Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، تحقیقات جدید آمریکا نشان می‌دهد بیشتر کودکان مبتلا به بیماری التهابی جدی مرتبط با ویروس کرونا، عفونت اولیه کووید-۱۹ را بدون هیچ علامتی یا فقط به صورت داشته‌اند.

براساس تجزیه و تحلیل مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا، وضعیت غیرمعمول پس از عفونت در کودکانی که مبتلا به کووید-۱۹ بودند، خفیف‌تر است، اگرچه بیش از نیمی از جوانان مبتلا تحت مراقبت‌های ویژه بیمارستان قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مطالعه که تاکنون بزرگترین تجزیه و تحلیل انجام شده در مورد موارد سندرم التهابی چند سیستم در آمریکاست، نشان می‌دهد که این یک پاسخ ایمنی تاخیری به کووید-۱۹ است. این مطالعه شامل تقریباً ۱۸۰۰ مورد گزارش شده از CDC از مارس ۲۰۲۰ تا اواسط ژانویه است. بیشتر آن‌ها در کودکان زیر ۱۵ سال بودند.

به گفته محققان پیک ابتلا در مواردی دو تا پنج هفته و از آغاز شیوع و به دنبال گسترش عفونت‌های اولیه از مناطق شهری به روستایی رخ داده است. داده‌های اخیر CDC نیز نشان داده است اوج جدید دیگری در وضعیت کودکان مطابق با این روند وجود دارد.

وب سایت CDC نشان می‌دهد موارد گزارش شده توسط ایالت‌ها تا ۲۹ مارس بالغ بر ۳ هزار و ۱۸۵ مورد بوده که از میان آن‌ها ۳۶ نفر جان باخته‌اند. گزارش‌های ایالتی همیشه به موقع نیستند، بنابراین مشخص نیست که از زمان پایان مطالعه چند کودک آمریکایی به این بیماری مبتلا شده‌اند.

اکثر کودکانی که کووید-۱۹ داشتند به بیماری پس از عفونت مبتلا نمی‌شوند. طبق داده‌های جمع آوری شده توسط آکادمی اطفال آمریکا و انجمن بیمارستان‌های کودکان، تقریبا ۳.۵ میلیون کودک و نوجوان آمریکایی آزمایش کووید-۱۹ مثبت را انجام داده‌اند.

این بیماری اولین بار در اواخر زمستان و بهار سال گذشته در اروپا گزارش شد. برخی موارد به ویژه مواردی که به دنبال عفونت‌های خاموش و بدون تشخیص کووید-۱۹ می‌آیند، ممکن است با بیماری کاوازاکی اشتباه گرفته شده باشند، یک بیماری نادر که می‌تواند باعث قرمزی پوست، تورم و مشکلات قلبی شود.

دکتر شان اولری، نایب رئیس کمیته بیماری‌های عفونی کودکان در آمریکا می‌گوید: این بیماری التهابی به طور معمول باعث می‌شود که کودکان خیلی زود بیمار شوند، اما اکثر آن‌ها خیلی خوب به درمان پاسخ می‌دهند و اکثریت قریب به اتفاق کاملا بهبود می‌یابند. درمان‌ها ممکن است شامل استروئید‌ها و سایر دارو‌هایی باشند که می‌توانند التهاب را کاهش دهند.

به گفته او بهترین روش برای جلوگیری از آن، جلوگیری از عفونت کووید-۱۹ است، واکسن‌هایی که انجام آن‌ها بسیار خوب است. مطالعات واکسن COVID-۱۹ در کودکان در حال انجام است.

در تجزیه و تحلیل CDC، تب از جمله علائم رایج بود. درد شکمی، استفراغ، اسهال و بثورات قرمز پوستی حداقل در نیمی از کودکان مبتلا مشاهده شد. تقریبا یک سوم آن‌ها التهاب قلب یا درگیری قلبی دیگری داشتند. این علائم در بین کودکان تا ۴ سالگی که در آن‌ها نیاز به مراقبت‌های ویژه نسبت به کودکان بزرگتر وجود داشت، کمترین میزان را به خود اختصاص داده بود.

بیشتر بخوانید

تایید ارتباط میان واکسن کرونای آسترازنکا و لختگی خون

منبع: medicalxpress

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۴۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان

«جزو ۱۰ کشور اول در رشد سرطان هستیم.» این جمله را قبل‌تر رئیس مرکز تحقیقات سرطان به خبرآنلاین گفته بود، بیماری‌ای که اگرچه این روز‌ها روش‌های زیادی برای درمان و کنترل آن وجود دارد، اما هیچکدام از این روش‌ها جای پیشگیری از ابتلا به سرطان را نمی‌گیرد، پیشگیری‌ای که شاید فقط لازم است تغییری در سبک زندگی‌مان ایجاد کنیم، حتی تغییراتی در خوردن چایی یا استفاده از مسواک، این‌ها نتیجه یک پژوهش ۲۰ ساله است، وقتی مردم یک نقطه از ایران بیشتر از هر جای دنیا به سرطان مبتلا می‌شدند یک تیم پژوهشی برای ۲۰ سال حدود ۵۰ هزار نفر از آن‌ها را زیر نظر گرفت تا سر نخ این کلاف به‌هم پیچیده پیدا شود؛ رضا ملک‌زاده، وزیر اسبق بهداشت، سرپرست آن تیم تحقیقاتی بود، او به خبرنگاران می‌گوید: «یک زمانی یک نقطه از ایران در دنیا بیشترین میزان شیوع سرطان‌ها را داشت، آن نقطه گنبد کاووس بود که سرطان مری در این شهر بیشتر از همه جای دنیا بود.»

به گزارش خبرآنلاین، ملک‌زاده ادامه می‌دهد: «همیشه علاقه داشتم دلیل این مسئله را متوجه شوم، بنابراین حدود ۲۰ سال در این نقطه از کشور و در ۳۶۴ روستا مطالعه خود روی حدود ۵۰ هزار نفر از افراد سالم شروع کردیم، مثلاً از این تعداد ۵۰۰ نفر از آن‌ها سرطان مری گرفتند و آن‌ها را با افرادی که به سرطان مبتلا نشدند مقایسه کردیم.»

وزیر اسبق بهداشت بیان می‌کند: «به این نتیجه رسیدیم که ابتلا این افراد به سرطان ۷ علت دارد، عدم مصرف سبزیجات، عدم مصرف میوه‌جات کافی، مصرف آب آب‌انبار، زندگی در خانه‌های تنگ و تاریکی که دود آن را گرفته بود، اصللاحاً به آن آلودگی درون خانه می‌گوییم آن‌ها با چوب و ذغال هم خانه را گرم می‌کردند و هم پخت و پز می‌کردند، بنابراین خانه پر از دود شده بود. مصرف چایی داغ یکی دیگر از دلایل بود، برخی‌ها چایی را در دمای ۶۵ الی ۷۰ درجه مصرف می‌کردند. مصرف تریاک و عدم مسواک زدن دندان‌ها از دیگر دلایل بود.»

ملک‌زاده می‌گوید: «در ۲۰ سال این ۷ علت را پیدا کردیم و برای این پژوهش جایزه بین‌المللی هم گرفتیم، جالب این‌که تاثیر تریاک و چایی داغ بر ابتلا به سرطان را برای اولین بار در دنیا ثابت کردیم، قبل‌تر گمان می‌کردند سیگار سرطان‌زا است، اما ما ثابت کردیم تریاک از سیگار سرطان‌زا‌تر است.»

جوان شدن سن ابتلا به سرطان

وزیر اسبق بهداشت درباره جوان شدن سن ابتلا به سرطان به خبرنگاران می‌گوید: «سرطان‌ها در همه دنیا وارد سن جوانی شده است، در ایران هم این اتفاق افتاده و افراد در سنین جوانی به سرطان مبتلا می‌شوند، دلیل آن هم تغییر سبک زندگی آدم‌ها است، غذا‌های فست فودی چیز‌هایی هستند که اگر آدم‌ها از سنین کودکی آن را مصرف کنند کمک می‌کند افراد در سنین جوانی به سرطان مبتلا شوند؛ بنابراین شیوه زندگی ما مدرن شده است لذا ما هم با مشکلات غیرمدرنیزاسیون مواجه هستیم و هم با مشکلات مدرن شدن جامعه.»

او بیان می‌کند: «علاوه بر تغییر سبک زندگی به‌ویژه در غذا خوردن، موارد دیگری هم وجود دارند که سبب ابتلا به سرطان می‌شود، مانند مصرف سیگار، مواد مخدر و آلودگی هوا که متاسفانه در شهر‌های بزرگ خطرات جدی برای ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی ایجاد می‌کنند.»

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند