی و صدور شناسنامه، شناسایی واحد های فعال و اختصاص نهاده و خدمات به جمعیت دام موجود است.

وی افزود: از 526 هزار و 517 راس دام سنگین در استان آذربایجان شرقی، 504 هزار و 548 راس پلاک کوبی شده اند.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان شرقی قاچاق هویت گذاری دام رئيس سازمان جهادکشاورزی استان آذربايجان شرقی طرح هويت گذاری دام قاچاق دام فارس تبریز هویت گذاری دام دام سنگین جمعیت دام قاچاق دام پلاک کوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۳۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند، گفت: این دانشگاه نباید در موضوع دیگری هضم شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله علیرضا اعرافی در جلسه هیئت مدیره دانشگاه حضرت معصومه(س) که در سالن جلسات دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: در صحنه رویارویی تمدنی انقلاب با استکبار، زن و خانواده یکی از موضوعات کلیدی است.

وی با اشاره به اینکه در این موضوع صاحب‌نظر هستیم، بیان کرد: گفتمان انقلاب اسلامی در مسئله زن با نگاه جامع نقش فعال دارد و این موضوع از لبه‌های تمدنی دنیای جدید است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه این مبانی انقلاب اسلامی دارای منطق است، خاطرنشان کرد: با توجه به این موضوع، دانشگاهی مانند دانشگاه حضرت معصومه(س) می‌تواند یک هویت تمدنی پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه مسئولان این دانشگاه نیز وظیفه حساسی دارند، تصریح کرد: سامانه اخلاقی، علمی و تربیتی این دانشگاه باید در سطح کشور الگو باشد.

آیت‌الله اعرافی با بیان اینکه دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند، افزود: این دانشگاه نباید در موضوع دیگری هضم شود.

وی با اشاره به اینکه این دانشگاه باید به روز نگه داشته شود، بیان کرد: باتوجه به سندی که نوشته شده است، این دانشگاه باید به یک مرکز بین المللی تبدیل شود.

امام جمعه قم با بیان اینکه باید در مرزهای اثرگذاری حرکت شود، اظهار داشت: موضوعاتی مانند هوش مصنوعی، نانو و ژنتیک جزو موضوعات اصلی آینده هستند که باید از امروز به آن‌ها توجه داشت.

وی با اشاره به اینکه در این دانشگاه هویت زن مسلمان مدنظر است، بیان کرد: برای این موضوع باید اقدامات مطالعاتی از این جنس دیده شود.

آیت‌الله اعرافی با بیان اینکه ظرفیت انقلاب اسلامی در دنیا بی‌نهایت است، تصریح کرد: فکر انقلاب اسلامی در دل ملت‌های دنیا اگر به درستی بیان شود، حامیان بسیاری دارد.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح تشدید برخورد با خودروهای هنجارشکن در آذربایجان‌غربی
  • ۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان کشف شد
  • اجرای طرح مبارزه با قاچاق در استان سمنان/ ۹ متخلف دستگیر شدند
  • همایش علمی خلیج فارس هویت ملی و تاریخی
  • دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند
  • عملکرد دستگاه‌ها در اجرای اعتبارسنجی هماهنگ بانکی بررسی شد
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • هوشمندسازی حداکثری و عدم ارجاع پرونده‌های ناقص
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • اتصال ۲۳۲ روستاهای لرستان به اینترنت پرسرعت