Web Analytics Made Easy - Statcounter

سی ان ان  افزود: ایران مذاکرات روز سه شنبه را سازنده دانسته و نشست بعدی برای روز جمعه (۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۰) تعیین شد.

این رسانه تصویری آمریکایی ادامه داد: در تازه ترین تلاش ها برای حفظ برجام ایران بطور غیر مستقیم در وین با آمریکا و از طریق اعضای اروپایی باقی مانده در برجام بعنوان طرف های میانجی به گفت و گو پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سی ان ان  افزود: عباس عراقچی  گفت که این نشست سازنده بوده و درمسیر درست قرار دارد اما خیلی زود است که بگوییم موفقیت آمیز است.

بنابراین گزارش، ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ضمن استقبال از این نشست گفت : این مذاکرات یک گام مثبت و یک گام مفید بود.

فردریک پلتن خبرنگار این شبکه خبری نیز از وین گزارش داد: برخی از کارشناسان بر این باورند که راه زیادی برای حصول توافق در پیش است.

وی ادامه داد: مساله ای که این نشست را مشکل می سازد آن است که مذاکرات به صورت مستقیم و رو در رو بین دو طرف ایران و آمریکا انجام نمی شود و این مذاکره از طریق  طرف های اروپایی حاضر در برجام بصورت میانجی گرانه  به عمل می آید.

خبرنگار سی ان ان از وین گفت: دو طرف ایران و آمریکا هنوز از یکدیگر دور هستند ، ایران می گوید برای بازگشت به تعهدات، آمریکا باید بلادرنگ تحریم ها را بردارد و آمریکا نیز می گوید برای بازگشت به توافق، ایران باید به تمامی تعهدات پروتکل برجام پایبند شود.

پلتن گفت: اما آنچه که دوطرف می توانند بر سر آن توافق داشته باشند، این است که خواهان حفظ توافق هسته ای ۲۰۱۵ هستند.

به گزارش ایرنا از دفتر لندن، اعضای برجام پس از ساعت‌ها بحث‌وبررسی در چارچوب هجدهمین نشست کمیسیون مشترک برجام توافق کردند تا رایزنی ها پیرامون رفع یکباره تحریم‌ها علیه ایران، در سطح کارشناسی ادامه پیدا کند؛ این جلسات قرار است در چارچوب دو کارگروه جداگانه پیرامون جنبه‌های فنی رفع تحریم ها و اجرای کامل برجام تشکیل و نتیجه بحث ها به کمیسیون گزارش شود.

سید عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه و رییس هیات ایرانی در نشست کمیسیون مشترک برجام اعلام کرد که جلسه بعدی اعضا قرار است روز جمعه در وین برگزار شود.          وی در گفت‌وگو با خبرنگاران تاکید کرد که رفع تحریم‌های‌ آمریکا، نخستین و ضروری ترین اقدام جهت احیای برجام است و جمهوری اسلامی ایران آمادگی کامل دارد که به محض رفع تحریم ها و پس از راستی آزمایی آن، اقدامات جبرانی هسته ای خود را متوقف کرده و به اجرای کامل برجام برگردد.

واشنگتن در دوره زمامداری دونالد ترامپ با خروج یکجانبه از برجام، تروریسم اقتصادی را با هدف فشار حداکثری علیه مردم کشور اعمال کرد. رییس جمهوری جدید آمریکا سیاست پیشین کاخ سفید در قبال ایران را مورد انتقاد قرار داده اما بازگشت به برجام را مشروط به اقدام ایران دانسته و بدون اشاره به اینکه کدام دولت در قبال برجام خلف وعده کرده و از آن خارج شده است، وعده داده که درصورت بازگشت ایران به اجرای کامل برجام، واشنگتن نیز به این توافق باز خواهد گشت.

جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری مسؤولیت پذیر بارها تاکید کرده است که در صورت لغو تمام تحریم‌ها و اجرای تعهدات برجامی از سوی دیگر طرف های این توافق بین المللی، به گونه ای که از منافع خود تحت برجام بهره‌مند شود، گام های برداشته شده در مسیر کاهش تعهدات برجامی از  سوی تهران به سرعت برگشت پذیر خواهد بود.

اتحادیه اروپا پیشتر پیشنهاد برگزاری نشست غیر رسمی بین اعضای برجام و آمریکا را مطرح کرد که با مخالفت جمهوری اسلامی ایران روبرو شد. جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که مذاکرات با آمریکا زمانی منعقد خواهد شد که طرف های مقابل به اجرای تعهدات کامل خود برگردند؛ آنگاه «در این باره صحبت می‌شود که چگونه می توان تضمین کرد که اقدامات قبلی آمریکا دوباره تکرار نشود.»

در این زمینه حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند: ایران هنگامی به تعهدات برجامی خود بازخواهد گشت که آمریکا همه تحریم‌ها را در عمل و نه در حرف یا بر روی کاغذ، لغو کند و این لغو تحریم‌ها مورد راستی آزمایی ایران قرار گیرد. این، سیاست قطعی و غیرقابل برگشت جمهوری اسلامی و مورد اتفاق همه مسئولان است و هیچکس از آن عدول نخواهد کرد.

اعضای برجام نتیجه مذاکرات کمیسیون مشترک را سازنده و موفقیت آمیز ارزیابی می‌کنند. انریکه مورا معاون دبیر کل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا می‌گوید: «اتحاد و اشتیاق برای ایجاد یک روند مشترک دیپلماتیک با دو گروه متخصص در زمینه اجرای توافق هسته‌ای و لغو تحریم‌ها وجود دارد. من به عنوان هماهنگ کننده، تماس‌های جداگانه خود را اینجا در وین با تمام طرف‌های مربوطه، از جمله ایالات متحده شدت خواهم بخشید.»

312 310

کد خبر 1502350

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کمیسیون برجام جمهوری اسلامی ایران تحریم ها سی ان ان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۸۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رجز خوانی رژیم صهیونیستی در آستانه نشست قاهره

بعد از مشخص شدن، موافقت مشروط حماس با توافق پیشنهادی از سوی مصر، محافل صهیونیستی رجز خوانی خود را برای کسب حداکثر امتیاز از نشست قاهره آغاز کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های عبری زبان به نقل از یک مسئول عالی‌رتبه سیاسی اعلام کردند: اسرائیل به هر حال چه با توافق و چه بدون توافق مربوط به آزاد سازی ربوده شدگان(اسرا) به رفح حمله خواهد کرد تا باقی مانده توان نظامی حماس را هم در آنجا از بین ببرد.

یک مقام مسئول سیاسی در رژیم صهیونیستی که رسانه‌های عبری زبان هویتش را اعلام نکردند در واکنش به اخبار منتشر شده در رابطه با پیشرفت حاصل در توافق مبادله اسرا که در بر گیرنده پایان جنگ هم هست، خبر داد: بر خلاف آنچه که منتشر می‌شود، اسرائیل به هیچ عنوان با پایان جنگ موافقت نخواهد کرد و حاضر به گنجانیده شدن این بند در توافق مبادله اسرا نخواهد شد، چون سطح سیاسی در اسرائیل تصمیم به انجام حمله به رفح را گرفته است و ارتش اسرائیل برای از بین بردن بقایای نیروهای حماس وارد این منطقه خواهد شد، این تهاجم چه در صورت اعمال آتش بس موقت برای آزادی اسرا و چه بدون آن به انجام خواهد رسید.

پایگاه عبری زبان وای نت هم در این رابطه اعلام کرد، محافل سیاسی در اسرائیل نسبت به پیشرفت توافق بدبین هستند و معتقدند که شانس دستیابی به توافق همچنان پایین است، اما محافل امنیتی نظر متفاوتی دارند.

این محافل تاکید کردند دخالت مستقیم و شدید آمریکا می‌تواند شانس دستیابی به توافق را افزایش دهد اما ساختار سیاسی در تل‌آویو همچنان بد بین است.

به نوشته این رسانه عبری زبان، دیدی بارنیاع رئیس موساد و رونین بار رئیس شاباک معتقدند که شانس دستیابی به توافق وجود دارد اما در مقابل بقیه طرف‌ها به شدت نسبت به تحقق چنین توافقی ابراز بدبینی می‌کنند.

 رسانه‌ها ساعاتی پیش اعلام کردند در پی تعهد قاطع ایالات متحده به حماس در رابطه با تبدیل شدن آتش بس موقت به دائم و خروج نظامیان اسرائیلی از نوار غزه ، حاضر به پذیرش توافق مبادله اسرا شده و این مسئله را رسما در قاهره به اطلاع مسئولین مصری می‌رساند.

ادعای رسانه صهیونیست:حماس با پیشنهاد مصر موافقت کردحماس: از خواسته‌های اساسی خود کوتاه نخواهیم آمدحماس: پایان هر توافقی باید تضمین‌کننده آتش‌بس دائمی باشدالاخبار فاش کرد: جزئیات پیشنهاد رژیم صهیونیستی به حماس

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • رجز خوانی رژیم صهیونیستی در آستانه نشست قاهره
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • در سفر رافائل گروسی به تهران موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • آیا در سفر گروسی موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین جلوه حقوق بشر آمریکایی است
  • آمریکا خود را به دیوانگی زد و برجام را پاره کرد /واکنش ها به اعتراضات دانشجویی در آمریکا از تریبون نماز جمعه
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است
  • آیا جان توافق ایران و عربستان با ابتکار چین در خطر است؟/ پکن از ترس تحریم های ثانویه فروش نفت از تهران را کاهش خواهد داد/ دیپلماسی تلفنی چین میان ایران و آمریکا موفق بود