Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@04:35:35 GMT

دولت بایدن قصد دارد، دیوار مرزی ترامپ را ادامه دهد

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۰۸۸۸۱

دولت بایدن قصد دارد، دیوار مرزی ترامپ را ادامه دهد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، دولت «جو بایدن» در نظر دارد پروژه جنجالی و انتقادبرانگیز ساخت دیوار مرزی در جنوب آمریکا را ادامه دهد.

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، «الخاندرو مایورکاس» وزیر امنیت داخلی آمریکا به کارکنانش گفته، احتمالاً چراغ سبز بایدن برای تکمیل «فواصل» موجود در دیوار مرزی را دریافت خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه «واشنگتن تایمز» می‌گوید به یادداشت‌هایی از این گفت‌وگوها میان مایورکاس و مأموران اداره گمرک و مهاجرت آمریکا دست یافته است.

این روزنامه به نقل از مایورکاس نوشته است: «رئیس جمهور کاملاً واضح تصمیم خود را اعلام کرده است که وضعیت اضطراری که اختصاص بودجه وزارت دفاع برای ساخت دیوار مرزی را میسر می‌کرد خاتمه یافته است».

وزیر امنیت داخلی آمریکا می‌افزاید:‌ «اما این تصمیم فضا را باز می‌گذارد تا دولت بتواند درباره برخی نواحی مشخص از دیوار که نیاز به بازسازی دارند یا پروژه‌هایی که باید خاتمه یابند، دست به تصمیم‌گیری بزند».

این برنامه‌ها شامل پر کردن «فضاهای خالی» و نصب «دروازه» و افزودن فناوری‌هایی به قسمت‌های تکمیل شده دیوار مرزی آمریکا و مکزیک است.

در دوره «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا حدود ۴۶۰ مایل دیوار در مرزهای مشترک مکزیک و آمریکا ایجاد شد تا از ورود غیرقانونی پناهجویان جلوگیری کند. ماه ژانویه مقامات گمرک و محافظت از مرزها اعلام کرد در حال نهایی کردن طرح ساخت ۳۰۰ مایل دیگر از این دیوار است.

بایدن در کمپین‌های انتخاباتی خود وعده داده بود حتی یک وجب به دیوار مرزی اضافه نخواهد کرد اما در حال حاضر تخصیص بودجه برای تکمیل آن از سوی کنگره تصویب شده است.

دموکرات‌های آمریکا در دوره ترامپ علاوه بر انتقاد شدید از صرف مالیات مردم برای ساخت این دیوار، به نحوه نگه‌داری پناه‌جویان در کمپ‌های مرزی نیز اعتراض داشته و آن را غیرانسانی توصیف کرده بودند.

با این حال گزارش‌ها و عکس‌های منتشر شده از این کمپ‌ها در چند ماهی که از ریاست جمهوری بایدن می‌گذرد، نشان می‌دهد، اوضاع پناهجویان، در دولت جدید دموکرات آمریکا نیز همچنان اسفناک است.

چندی پیش شماری از سناتورهای آمریکایی از یکی از مراکز مرزی در شهر «دانا» بازدید کردند و تصاویر تکان‌دهنده‌ای از نحوه نگه‌داری پناهجویان منتشر کردند.

اندکی بعد «مایک براون» نماینده ایالت ایندیانا در مجلس سنای ایالات متحده خبر داد، یکی از مقام‌ها و نمایندگان دولت بایدن از ۱۹ سناتوری که اخیرا از مراکز مرزی نگهداری مهاجران و کودکانشان بازدید کردند، خواسته است که عکس‌هایی را که گرفته‌اند، حذف کنند.

با افزایش فشارها و انتقادات از نحوه نگه‌داری پناهجویان در کمپ‌های مرزی، دو خبرنگار آمریکایی توانستند وارد کمپ شهر دانا شده و از وضعیت آن گزارشی منتشر کنند.

خبرنگار اسوشیتدپرس پس از دیدار از این کمپ گزارش کرد، در ساختمانی به مساحت کمتر از سیصد متر مربع که برای نگه‌داری ۲۵۰ نفر طراحی شده است، بیش از ۴۱۰۰ پناهجو جای داده شده‌اند که اکثر آن‌ها را خانواده‌ها و کودکان تشکیل می‌دهند.

«نیکول سیانگا» خبرنگار سی‌بی‌اس نیز گزارش کرد، تنها در یکی از این محفظه‌ها ۶۱۵ کودک نگه‌داری می‌شوند که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا آن را برای ۳۲ نفر طراحی کرده است.

این خبرنگار اظهار داشت: «ما بیش از پنجاه کودک را شمارش کردیم که تست کرونای آن‌ها مثبت بود و اغلب فاقد علائم بودند. این کودکان منتظر اتوبوس قرنطینه بودند و در کنار آن‌ها تعدادی از کودکان فوتبال بازی می‌کردند».

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: ترامپ آمریکا دیوار مرزی دیوار مرزی نگه داری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۸۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد

یک سناتور دموکرات آمریکایی ارزیابی دولت بایدن درباره منطبق بودن اقدامات اسرائیل با قوانین بین‌المللی در جنگ غزه را زیر سوال برد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در پی انتشار گزارشی مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی قوانین بین‌المللی را در غزه نقض می کند، سناتور دموکرات کریس ون هولن در بیانیه‌ای، ارزیابی دولت بایدن درباره منطبق بودن اقدامات اسرائیل با قوانین بین‌المللی در جنگ غزه را مورد تردید قرار داد.

براساس یک گزارش کوتاه داخلی وزارت امور خارجه آمریکا، برخی مقامات ارشد آمریکا به آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه توصیه کردند که تضمین‌های معتبر و قابل اطمینانی از اسرائیل نیافتند که نشان دهد این رژیم از سلاح‌های آمریکایی طبق قوانین بین‌المللی حقوق بشر استفاده کرده و ممکن است قوانین بین‌المللی در غزه را نقض کرده باشد.

در این گزارش که به دست رویترز رسیده است، مقامات افزودند: برخی بخش‌های مطلوب در این وزارت‌خانه، تضمین‌های اسرائیل را پذیرفتند و برخی بخش‌های دیگر آنها را رد کردند و برخی دیگر هیچ موضعی اتخاذ نکردند.

براساس تفاهم‌نامه امنیت ملی که در ماه فوریه به امضای جو بایدن رسیده است، بلینکن باید تا تاریخ 8 مه گزارشی را به کنگره ارائه دهد مبنی بر اینکه آیا او تضمین‌های معتبری را از سوی اسرائیل یافته است که نشان دهد استفاده این رژیم از تسلیحات آمریکایی در جنگ غزه، قوانین آمریکا یا قوانین بین‌المللی را نقض کرده است.

در ارزیابی مشترک 4 اداره تحت نظر وزارت امور خارجه گفته شده که تضمین‌های اسرائیل قابل اطمینان و معتبر نیست. در این ارزیابی همچنین به 8 نمونه از اقدامات نظامی اسرائیل اشاره شده است که مقامات معتقدند سؤالات جدی را درباره نقض احتمالی قوانین بین‌المللی حقوق بشر، ایجاد کرده است.

این سناتور آمریکایی اظهار کرد این گزارش تردیدهای جدی درباره وحدت رویه در دولت بایدن برای ارزیابی عملکرد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در غزه برطبق قوانین بین‌المللی ایجاد کرده است.

در بخش دیگر این گزارش داخلی هشدار داده شده است که بلینکن با معلق کردن ارسال کمک‌های آمریکا، توانایی اسرائیل برای رویارویی با تهدیدات احتمالی بیرون از حریم هوایی خودش را محدود کرده است و مستلزم آن است که واشنگتن فروش سلاح به کشورهای دیگر منطقه در زمان حاضر و در آینده را بار دیگر مورد ارزیابی قرار دهد.

ون هولن تصریح کرد در گزارش رویترز مشخص شده که پیشنهادات اداره های ارائه دهنده این گزارش، به دلیل امتیازات سیاسی نادیده گرفته شده است.

وی تصریح کرد تصمیم برای درنظر گرفتن تطابق اقدامات اسرائیل با قوانین بین المللی، یک حقیقت و یک قانون است. این حقایق و قوانین نباید برای دستیابی به یک نتیجه سیاسی از پیش تعیین شده، نادیده گرفته شود. اطمینان ما در معرض خطری بزرگ است.

در همین حال ون هولن و برخی دیگر قانون گذاران دموکرات، جو بایدن را برای تحمیل شروط بر کمک های نظامی به رژیم صهیونیستی تحت فشار قرار داده‌اند تا این رژیم برای کاهش کشتار غیرنظامیان در غزه تحت فشار قرار گیرد. تاکنون دولت بایدن کاری در این باره انجام نداده است.

تاکنون بر اثر تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه بیش از 34 هزار نفر که بیشتر آنان زنان و کودکان هستند، جان خود را از دست داده‌اند.

مقامات آمریکا: اسرائیل قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه بررسی شد
  • بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم