Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون قضایی دادستان کل کشور از عزم جدی قوه قضائیه برای حمایت از تولید و مانع‌زدایی خبر داد و گفت: رویکرد قوه قضاییه حمایت از فعالان اقتصادی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، رضا خشنودی، معاون قضایی دادستان کل کشور در پیگیری حقوق عامه در نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی که در سالن شهید بهشتی دادگستری زاهدان برگزار شد، از عزم جدی قوه قضاییه برای حمایت از تولید و مانع‌زدایی خبر داد و اظهار داشت: رویکرد قوه قضاییه حمایت از فعالان اقتصادی است که به شکوفایی اقتصادی کشور و ارتقاء کیفی سطح زندگی مردم و تامین نیاز‌های کالا‌های اساسی آنان کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی شرط اول حمایت قوه قضائیه از فعالان اقتصادی را غایت‌گرا بودن دانست و عنوان کرد: فعال اقتصادی باید هدف نهایی از تولید را شکوفایی اقتصادی بداند و تنها به دنبال رفع مشکلات اقتصادی خودش نباشد.

خشنودی کار اقتصادی به ویژه تولید را جهادگرانه توصیف کرد و افزود: امروز شاهد هستیم که به جهت برخی موانع و مشکلات و نابسامانی در چرخه توزیع کالا بیشترین سود و رانت ناشی از ارزش افزوده کالا نصیب دلال‌ها می‌شود و باید نهاد‌های تصمیم گیر و موثر از ظرفیت‌های قانونی برای کوتاه کردن فرایند توزیع کالا و در نظر گرفتن سود منطقی و عقلایی کالا را به موقع به دست مصرف کننده برسانند.

وی با بیان اینکه امروز با جنگ اقتصادی مواجه هستیم که ابزار‌های آن با جنگ نظامی متفاوت است، گفت: در جنگ نظامی اهداف مشخص است و دفاع از کیان با موشک و تسهیلات نظامی است، اما در جنگ اقتصادی ابزار مبارزه حفظ ارزش پول ملی است.

معاون قضایی دادستان کل کشور بیان کرد: فعالان اقتصادی یا به صورت سرمایه شخصی یا با استفاده از تسهیلات اعطایی به فعالیت می‌پردازند و تا زمانی که تسهیلات مستهلک نشود بار سنگینی بر دوش سرمایه گذار و فعال اقتصادی است و اگر مشکلاتی در روند فعالیت سرمایه‌گذار به وجود آید صدمات و لطمات جبران ناپذیری وارد می‌شود.

وی ادامه داد: برای رفع موانع مدیر خلاق باید با تدبیر مقررات قانونی را به نحوی تفسیر کند که موجب گشایش شود و راه را باز کند؛ نه اینکه گرهی به گره‌های قبلی اضافه کند.

خشنودی هنر مدیر خلاق را استفاده از فرصت‌ها و ظرفیت‌های قانونی در زمان کوتاه عنوان کرد و گفت: استان سیستان و بلوچستان دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های فراوان برای شکوفایی و رونق اقتصادی در کشور است و لازم است که مسئولین زیرساخت‌ها و بستر لازم برای این رونق اقتصادی را فراهم کنند و با شناسایی موانع و رفع آن به معیشت مردم نیز کمک شایانی شود.

بازدید معاون قضایی دادستان کل کشور از بازارچه مرزی شهرستان میرجاوه

معاون قضایی دادستان کل کشور با هدف رفع موانع واردات و کمک به معیشت مرزنشینان از بازارچه مرزی شهرستان میرجاوه بازدید کرد.

خشنودی هدف بازدید از بازارچه مرزی میرجاوه را بررسی مشکلات و موانع موجود در این بازارچه و مبادلات مرزی عنوان کرد و افزود: امیدواریم مشکلات هر چه زودتر شناسایی شوند تا بازرگانی جمهوری اسلامی در این منطقه ارتقاء پیدا کند.

وی در پایان بیان کرد: متاسفانه زیرساخت‌های توسعه این بازارچه ضعیف است و استفاده بهینه از این ظرفیت اقتصادی در سیستان و بلوچستان صورت نگرفته و مسئولان در تلاش برای شناسایی مشکلات و مانع زدایی در این منطقه هستند و قوه قضاییه نیز در راستای وظیفه صیانت و نگهداری از انفال و بیت المال و حقوق عامه حامی سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی است که به رفع موانع و شکوفایی اقتصادی کمک می‌کند.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاون قضایی دادستان کل کشور فعالان اقتصادی قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۲۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ وحید نیک روش افزود: طرح ساماندهی گذر فدک در بافت تاریخی بوشهر نیز بر عهده اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان واگذار شده ولی تاکنون این مهم را به اتمام نرسانده است.   وی بیان کرد: چنانچه اداره کل میراث فرهنگی توان اجرای طرح را ندارد شورا و شهرداری بوشهر آمادگی دارند تا طرح ساماندهی گذر فدک را به اتمام برسانند.   نیک روش ادامه داد: بخش قابل توجهی از اعتبارات مدیریت شهری در بوشهر از محل اعتبارت ارزش افزوده است که در این زمینه از اداره کل مالیاتی استان خواسته شده سهم دقیق استان در این حوزه را مشخص کند.   وی گفت: اعتبارات ارزش افزوده بوشهر همچنان براساس جمعیت ۲۳۰ هزار نفری پرداخت می‌شود و این در حالی است که شهر به مرز ۳۰۰ هزار نفر رسیده است.   نیک روش یادآور شد: در سال گذشته پیش بینی‌ها برای پرداخت هزار میلیارد ریال اعتبارت ارزش افزوده به شهرداری بوشهر بود که از این میزان تنها هفت هزار میلیارد ریال آن محقق شد.   وی ادامه داد: پیش‌بینی شده امسال بین ۱۱ تا ۱۲ هزار اعتبارات ارزش افزوده به شهرداری بوشهر پرداخت شود که براساس روال سابق شاید این میزان نیز محقق نشود.   نیک روش گفت: این اعتبارات مصوب دولت و مجلس شورای اسلامی بوده از این رو انتظار می‌رود حق شهر بوشهر به طور تمام و کمال پرداخت شود.

دیگر خبرها

  • پاسخ معاون رئیسی به انتقادات ارزی قالیباف
  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، بخوانید
  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر
  • تمرکز شهرداری‌ها در ارزش‌افزوده تولید و ثروت باشد
  • نحوه خرید کشنده فاو در بورس
  • ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • توزیع رانت ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی با دلار چند نرخی!