Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@12:35:16 GMT

خروج توده ۶ کیلوگرمی از شکم بانوی مشهدی!

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۲۰۶۴۶

خروج توده ۶ کیلوگرمی از شکم بانوی مشهدی!

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، فاطمه توسلی جراح و متخصص زنان از خروج موفقیت آمیز میوم ۶ کیلوگرمی از شکم خانم ۴۲ ساله در بیمارستان بنت الهدی مشهد خبرداد و گفت: بیمار با علائم کم خونی، احساس بزرگی و درد شکم به بیمارستان مراجعه داشته و پس از انجام سونوگرافی و MRI مشخص شد این توده تمامی حفره شکم و لگن را پر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با بیان اینکه ابعاد این توده شکمی ابعادی برابر با یک رحم در ماه نهم بارداری بود، افزود: این بیمار سابقه سه زایمان داشته است.

این جراح و متخصص زنان ادامه داد: عمل جراحی با روش لاپاراتومی صورت گرفت و با وجود به اینکه رحم میوماتوز و پر عروق خونی بزرگ بود، این عمل یک ساعت و ۳۰ دقیقه به طول انجامید؛ در حال حاضر حال عمومی بیمار مساعد و قابل ترخیص است.

بیشتر بخوانید

اولین عمل جراحی قلب باز در نیشابور انجام شد

توسلی با اشاره به اینکه وجود میوم شایع‌ترین تومور خوش خیم رحم بوده و ۵۰ درصد از بانوان بالای ۳۵ سال به آن مبتلا هستند، بیان کرد: وجود میوم اکثرا بدون علامت بوده و ایجاد بدخیمی در آن نادر است.

او تصریح کرد: میوم گاهی به صورت اتفاقی کشف می‌شود و شایع‌ترین علامت آن خونریزی‌های غیرطبیعی است.

این جراح و متخصص زنان تاکید کرد: در صورت بروز تغییراتی در رشد میوم، خونریزی غیرطبیعی رحمی، کم خونی، درد‌های لگنی و علائم مزاحم، باید فرد به پزشک مراجعه کند تا ارزیابی و معاینه توسط متخصص زنان صورت گرفته و در صورت لزوم عمل جراحی انجام شود.

توسلی اظهار کرد: بر اساس مشکل بیمار نوع عمل جراحی متفاوت است، گاهی اوقات از عمل حذف میوم که اصطلاحا میومکتومی گفته می‌شود، استفاده شده و فقط همان توده خارج می‌شود و گاهی اوقات نیز مجبور به برداشتن رحم (هیسترکتومی) هم می‌شویم.

او افزود: در بیمارستان بنت الهدی عمل‌های انکولوژی زنان، لاپراسکوپی، هیستروسکوپی و جراحی‌های زنان در سطح پیشرفته انجام می‌شود و کادر درمانی و تیم پزشکی این بیمارستان تجربیات خوب و موفقیت آمیزی را پشت سر نهاده‌اند.

انتهای پیام// م.ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: توده شکمی کم خونی علوم پزشکی عمل جراحی لاپاراسکوپی متخصص زنان عمل جراحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۰۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: برای نخستین بار در کشور زنی ۲۳ ساله که از بدو تولد مبتلا به "سندرم لی" بود برای کاشت الکترود عمقی مغز در بیمارستان شهدای تجریش جراحی شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا زالی؛ جراح مغز و اعصاب و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اظهار کرد: برای نخستین بار در کشور زنی 23 ساله که از بدو تولد مبتلا به "سندرم لی" بود برای کاشت الکترود عمقی مغز در بیمارستان شهدای تجریش جراحی شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره سندرم لی توضیح داد: این سندرم نوع بیماری نادر ژنتیکی است که فرد از همان بدو تولد به آن مبتلاست، عمده مشکلات در این بیماران مربوط به بخش میتوکندری یعنی بخش کارخانه درون سلول مغز است.

وی افزود: انواع بیماری‌ها شامل اختلالات عصبی، کاهش شنوایی، مشکلاتی در قوای عقلانی و ضریب هوشی، اختلالات چشمی و مشکلات قلبی، عروقی و تنفسی از جمله عوارض مبتلایان به سندرم لی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره وضعیت کلی بیمار اظهار کرد: بیمار زنی 23 ساله‌ است که به دلیل ابتلا به "سندرم لی" و مشخصاً عوارضی مانند اختلالات حرکتی در اندام‌ها که با درمان‌های متعارف هم بهبود پیدا نکرده بود، به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرد و بعد از بررسی کاندیدای جراحی شد.

وی با اشاره به بررسی وضعیت این بیمار توسط همکاران بخش اختلالات حرکتی بیمارستان شهدای تجریش، افزود: بعد از بررسی‌های تیم پزشکی تصمیم بر این شد که الکترود در بخش‌های عمقی مغز  این بیمار کار گذاشته شود.

انجام موفقیت‌آمیز جراحی پیچیده خارج کردن توده از بدن یک زن

به گفته زالی در این جراحی الکترود تحریک مغز در هسته‌های تالاموس قرار داده شد، با کمک این روش اختلالات و مشکلات مقاوم به دارو درمانی در این بیمار به میزان قابل توجهی کنترل می‌شود.

جراح مغز واعصاب با اشاره به اینکه نخستین جراحی سندرم لی در کشور توسط متخصصان بیمارستان شهدای تجریش انجام شده است، بیان کرد: خوشبختانه بیماری که تحت عمل جراحی درمان سندرم لی قرار گرفت، از طول عمر بالاتری در بین مبتلایان برخوردار است.

وی یادآور شد: اولین جراحی سندرم لی در دنیا توسط متخصصان جراحی اعصاب دانشگاه اکلاهما در ایالت اکلاهما آمریکا در بیماری 18 ساله انجام شده است.

در ادامه فیلم مربوط به انجام این جراحی را مشاهده می‌کنید:

.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد
  • انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور
  • انجام جراحی لوزه با تعرفه دولتی در بیمارستان کامکار عرب نیای قم
  • اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی
  • شرایط وخیم بیماران بیمارستان کمال عدوان غزه
  • توده‌های بدخیم سرطان پستان درد ندارند/ معاینات ماهانه بانوان در منزل بهترین روش برای تشخیص
  • ۷ جراحی موفق و رایگان مغز در اصفهان
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • بانوی پاراتکواندوکار قمی در راه رقابت‌های قهرمانی آسیا