Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@12:30:47 GMT

آغاز برنامه پژوهشی باستان شناسی کیجاقلعه در میاندورود

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۱۸۱۲۵

آغاز برنامه پژوهشی باستان شناسی کیجاقلعه در میاندورود

مهین علیزاده از آغاز برنامه پژوهشی باستان شناسی «کیجاقلعه» روستای دارابکلا شهرستان میاندورود خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهین علیزاده در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ از آغاز برنامه پژوهشی باستان شناسی کیجاقلعه روستای دارابکلا خبر داد و گفت: این برنامه پژوهشی از دهم فروردین با حضور کارشناسان ارشد باستان شناسی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران آغاز شده است و تا ۲۳ فروردین ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بیان کرد: این برنامه پژوهشی که فصل اول مطالعات باستان شناسی است به‌منظور بررسی باستان شناسی، گمانه‌زنی، پیگیردی و شناخت دوره‌های معماری احتمالی و همچنین نقشه برداری به‌منظور تعیین عرصه و حریم قلعه است.

رئیس نمایندگی اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری میاندورود خاطرنشان کرد: کیجا قلعه در فاصله ۱۰ کیلومتری روستای دارابکلا و در دل جنگل قرار دارد و بر روی یک تپه ساخته شده است و به دلایل مختلف اکثر بقایای قلعه تخریب شده است و تنها مقداری سنگ چین و اتاقک‌ها باقی مانده است و همچنین حفاری‌های غیرمجاز از سوی یابندگان گنج آسیب جدی به آن وارد کرده است.

علیزاده تصریح کرد: در کنار این قلعه مناطق طبیعی و زیبایی برای حضور گردشگران وجود دارد که می‌توان به وجود چشمه‌های مختلف در اطراف قلعه و حتی آبشار اشاره کرد که زمینه را برای حضور گردشگران و طبعیت دوستان فراهم می‌کند و سالانه شاهد حضور گسترده گردشگران در این منطقه هستیم.

وی افزود: روستای دارابکلا یکی از پرجمعیت‌ترین روستاهای استان است که از شمال به مرکز شهرستان شهر سورک و از جنوب به روستای اوسا و جنگل متصل است و از شرق به روستای اسرم و از غرب به روستای لالیم متصل است.

علیزاده با بیان اینکه وجود چشمه سارهای مختلف، دارابکلارود، امامزاده جعفر(ع) و جنگل بکر و زیبا باعث حضور گسترده گردشگران و طبیعت دوستان به این روستا شده است، گفت: میراث فرهنگی و گردشگری تمام تلاش خود را برای فراهم کردن امکانات و بستر لازم برای حضور گردشگران را انجام می‌دهد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: روستای دارابکلا برنامه پژوهشی باستان شناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۸۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است

محمد محمدی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام در مراسم تکریم و معارفه مدیران عامل آبفای استان ایلام، اظهار کرد: آب و فاضلاب یکی از مهم‌ترین خدمات زیرساختی در کشور محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه با وجود تلاش‌های انجام شده، هنوز فاصله زیادی با نقطه مطلوب در زمینه زیرساخت‌های آب و فاضلاب در استان داریم، گفت: شبکه آب و فاضلاب استان در حوزه زیرساختی و توزیع، دچار فرسودگی است به طوری که علاوه بر هدررفت آب، خدمات‌رسانی را در فصل گرما با مشکل مواجه می‌کند.

محمدی با اشاره به تدوین برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت آب و فاضلاب استان در راستای رفع مشکلات و توسعه خدمات، افزود: پروژه‌ها و برنامه‌ریزی‌های خوبی در راستای خدمت رسانی هرچه بهتر , طراحی و در حال اجرا است که امید می‌رود با تزریق به موقع اعتبارات، شاهد افتتاح پیش از موعد این طرح‌ها، در راستای ارائه خدمات بهتر به هم استانی‌های ایلامی باشیم.

وی در خصوص پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی، گفت: این پروژه با حدود ۱۱ سال قدمت هنوز به بهره برداری نرسیده است، اقدامات خوبی از جمله خطوط انتقال، برق رسانی و احداث مخازن انجام شده و با تکمیل تصفیه خانه آب و اختصاص اعتبار در سال جاری، امسال شاهد بهره‌برداری از آن خواهیم بود.

مدیرعامل آبفای استان در خصوص پروژه‌های جهاد آبرسانی، یادآور شد: در سال جاری در قالب این پروژه، آبرسانی به ۶۹ روستا تعریف شده که از این تعداد تا کنون، آبرسانی به ۴ روستا تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است و با اجرای کامل این پروژه، مشکل کم آبی یا تنش آبی روستا‌ها مرتفع خواهد شد.

 محمد سبحان حسنی معاون سیاسی و امنیتی استانداری ایلام نیز در این مراسم، گفت: کارهای خوبی در حوزه تامین آب در استان انجام شده است اما مشکلاتی در شبکه های فرسوده زیرساختی شبکه‌های آب و فاضلاب در استان به ویژه در شهر ایلام وجود دارد که نیازمند تامین اعتبارات است.

 معاون بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور نیز در این مراسم، گفت: قبول مسئولیت در شرکت‌های آب و فاضلاب یک نوع ایثار است.

وی افزود: موفقیت جز با تلاش، کوشش، همکاری و همیاری همه نیروها حاصل نمی شود که می‌طلبد اقداماتی از قبیل هوشمندسازی شبکه. کاهش آب بدون درآمد در شهرها و مخصوصا در روستاها، پهنه بندی و زون بندی، نشت یابی شبکه و فرهنگ سازی مدیریت مصرف آب، سرلوحه برنامه های استان قرار گیرد.

در پایان این مراسم از خدمات پرویز ناصری مدیرعامل سابق آبفای استان قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • عملیات آبرسانی به ۶ روستای درمیان آغاز شد
  • آغاز طرح ارتقای ایمنی تردد عابران و موتورسواران در گیلان
  • احصاء سرخط‌های عملیاتی برنامه ساماندهی قلعه ضحاک
  • برگزاری نشست هماهنگی برنامه ریزی برنامه‌های نمایشگاهی آثار نفیس موزه ایران باستان در استان ها
  • آغاز ساخت پایگاه امداد جاده‌ای در روستای حسن قشلاق بهار
  • برنامه ریزی نمایشگاه آثار موزه ایران در آذربایجان شرقی
  • آغاز نصب انشعابات آب در روستای سرپله آبدانان
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • آغاز ساخت دو طرح راهسازی در بندرعباس