Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،فعالان دانش‌بنیان و صنعتگران استان سمنان در شهرک صنعتی شاهرود میزبان سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری شدند تا با آغاز به کار مرکز شتابدهی نوآوری و تجاری‌سازی فناوری‌های انرژی زمینه برای تزریق نوآوری‌ شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق به صنایع این استان گشوده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرکز شتابدهی نوآوری و تجاری‌سازی فناوری‌های انرژی در شهرک صنعتی شاهرود با حمایت یکی از شرکت‌های توانمند حوزه سیم وکابل و انرژی کشور تحت عنوان سیم و کابل مغان به بهره‌برداری می‌رسد. ساختمان این مرکز نوآوری در ابعاد 2000 متر مربع، با اعتبار 120 میلیارد ریالی بخش خصوصی راه‌اندازی شده و به طور میانیگن استقرار 30 هسته فناور در این مرکز ایده‌های نوآورانه خود را به محصول دانش‌بنیان تبدیل می‌کنند.

 

افتتاح مرکز رشد پورسینا

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری در ادامه سفر خود به استان سمنان بخش دیگری از زیست‌بوم نوآوری پارک علم و فناوری سمنان را افتتاح کرد.

مرکز رشد پورسینا ویژه شرکت‌ها و واحدهای خلاق و فناور بومی استان، ذیل پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان فعالیت می‌کند و زمینه را برای رشد و شتابدهی پارک  با سرمایه‌گذاری 70 میلیارد ریالی و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بخش دیگری از سفر ستاری به استان سمنان است. این مرکز رشد، میزبان بیش از 20 واحد فناور خواهد بود که در حوزه های آب، کشاورزی، گردشگری و فناوری اطلاعات و ارتباطات و دیجیتال ایده‌های نوآورانه خود را به محصول دانش‌بنیان بدل می‌کنند.

این مرکز در کنار مرکز رشد کیانی واقع در شهمیرزاد به شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و واحدهای فناور، خدماتی چون فضای کار اشتراکی، حمایت‌های تبدیل ایده به نمونه اولیه و محصول را ارائه می‌کند.

 

شکوفایی نیروی انسانی با ایجاد زیست‌بوم نوآوری

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در نشست شورای اداری استان سمنان گفت: پارک‌های علم و فناوری استانی چه در شاهرود و دانشگاه سمنان رشد نسبتاً خوبی داشته اما نسبت به جایگاه واقعی خود توسعه لازم را نیافته است. با توجه به پتانسیل بالای نیروی انسانی خلاق و دانش‌آموخته‌ای که در این استان است، مسئولیت جدی و سنگینی برای حمایت بر دوش خود احساس می‌کنیم.

 

رییس بنیاد ملی نخبگان، با تاکید بر این که باید زیست‌بوم لازم برای شکوفایی خلاقیت‌ها و عرض اندام نیروی انسانی جوان و خلاق استانی هرچه سریع‌تر شکل بگیرد افزود: خوشبختانه این اراده در میان مسئولان استانی وجود دارد و این سفر زمینه مناسبی را برای تصمیمات راهبردی و اختصاص اعتبارات لازم به بخش‌های مختلف استان سمنان با هدف تسهیل در فرآیند تبدیل ایده به محصول و رونق کسب و کارهای دانش‌بنیان و خلاق بومی فراهم کرد.

ستاری با اشاره به اجرایی‌سازی راهبردها و سازوکارهای مختلف حمایتی بر اساس یک مدل پویا برای حمایت از اقتصاد دانش‌بنیان و خلاق گفت: در این سال‌ها الگوهای مختلفی برای حمایت از جوانان دانش‌آموخته و رونق کسب و کارهای دانش‌بنیان و خلاق آنان پیاده‌سازی شد که حمایت از ایجاد مراکز نوآوری، مراکز رشد و شتابدهنده‌ها تنها بخشی از این راهبردها است. کارخانه‌های نوآوری ادبیات جدیدی را به اقتصاد کشور وارد کردند و در حال توسعه این الگو هستیم.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، حمایت از نقش‌آفرینی سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را شکل دیگری از سازوکارهای تسهیل‌گری و حمایتی در راستای رونق زیست‌بوم نوآوری و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان برشمرد و بیان کرد: به هر میزان که بتوانیم زمینه را برای حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی به ویژه در حوزه‌هایی که مزیت ذاتی استان هستند، فراهم می کنیم تا فعالیت شتابدهنده‌های بخش خصوصی پررنگ شود. در این صورت در ایجاد اشتغال، خلق ارزش افزوده ضمن جلوگیری از خام فروشی توفیق خواهیم داشت.

گشایش مرکز نوآوری دانشگاه سمنان

در ادامه سفر معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری به استان سمنان، مرکز نوآوری دانشگاه سمنان با محوریت تقویت ایده‌های حوزه فناوری و میزبانی شرکت‌های دانش بنیان و خلاق به بهره‌برداری رسید.

این مرکز نوآوری در دل دانشگاه سمنان، میزبان 20 هسته نوآور است و با برگزاری رویدادها و ارائه خدمات شتابدهی هدف توسعه تولیدات حوزه فناوری و استفاده از ظرفیت‌های سرمایه گذاری در آنها که به اشتغال جوانان منجر می‌شود، در دستور کار خود قرار داده است.
 

بهره‌مندی از تجهیزات آزمایشگاهی ایران‌ساخت

همچنین با حضور ستاری در دانشگاه دامغان، آزمایشگاه میکروسکوپ الکترونی روبشی این دانشگاه گشایش یافت تا پژوهشگران، دانشگاهیان و فعالان فناور برای توسعه و تست محصول، انجام پژوهش‌های کاربردی و فناورانه از تجهیزات آزمایشگاهی ایران‌ساخت و دانش فنی بومی بهره‌مند شوند. وی ضمن بازدید از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه دامغان که از تجهیزات آزمایشگاهی ایران‌ساخت بهره می‌برد، با فعالان فناور مستقر در این دانشگاه گفت و گو و از دستاوردهایشان بازدید کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سمنان سفر استانی شرکت های دانش بنیان و خلاق مرکز نوآوری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری دانش بنیان و خلاق دانشگاه سمنان مرکز نوآوری استان سمنان بخش خصوصی زیست بوم مرکز رشد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۸۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور

مهدی صفاری‌نیا گفت: نمایشگاه اینوتکس در سال گذشته شاهد حضور بیش از ۱۰۰هزار بازدید کننده بوده است و با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در بخش‌های مختلف نمایشگاه پیش بینی می‌شود امسال بیش از سال گذشته از این نمایشگاه بازدید کنند.

او افزود: توسعه همکاری و مشارکت بین بازیگران کلیدی زیست بوم نوآوری و فناوری کشور، جذب سرمایه برای استارتاپ‌ها و شرکت‌ها و نیز معرفی فرصت‌های نوین سرمایه گذاری، شبکه سازی و تولید محتوای ناب آموزشی؛ از اهداف اصلی برگزاری نمایشگاه اینوتکس است.

صفاری نیا با اشاره به حضور بیش از ۳۰۰ سخنران در ۴ رویداد کنفرانسی نمایشگاه اینوتکس، به تشریح سایر برنامه‌ها و رویداد‌های این نمایشگاه پرداخت و افزود: امسال میزبان رویداد جایزه بین‌المللی فارس Fares awards در حوزه تبلیغات هستیم که میهمانان عالی‌رتبه‌ای را از کشور‌های مختلف در خود جای داده است.

رئیس پارک فناوری پردیس در ادامه با تشریح بخش‌های مختلف نمایشگاه به برگزاری اولین دوره رویداد ملی صنایع خلاق کشور به نام مانوین در کنار نمایشگاه اینوتکس اشاره کرد و افزود: با هدف توجه به صنایع فرهنگی و هویت‌ساز، اولین دوره رویداد مانوین همزمان با نمایشگاه اینوتکس برگزار می‌گردد. هدف از این رویداد معرفی فرصت‌های بکر حوزه فرهنگی و خلاق کشور است.

به گفته رییس پارک فناوری پردیس نمایشگاه اینوتکس امسال توجه ویژه‌ای به فناوری‌های تحول‌ساز دارد و در سیزدهمین دوره آن طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، شاهد رونمایی از ده‌ها محصولی خواهیم بود که برای اولین بار در کشور رونمایی خواهند شد و در ادامه در دسترس صنایع و مردم قرار می‌گیرند.

صفاری نیا تصریح کرد: رویداد استیج به عنوان یکی از بخش‌های اصلی نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ شاهد حضور بیش از ۹۰ سخنران مطرح از بخش خصوصی، عمومی غیردولتی و دولتی است. استیج اینوتکس ۲۰۲۴ با محوریت ورود صنایع بزرگ به حوزه استارتاپی برگزار می‌شود.

او افزود: در رویداد ایستگاه آینده نیز با حضور ۱۰۰ تن از فعالان حوزه نوآوری به آینده بازار‌ها و صنعت‌هایی، چون لندتک، لجستیک، هوش مصنوعی، خرده‌فروشی و بلاکچین پرداخته و نقش متغیرهایی، چون نسل زد و برند کارفرمایی در این آینده بررسی می‌شود.

صفاری نیا اینوتکس را یک نمایشگاه متفاوت معرفی کرد و گفت: اینوتکس به دنبال نمایشی متفاوت و امیدوار کننده از قابلیت‌ها و توانمندی‌های تیم‌های جوان، نوآور و آینده‌ساز در کشور و جهان است.

گفتنی است، نمایشگاه اینوتکس با بیش از ۲۰ رویداد جانبی در تاریخ ۱۸ الی ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت فناور و نوآور در ‍پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود