Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا احمدی با اشاره به اینکه هنرمندان فریدونکنار از امکانات اولیه برای اجرا محروم هستند گفت: سالن آمفی تئاتر مجتمع شهید بصیر از سیستم سرمایشی و گرمایشی برخوردار نیست که هنرمندان مجبورند در سرمای سخت و یا در گرمای طاقت‌فرسا تمرین کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا احمدی از فعالان فرهنگی هنری شهرستان فریدونکنار در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ اظهارکرد: اهالی فرهنگ و هنر فریدونکنار حرف‌های ناگفته بسیاری دارند که طی سالیان زیاد تلنبار شده و هیچ فرد یا نهادی به آن توجهی نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه یکی از شیوه‌های بدی که بین مسئولان مرسوم است، اینکه حرف‌ها را می‌شنوند، یادداشت‌برداری می‌کنند اما پس از آن ما شاهد هیچ اتفاقی نیستیم.

این فعال فرهنگی هنری تصریح کرد: بیش از ۴۰ سال از عمر انقلاب اسلامی گذشته و درحالی که مسئولان همیشه شعار دغدغه مسائل فرهنگی را می‌دهند اما می‌بینیم که هیچ توجهی در این زمینه حداقل در فریدونکنار نشده است.

احمدی با اشاره به اینکه هنرمندان فریدونکناری از مسائل و مشکلات زیادی رنج می‌برند گفت: فعالان هنری این شهرستان از امکانات مناسبی برای اجرای برنامه‌های خود مانند تئاتر، نمایشگاه و اجرای موسیقی برخوردار نیستند.

وی ادامه داد: ما اهالی هنر باید بدانیم که گیر عقب‌ماندگی فریدونکنار در زمینه مسائل فرهنگی و هنری چیست و چرا مسئولان به آن توجهی ندارند.

این کارگردان و نمایشنامه‌نویس با بیان اینکه فریدونکنار دارای ظرفیت‌های بسیاری در زمینه فرهنگی هنری است تاکید کرد: با وجود ظرفیت‌های مناسب موجود اما این شهرستان از داشتن یک مجتمع فرهنگی هنری، سالن آمفی تئاتر مناسب و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مستقل محروم مانده است.

این فعال فرهنگی هنری درخصوص سالن آمفی تئاتر مجتمع شهید بصیر گفت: این سالن به هیچ عنوان استاندارد ساخته نشده و حتی از پروژکتور نورپردازی و سیستم سرمایشی و گرمایشی برخوردار نیست که کار تمرین نمایش را برای هنرمندان بسیار سخت می‌کند و این افراد مجبورند در سرمای سخت و یا در گرمای طاقت‌فرسا تمرین کنند.

احمدی با انتقاد از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران اظهارکرد: متاسفانه آقای مدیرکل هیچ توجهی به فریدونکنار ندارند و هیچگاه از نزدیک مشکلات اهالی فرهنگ و هنر این شهرستان را بررسی نکردند.

وی خاطرنشان کرد: در فریدونکنار حدود هزار نفر هنرمند و هنرجو وجود دارد که این تعداد نشان دهنده ظرفیت فرهنگی هنری این شهرستان است اما این افراد هیج متولی برای ساماندهی و پیگیری مشکلات خود ندارند.

این کارگردان و نمایشنامه‌نویس تصریح کرد: درحالی که مسئولان در تریبون‌های خود از آمار بالای اعتیاد و ناهنجاری‌های اجتماعی ابراز ناراحتی و نگرانی می‌کنند اما در عمل برای پیگیری مشکلات جوانان و هنرمندان که از سرمایه‌های کشور هستند هیچ اقدامی نمی‌کنند.

این فعال فرهنگی هنری با اشاره به کمبود رشته‌های هنری در دانشگاه مازندران که به عنوان دانشگاه مادر استان است گفت: در دانشگاه مازندران که در بابلسر واقع شده فقط دو رشته هنری وجود دارد که این موجب می‌شود دانشجویان علاقمند به رشته‌های هنری مازندران برای ادامه تحصیل خود مجبور شوند به تهران یا استان‌های دیگر مراجعه کنند.

احمدی با انتقاد از دور بودن نمایندگان مجلس از فضاهای هنری تاکید کرد: متاسفانه به علت اینکه نمایندگان مجلس آشنایی کافی با هنر و مشکلات هنرمندان ندارند نمی‌توانند پیگیری و دفاع مناسبی در حق این قشر از جامعه داشته باشند.

وی افزود: مقام معظم رهبری با تمام دغدغه‌هایی که دارند اما می‌بینیم که در زمینه هنر با اطلاعات و تسلط کامل به‌صورت کارشناسانه نظرات خودشان را بیان می‌کنند که لازم است مسئولان دیگر هم از ایشان پیروی کنند.
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فرهنگی هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۰۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌توجهی مدیریت شهری گذشته به گرامیداشت آیین‌های مذهبی

معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران گفت: در مدیریت شهری گذشته توجهی به گرامیداشت آیین‌های مذهبی نداشتند به طوریکه حتی در آن دوره ریالی بودجه برای گرامیداشت دهه کرامت پیش‌بینی نشده بود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امین توکلی‌زاده در حاشیه دویست و سی‌امین جلسه علنی شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در هر دوره‌ای از مدیریت شهری در حوزه فرهنگی و اجتماعی راهبرد ویژه‌ای در دستور قرار گرفته اما در همه دوره‌ها زحماتی کشیده شده است. کار در این حوزه سخت است لذا ما تلاش کردیم اقدامات صحیح را ادامه دهیم و تکرار کنیم.

وی افزود: برخی رویکردها نیز غلط بوده که در نتیجه آن شاهد بودیم در ادوار گذشته براساس رویه‌ای پیش رفتند که سبک زندگی مردم دچار مشکل شده، ترویج شیوه‌های غربی در سبک زندگی را شاهد بودیم در حالی که خود صاحب سبک هستیم. برای مسائل اجتماعی می‌توانیم به مبانی و فرهنگ دیرینه خود مراجعه کنیم.

معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران ادامه داد: ترویج زیست شبانه را در دوره قبل شاهد بودیم. در حقیقت به بهانه ایجاد اشتغال در حوزه گردشگری سبک زندگی را دچار مشکل کردند و زمان استراحت مردم آنها را به فضای بی دفاع شهر کشانده که بسیاری از آسیب‌ها را به همراه آورد. می‌توانیم با طراحی درست بنایی را بگذاریم که آسیب نداشته باشد.

وی تاکید کرد: خانواده را محور طراحی‌های فرهنگی خود قرار دادیم و در این حوزه خانواده خود از خود صیانت می‌کند و می‌تواند به‌گونه‌ای طراحی کند که کل خانواده بهره‌مند شوند. ما نوروز را به صورت کاملا طراحی‌های لازم را انجام دادیم و در حقیقت نوروز ملل را به عنوان آنچه که خارج از جغرافیای کشورمان است در نظر گرفتیم و اراضی عباس‌آباد روی نوروز ملل متمرکز شد.

توکلی‌زاده با اشاره به اینکه آیین‌های متفاوتی در اقوام مختلف برای نوروز وجود دارد، افزود: همه آیین‌های اقوام برای نوروز ستودنی است. نوروز ملل و نوروز اقوام را در دستور کار قرار دادیم و با تلفیق بهار قرآن موضوع نوروز را دنبال کردیم.

وی تاکید کرد: ترویج چهارشنبه سوری در دستور کار ما نیست اما آموزش شهروندان برای ایمنی و مراقبت از کودکان در دستور کار قرار گرفته بود. بی‌تردید ما نیازی نداریم دست گدایی فرهنگی به سمت کسی دراز کنیم. آنقدر جشن‌های بزرگ در ایران و اسلام وجود دارد. در ایام نوروز 64 کاروان نوروزی در شهرداری تهران به راه افتاد و اقداماتی همچون شاهنامه‌خوانی را دنبال کردیم. در هیچ مناسبتی غفلت نکردیم به ویژه مناسبت‌های ملی و فرهنگی.

معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران با انتقاد از بی‌توجهی مدیریت دوره شهری به برگزاری آیین‌های مذهبی اظهار کرد: همه این موارد را در خاطرشان هست و حتی زمانی که ما در این دوره معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری را تحویل گرفتیم حتی یک ریال بودجه نیز برای گرامیداشت دهه کرامت در دوره‌ گذشته در نظر گرفته نشده بود.

توکلی‌زاده تصریح کرد: البته آنها بیشتر توجه خود را به برگزاری نمایشگاه‌های حیوانات خانگی داشتند و در این ارتباط شهروندان تهرانی خاطرشان هست که در سطح شهر بیلبوردهای تبلیغاتی این نمایشگاه‌ها نصب شده بود و هزینه‌های زیادی در این بخش صورت گرفته بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهیابی هنرمندان چهارمحال و بختیاری به جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس
  • معرفی چهره هنر انقلاب اسلامی در خوزستان
  • آیین بزرگداشت روز هنر انقلاب اسلامی در شاهرود برگزار شد
  • آیین گرامی‌داشت روز هنر انقلاب اسلامی در استان سمنان
  • نظر و رضایت مردم در انجام ماموریت مسئولان مهم است
  • چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی خوزستان انتخاب می‌شود
  • برگزاری «هفته هنر انقلاب» مایه دلگرمی هنرمندان است/یک پیشنهاد مهم
  • نخستین دوره المپیاد ملی آموزش هنر در آذربایجان غربی برگزار می شود
  • بی‌توجهی مدیریت شهری گذشته به گرامیداشت آیین‌های مذهبی
  • دورهمی پیشکسوتان عرصه موسیقی و تئاتر استان یزد