Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@01:25:49 GMT

۱۸۱ دانشکده و آموزشکده فنی و حرفه ای در کشور فعالیت می کند

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۲۰۰۵۱

۱۸۱ دانشکده و آموزشکده فنی و حرفه ای در کشور فعالیت می کند

صالحی گفت: ۱۸۱ دانشکده و آموزشکده فنی و حرفه ای در کشور فعالیت می کند که ۵۳ دانشکده مختص بانوان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، ابراهیم صالحی صبح امروز در بازدید از دانشکده و کارگاه های فنی و حرفه ای لرستان اظهار داشت: ۱۸۱ آموزشکده و دانشکده در کشور وجود دارد که ۵۳ آموزشکده مختص بانوان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بالغ بر ۱۸۰ هزار نفر دانشجو در این مراکز مشغول به تحصیل هستند که ۹۰ رشته کاردانی و بیش از ۶۰ رشته کارشناسی پیوسته و ناپیوسته برای تحصیل این دانشجویان ایجاد شده است.   رئیس دانشگاه فنی حرفه ای کشور با اشاره به بازدید از دانشکده ها و کارگاه های فنی و حرفه ای کشور، تصریح کرد: قرار شد که با سفر به لرستان از این مراکز بازدیدی صورت گیرد که مسائل و مشکلات در حوزه های تجهیزات و عمرانی دیده شود.   صالحی عنوان کرد: بعد از اتمام این سفر در مرکز، مسائل اولویت بندی می شود و مورد حمایت قرار می گیرد.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۰۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار مرکزی: آموزش فنی و حرفه‌ای راه نجات کشور است

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی با اشاره به هنرستان‌های جوار صنعت افزود: آموزش فنی و حرفه‌ای راه نجات کشور است و اکنون نیازمند توسعه آموزش مهارتی در نظام آموزش و پرورش هستیم و تحقق این مهم نیز، نیازمند توسعه زیرساختی و تقاضا محور است.

فرزاد مخلص الائمه، عصر شنبه، ۸ اردیبهشت در شورای آموزش و پرورش استان مرکزی در رابطه با برگزاری امتحانات نهایی در سه پایه دبیرستان اظهار کرد: امسال یکی از مهمترین رویدادهای آزمونی تاریخ کشور برگزار می‌شود که نیازمند توجه ویژه است. 

مخلص‌الائمه ضمن تقدیر از مدیران صنایعی که به تاسیس هنرستان‌های جوار صنعت کمک کرده‌اند، گفت: به لحاظ کیفیت و کمیت هنرستان‌های جوار صنعت، استان مرکزی برترین استان در کشور است. وقتی وارد هنرستان‌های جوار صنعت می‌شویم موجی از انرژی را از دانش آموزان و معلمان دریافت می‌کنیم. 

استاندار مرکزی با اشاره به برگزاری نمایشگاه مشاغل مرتبط با هنرستان‌های استان مرکزی افزود: این نمایشگاه در انتخاب رشته دانش آموزان برای ورود به هنرستان بسیار تاثیرگذار خواهد بود و امیدواریم از این دست نمایشگاه‌ها بیشتر برگزار شود. 

حسین مولوی، مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز اظهار کرد: با هماهنگی‌های انجام شده امیدواریم بتوانیم بدون کمترین مشکلی، امتحانات نهایی دبیرستان‌ها را پشت سر بگذاریم.

وی با اشاره به افتتاح ساختمان مرکز مشاوره افزود: از معلمان ماندگار و برتر استان مرکزی در هفته معلم تجلیل خواهیم کرد. همچنین برگزاری زنگ سپاس معلم را با حضور مدیران دستگاه‌های مختلف را در نظر داریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • گلف بازان قم در مسابقات قهرمانی ایران درخشیدند
  • باران‌چشمه: حضور بانوان به عنوان تماشاگر در زورخانه ها مشکلی ندارد
  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • استاندار مرکزی: آموزش فنی و حرفه‌ای راه نجات کشور است
  • هیچ مورد فوتی ناشی از مالاریا به ثبت نرسید