Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-29@19:56:38 GMT

بازنگری برنامه آموزشی ۱۳ رشته علوم پزشکی

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۰۷۳۳۷

بازنگری برنامه آموزشی ۱۳ رشته علوم پزشکی

دبیرخانه علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی در سال ۹۹ به بازنگری ۱۳ برنامه آموزشی با مشارکت هیات‌های بورد پرداخته است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دبیرخانه علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی با ارائه گزارشی از عملکرد سال ۱۳۹۹، از اعتباربخشی و بازنگری رشته‌های مختلف علوم پزشکی خبر داد.

بررسی تقاضای تاسیس رشته محل و توسعه رشته‌ها و ارزیابی رشته‌های فعال از جمله فعالیت‌های این دبیرخانه بوده است و در سال ۹۹ رشته مقاطع مختلف از کاردانی تا دکتری در رشته‌های علوم پایه از جمله ۳ رشته کاردانی، ۴۲ کارشناسی، ۸۶ کارشناسی ارشد و ۷۶ دکتری تخصصی ارزیابی کارشناسی شده و به شورای گسترش و سایر مراجع ذیربط ارسال شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ارزیابی وضعیت اجرای برنامه‌های آموزشی دایر در دانشگاه‌ها جهت تمدید مجوز و فعالیت ۵ رشته، ارزیابی گزارشات ارزیابی و موافقت با راه­ اندازی تعداد ۳۳ رشته/ مقطع علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی به شورای گسترش دانشگاه‌­های علوم پزشکی و ارزشیابی و برنامه‌ریزی رشته محل‌های واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر اقدامات این دبیرخانه است.

۲۳ جلسه کمیته تدوین آیین‌نامه و استاندارد‌های اعتباربخشی دوره‌های آموزشی رشته‌های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی به منظور اصلاح و اعمال پیشنهادات دریافتی از سوی کمیسیون ملی اعتبار بخشی، هیات‌های بورد و سایر صاحب‌نظران برگزار شد.

کمیته اعتبار بخشی دبیرخانه علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی به تدوین راهنمای اخلاقی اعتبار بخشی رشته‌های علوم پایه پزشکی، تدوین راهنمای ارزیابی درونی و ارزشیابی بیرونی رشته‌های اعتبار بخشی علوم پایه، تدوین فرم‌های ارزیابی درونی در فرایند اعتبار بخشی رشته‌های علوم پایه پزشکی و نهایی‌سازی استاندارد‌های اعتبار بخشی رشته‌های علوم پایه پزشکی و ارسال برای تصویب در کمیسیون عالی اعتبار بخشی اقدام کرد.

بازنگری برنامه‌های آموزشی به عنوان یکی از اقدامات دبیرخانه علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی است که در سال ۹۹ به بازنگری ۱۳ برنامه آموزشی با مشارکت هیات‌های بورد و ارسال به دبیرخانه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی اقدام شد. در همین زمینه ۱۱ جلسه کمیته کارشناسی بازنگری برنامه‌های درسی برگزار شد.

وضعیت و چالش‌های رشته‌های مختلف مانند تکنولوژی اطاق عمل، میکروب شناسی مواد غذایی، سالمند شناسی و ژورنالیسم پزشکی، پرستاری، بهداشت باروری، هوشبری، و مقوله اهدای عضو با حضور دبیران بورد مربوطه و ارائه راهکار‌های لازم بررسی شد.

برنامه‌ریزی برای تقویت آموزش مجازی، کاربرد تکنولوژی و ابزار‌های شبیه سازی و مباحث آینده پژوهی در بازنگری برنامه‌های آموزشی، انجام امور مربوط به ۱۲ برنامه آموزشی به زبان انگلیسی، بررسی برنامه‌های ارائه شده از سوی کمیته تطبیق برنامه‌های آموزشی بین المللی از دیگر فعالیت‌های دبیرخانه بود.

اخذ دیدگاه‌های انجمن‌های علمی در خصوص ارتقا برنامه‌های آموزشی، بررسی طرح‌های تحقیقاتی راجع به نگاشت و ارتقا وضعیت رشته‌ها ارائه شده از سوی انجمن‌های علمی، بازنگری آئین نامه دوره تکمیلی آزمایشگاه و برنامه آموزشی این دوره، تهیه چک لیست مربوط به پروژه بازنگری برنامه‌های آموزشی مبتنی بر توانمند‌سازی در سه رشته پایلوت نیز انجام شد.

دبیرخانه علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی در حوزه برگزاری آزمون‌  نیز در طراحی و نهایی سازی سوالات توسط هیات‌های بورد در ۸۴ رشته آزمون کارشناسی ارشد ۱۳۹۹ و ۶۷ رشته آزمون کتبی دکتری تخصصی ۱۳۹۹ مشارکت داشته است.

انجام امور مربوط به اعضای هیات علمی علوم پایه و تعهدات خاص دانش‌آموختگان مقاطع تحصیلات تکمیلی و تهیه فهرست رشته‌های متناظر بالینی و نیز رشته‌های متناظر در وزارت علوم برای عضویت در هیات‌های ممتحنه و ارزشیابی رشته‌های علوم پایه و تدوین دستورالعمل پیشنهادی برای تشکیل گروه‌های آموزشی حوزه بهداشت و توانبخشی از دیگر اقدامات این دبیرخانه است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دبیرخانه علوم پایه پزشکی آموزش پزشکی برنامه آموزشی دبیرخانه علوم پایه پزشکی رشته های علوم پایه پزشکی بازنگری برنامه برنامه های آموزشی بهداشت و تخصصی برنامه آموزشی هیات های بورد اعتبار بخشی علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۷۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات

  حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چاه زرد زاهدان گفت: مراکز خدمات جامع سلامت روستایی بعنوان خط مقدم ارائه خدمات سلامت هستند، باید با بهره گیری از ظرفیت و توانمندی همکاران بهداشتی کیفیت ارائه خدمات سلامت به مراجعین را ارتقاء دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استقرار نظام ارجاع الکترونیک مبتنی بر سطح بندی خدمات و پرونده الکترونیک سلامت را از مهمترین برنامه های راهبردی نظام سلامت کشور عنوان کرد و افزود: اجرای دقیق و اصلاح نظام ارجاع الکترونیک به گونه ای که پزشکان سطح یک از اقدامات سطح 2 و 3 مطلع گردند ضروریست.

 

 وی در حاشیه این بازدیدگفت: در حال حاضر تمامی مناطق روستایی  و عشایری که تحت پوشش بیمه سلامت روستایی هستند، درصورت نیاز به دریافت خدمات تخصصی می توانند با مراجعه به پزشک خانواده مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری روستایی و اخذ کد ارجاع و دریافت نوبت بدون معطلی در بیمارستانهای دانشگاه پذیرش و خدمات تخصصی و فوق تخصصی را با کمترین هزینه دریافت نمایند.

وی ادامه داد: 20 تا 30 درصد نوبت های کلینیک های تخصصی بیمارستانهای دانشگاه به صورت روزانه به مراجعینی که از طریق نظام ارجاع مراجعه می کنند تخصیص می یابد، لذا از تمامی روستائیان عزیز تقاضا داریم که قبل از مراجعه به مراکز تخصصی نسبت به دریافت کد ارجاع و نوبت از پزشک خانواده خود اقدام نمایند.

  رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به همراه معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت زاهدان  از مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد زاهدان بازدید کردند.

 مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد در فاصله 60 کیلومتری زاهدان قرار دارد و بیش 8 هزار نفر از هموطنان عزیز در این منطقه از خدمات سلامت شامل ویزیت پزشک، دندانپزشکی، مشاوره روان شناس، واکسیناسیون، داروخانه و خدمات مامایی  بهره مند هستند .

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • مدارک تحصیلی مورد پذیرش در آزمون دکتری علوم پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت