Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: ویروس انگلیسی شوخی بردار نیست و می‌تواند به صورت خوشه‌ای و خانوادگی بروز پیدا کند؛ همچنان که امروز گروههای سنی پایین تر را درگیر کرده است.

به گزارش ایسنا؛ دکتر عبدالرسول همتی بعد از ظهر پنج‌شنبه ١٩ فروردین در نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در فارس با اشاره به حاکمیت وضعیت قرمز در اکثر نقاط فارس، ابراز امیدواری کرد که با تدبیر مسئولان استان از این موج عبور کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه وضع فعلی فارس نگران کننده است و این موج تفاوت‌های خاصی با سایر موج‌ها دارد، به تشریح آمارهای ابتلا، بستری و فوتی‌های ناشی از بیماری کرونا از ابتدای شیوع بیماری تاکنون در فارس پرداخت.

افزایش بی سابقه شمار مبتلایان در فارس

به گفته همتی از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون ۲۰۷ هزار و ٤٤٨ فرد در فارس به این بیماری مبتلا شده، ۸۰۰ هزار تست انجام شده و سه هزار و ٤٦١ نفر هم جان خود را از دست داده‌اند.

او با بیان اینکه هم‌اینک ١٦٥٤ بیمار در بیمارستان‌های مرجع کرونا در فارس تحت بستری هستند، گفت: ٢١٧ نفر از این تعداد به دلیل وخامت جسمی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تصریح بر این نکته که باید منتظر آمار بالا رفتن فوتی‌ها در روزهای آینده باشیم، گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۵۹ نفر در استان فارس بستری شده‌اند که این میزان بستری در یک روز یک رکورد طی این مدت محسوب می‌شود.

همتی با بیان اینکه دامنه موج‌های قبلی حدود ٢ ماه بوده بوده است، افزود: آمارها نشان می‌دهد که موج چهارم از ٤ و ۵ فروردین شروع شده و تا ٤ و ۵ خرداد ادامه دارد و تقریبا در ٤ و ۵ اردیبهشت باید شاهد بیشترین بیمار باشیم اما اکنون هم وضعیت خوبی نداریم.

او ادامه داد: اگرچه ٢٣٠٠ تخت در موج‌های قبلی آماده شده بود اما در موج چهارم که به نیمه موج هم نرسیده‌ایم حدود ٧٠٠ تخت پر شده است.

کرونای انگلیسی پایه موج چهارم کووید-19 است

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین با بیان اینکه از ٩٠ درصد از افراد مبتلا در فارس طی روزهای اخیر به ویروس جهش یافته یا انگلیسی مبتلا شده‌اند، گفت: عملا کرونای انگلیسی سوار بر موج چهارم شده است.

همتی تصریح کرد: کرونای انگلیسی قابلیت سرایت بسیار شدید و سریع تری دارد و سیر بالینی بیماران موجب شده تا بیمار را راهی بیمارستان‌ها و خدمات ویژه درمانی کند.

او گفت: نامه‌ای به استاندار فارس ارسال کرده‌ایم درخواست تعطیلی کامل دو هفته‌ای شهرهای قرمز داشته‌ایم تا همه فعالیت‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و خدماتی تعطیل شوند.

لینک کوتاه: asriran.com/003GVC

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شیراز موج چهارم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۳۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • امیدواریم روزبه‌روز شاهد بیداری بیشتر ملت‌ها باشیم