Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@21:35:21 GMT

تبدیل فرصتی ایرانی به تهدیدی انگلیسی!

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۱۶۶۴۷

تبدیل فرصتی ایرانی به تهدیدی انگلیسی!

اصولاً در بین مردم این اصطلاح رایج است که «از مرگ گریزی نیست» و شاید تنها دردی که درمانی برای آن وجود نداشته باشد همین مرگ است. اما اینکه انسان خود، شرایطی را فراهم کند تا مرگ در اطراف او پرسه بزند، موضوعی دیگر است. امروز رنگ هشدار فراگیری بیماری کرونا در اکثر شهرهای ایران قرمز شده است و سطح فراگیری بیماری به بالاترین حد خود رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 شاید در طول موج‌های مکرر کووید۱۹، هیچ زمانی سخت‌تر ازاین دوره برای کادر درمان کشور- حتی دنیا- وجود نداشته زیرا از یک سو، جهش‌ها و اشکال جدید و پیچیده کرونا سرعت سرایت و میزان کشندگی آن را افزایش داده، از سوی دیگر، با گذشت بیش از یک سال از شیوع بیماری، با خستگی مزمن مردم از شرایط تحمیلی بیماری بر سبک زندگی، عادی‌سازی بیش‌از‌پیش روابط خطرساز را شاهد هستیم که باعث شده تا مردم کمتر به هشدارها و پیشگیری‌های اجتماعی توجه داشته باشند: دید و بازدید‌های خانوادگی تقریباً در حال عادی‌سازی است، میهمانی‌های دوستانه و پرخطر به روال عادی بازگشته، مسافرت‌ها در تعطیلات همچنان در جریان است، فاصله‌های فیزیکی در سالن‌های ترانزیت در پایانه‌ها و فرودگاه‌ها تقریباً دیگر رعایت نمی‌شود، تالارهای عروسی در بعضی موارد مانند قبل مشغول فعالیت هستند، رستوران‌ها، به‌عنوان یکی از پرخطرترین مکان‌ها، مملو از افرادی است که بدون ماسک و با فاصله کم در حال صرف غذا و صحبت هستند...
حساسیت اولیه برای نصب دقیق ماسک در مکان‌های شلوغ کاهش یافته، در فروشگاه‌ها و مراکز خرید پروتکل‌های بهداشتی کمتر رعایت می‌شود و...
در کنار مسافرت‌های بی‌ملاحظه افراد به مناطق گردشگری و پرخطر مانند استان‌های مازندران و گیلان، پروازها در تعطیلات نوروز به کشور ترکیه، که یکی از آلوده‌ترین کشورها به ویروس جهش یافته انگلیسی به‌شمار می‌رود، جریان داشته و مسافران از تعطیلات خود، سوغات مرگ‌ را برای هموطنان و هم‌میهنان خود به ارمغان آورده‌اند.همچنین به نظر می‌رسد در کشور، نوعی ناهماهنگی بین نهادها و ستادهای درگیر برای پیشگیری از کرونا مشاهده می‌شود که شرایط را پیچیده‌تر می‌کند. تصمیم‌هایی که از سوی ستاد مقابله با کرونا گرفته می‌شود، الزاماً از سوی نهادهای اجرایی رعایت نمی‌شود یا در بسیاری از موارد به‌صورت سلیقه‌ای اعمال می‌شود. هشدارها و فریادهای ناشی از اجرایی نشدن دستور پیشگیرانه وزیر محترم بهداشت عمدتاً با چند روز تأخیر شنیده می‌شود و همه اینها شرایط را برای کنترل بیماری دشوار کرده است.
تعطیلات نوروز، فرصت بسیار مناسبی بود تا با بسیج همه نهادها و اطلاع‌رسانی عمومی، با قرنطینه‌ای سراسری و سختگیرانه، شرایط کشور را از حالت درآستانه خطر، به شرایط نزدیک به سفید تبدیل کنیم اما عملاً این فرصت به تهدیدی مرگبار مبدل شده است. کرونا انگلیسی جایگزین کرونا معمولی شده است و باید انتظار داشته باشیم که تعداد فوتی‌های کرونا از بعد از تعطیلات، حتی به عددهای چهار رقمی نزدیک شود.
فارغ از تمهیدات و تصمیمات نهادی، امروز این ما مردم هستیم که با رعایت‌های مسئولانه و پیشگیرانه‌تر، می‌توانیم مرگ ناخواسته را که بیش از پیش به ما نزدیک شده، از خانواده، دوستان، همشهریان و هموطنان خود دور کنیم و راه را برای بهبودی اوضاع هموارتر سازیم.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۶۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (تصاویر) این زن زندگی خود را وقف گربه‌ها کرد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • ساخت یک شهرک جدید؛ تهدیدی برای شهر باستانی جیرفت!
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • اتفاق باورنکردنی که باعث شد مورایس مسلمان شود | او گفت می‌خواهم مسلمان شوم، باید از کجا شروع کنم؟ | ماجرای مشاور مذهبی با آشنایی کامل به زبان انگلیسی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • تهدیدی برای شهر باستانی جیرفت
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است