Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهانپور با بیان اینکه حداقل فاصله مراحل تزیرق واکسن ۱۴ روز است عنوان کرد: هر شرکتی دستورالعمل خودش را دارد، اما در ایران متوسط ۲۸ روز مراحل تزریق انجام می‌شود.

کیانوش جهانپور در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درباره زمان تزریق دوز دوم واکسن‌های کرونا گفت: گروه‌هایی که دوز اول واکسن کرونا را دریافت کرده اند مطابق زمان بندی می‌توانند مرحله بعد را نیز دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: اینکه برخی می‌گویند واکسن نیست و افراد تنها مرحله اول را تزریق کردند صحیح نیست و باید بگوییم هر شرکتی که اقدام به واکسن کرونا کرده است برای مرحله دوم تزریق یک بازه زمانی سه هفته تا ۲ ماه را در نظر گرفته اسن و در ایران نیز متوسط ۲۸ روز مرحله دوم تزریق انجام می‌شود.

جهانپور با بیان اینکه حداقل فاصله مراحل تزیرق واکسن ۱۴ روز است عنوان کرد: هر شرکتی دستورالعمل خودش را دارد، اما با تواجه به اینکه واکسن سبد کواکس وارد ایران شده است و ممکن است برخی از افراد با این واکسن، واکسینه شوند باید بگوییم که زمان بین مراحل واکسن آسترزنکا در حال بررسی است و ممکن است فاصله بیش از ۱۲ هفته یا ۱۳ هفته در ایران منظور شود، ولی هنوز نتایج بررسی نهایی در کمیته ملی واکسن مشخص نشده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آسترزنکا واکسن کرونا کرونا ویروس کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۷۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت گفت: تزریق آنتی‌بیوتیک "سفتریاکسون" فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان انجام شود.

به گزارش مشرق، زهرا جهانگرد با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک "سفتریاکسون" فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیاء و تیم متبحر برای انجام عملیات احیاء) انجام شود، اظهار کرد: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی افزود: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل ۳۰ دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هرگونه علائم و نشانه‌های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد.

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تایید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تایید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی داروهای آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • لغو ۲ پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • تشرف ۸۵۵ نفر زائر از استان اردبیل به حج تمتع
  • مراحل برخورد با افراد بی‌حجاب بر اساس لایحه عفاف و حجاب
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد