Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، در بیانیه شورای هیئات مذهبی استان مازندران با گرامیداشت درپیش بودن مبارک رمضان آمده است: ماه مبارک رمضان به عنوان ماه بندگی خداوند و ماه عبادت شناخته می‌شود حال اگر مراسمات دینی و مذهبی در این ایام کمرنگ شود یقیناً مسائل دینی و مذهبی نیز در جامعه کمرنگ خواهد شد.

در این بیانیه آورده شده است: هیئتی‌ها و جامعه مذهبی از ابتدای شیوع ویروس کرونا نشان دادند که در رعایت اصول بهداشتی و تمکین از پروتکل‌ها و ابلاغیه‌های ستاد ملی مقابله با کرونا در صف اول قرار داشته و تأکید وزیر بهداشت بر رعایت حداکثری هیئت‌های مذهبی در ماه محرم سال گذشته نیز تأییدی بر این مطلب است، اما چرا مسئولان ستاد ملی مقابله با کرونا با این وجود، دوباره بیشترین سخت‌گیری را درباره برپایی مراسم‌های مذهبی و تجمعات مناسبتی دارند و در مواجهه با مراسم مذهبی سختگیرانه‌ترین ابلاغیه‌ها را صادر می‌کنند و نسبت به دیگر فعالیت‌ها و مناسبت‌ها ازجمله نوروز منفعل عمل نمودند و حتی مجوز فعالیت نیز در این شرایط برایشان صادر می‌کنند که این جای بسی تأمل دارد؟

همچنین آمده است: ستاد مقابله با ویروس کرونا و دولت باید در تصمیم‌گیری‌ها برای اعمال محدودیت‌ها و شیوه اعمال آن باید از نظرات متخصصان و کارشناسان مسائل دینی استفاده کنند و با مشورت آن‌ها از فرصت ویژه رمضان بهره‌مند شوند تا شاهد نشاط دینی در جامعه باشیم چراکه جامعه امروز بیش از هرزمانی نیازمند تقویت ارتباط با خدا و بهره بردن از مناسک دینی است بنابراین امیدواریم فرصت رمضان با بی‌تدبیری از بین نرود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه تصریح شد: اگر ما از لزوم فعالیت هیئت‌های مذهبی و برپایی مجالس دعا صحبت می‌کنیم این سخن، منافاتی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ندارد و در مراسم‌های ماه محرم نیز این موضوع را ثابت کردیم و به‌تصریح رهبر معظم انقلاب بهترین گروهی که دستورالعمل‌ها را رعایت کردند و در کمک‌های مؤمنانه شرکت کردند همین هیئتی‌ها و تشکل‌های دینی بودند.

شورای هیئات مذهبی انعکاس دهنده مطالبه مردم ولایت مدار و متعهد و متدین است و ما خواهان تجدید نظر در زمینه این مصوبه در ایام باقی مانده تا ماه مبارک رمضان هستیم. تعطیلی محافل معنوی و مذهبی در این شرایط سخت از جهت روحی و روانی، بهداشتی و جسمانی جامعه را دچار آسیب می‌کند در حالی که در عین رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی می‌توانیم شاهد برگزاری مراسم معنوی در ایام ماه مبارک رمضان باشیم.

همچنین در این بیانیه آمده است: سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب بیانگر آن است که ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا در خصوص تصمیم‌گیری‌های خود باید از نظرات کارشناسان مذهبی و دینی برای مراسمات ماه مبارک رمضان استفاده کند اما به نظر می‌رسد تصمیمات اخیر ستاد ملی کرونا با نگاه کارشناسانه‌ای همراه نبود. علی رغم اینکه همگان اذعان دارند هیئت‌های مذهبی در ایام کرونا با حضور در بیمارستان‌ها و کمک به کادر درمان، تولید ماسک‌های بهداشتی و کمک‌های مومنانه نقش مهمی را در مبارزه با کرونا ایفا کردند.

تصمیمات ستاد ملی کرونا دوگانه است و تجربه برگزاری مراسم در ایام محرم، صفر، فاطمیه و ماه رمضان سال گذشته نشان می‌دهد که می‌توان با برنامه ریزی درست و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله اجتماعی مراسمات مذهبی را به خوبی برگزار کرد.

چهار هزار هیئت مذهبی در مازندران فعالیت دارد.

کد خبر 5184073

منبع: مهر

کلیدواژه: هیئت مذهبی ماه رمضان ۹۹ ساری ویروس کرونا شیوع کرونا بوشهر آمار کرونا کرمانشاه انتخابات شورای شهر و روستا گرگان ستاد ملی مقابله با کرونا ماه مبارك رمضان اردبیل اراک شهرستان کرج واکسن کرونا محدودیت های کرونایی ماه مبارک رمضان ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۴۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • ارتش ترکیه نیروی کمکی به شمال سوریه اعزام کرد
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند
  • تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است