Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد استاندار کهگیلویه و بویراحمد از دستور ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای استفاده از ظرفیت ماده ۵۶ جهت شتاب بخشی در اجرایی شدن پروژه های عمرانی استان خبر داد.

"حسین کلانتری" افزود: از جمله موارد مورد بحث تسهیل گری در استفاده از ظرفیت ماده ۵۶ "قانون الحاق مواردی به قانون تنظیم بخشی از مقررات دولت" جهت کمک به زیر ساخت های استان در حوزه راه ها و سدها و همچنین تامین تسهیلات بانکی و استفاده از ظرفیت سازمان های توسعه ای وابسته به آن وزارت خانه جهت کمک به افزایش تولید و ایجاد اشتغال در راستای کاهش نرخ بیکاری، ایجاد و تکمیل طرح هایی در حوزه درمان سازمان تامین اجتماعی و همچنین مراکز ورزشی و تفریحی جهت رفاه حال کارگران بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: یکی از پروژه های مهمی که قول اجرا داده شده بود ایجاد گاوداری صنعتی ۶۰۰۰ راسی به ارزش ۵۰۰ میلیارد تومان است که تا کنون دو نقطه در شهرستان جدید التاسیس مارگون شناسایی شده و کارشناسان مشغول بررسی مسائل فنی هستند که در صورت تایید مکان، امکان اجرای این طرح در آن شهرستان فراهم خواهد شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: باتوجه به تخصیص بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی از محل بانک های عامل وابسته به آن وزارت خانه، تخصیص ۱۲۰ میلیارد تومان تسهیلات در حوزه اشتغال روستایی و عشایری به استان علاوه بر تخصیص سهمیه و همچنین اعلام آمادگی بانک رفاه کشور جهت مشارکت با پروژه های اقتصادی استان تاکنون اقدامات مهمی از سوی استان انجام شد.
کلانتری تاکید کرد: این اقدامات از جمله تامین تسهیلات برای شرکت تعاونی تولید خوراک آبزیان و فرآوری و بسته بندی ماهی به ارزش ۱۲۷ میلیارد تومان است که بانک توسعه تعاون در حال پیگیری موضوع از طریق بانک توسعه تعاون کشور جهت چگونگی تامین تسهیلات و همچنین زمینه مشارکت با بانک رفاه به منظور اجرای این طرح است.
وی با بیان اینکه ایجاد سردخانه و توسعه بازارچه صنایع دستی یکی دیگر از پروژه های مهم حوزه اقتصادی استان خواهد بود، ادامه داد: در این خصوص تسهیلات به میزان ۹۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است و براساس پیگیری های انجام شده مقرر شد، تیمی از سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور شامل معاون فنی و بازرگانی آن سازمان جهت هماهنگی و چگونگی اجرای طرح های فوق حداکثر تا هفته آینده در استان حضور یابند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: باتوجه به اعلام آمادگی بانک رفاه کارگران جهت تامین مالی برای حداقل دو پروژه در سطح استان، تاکنون یک طرح توسعه مربوط به شرکت سینره با حجم سرمایه گذاری ۷۰ میلیارد تومان به بانک رفاه کشور معرفی شده است.
کلانتری با بیان اینکه از خصوصیات مهم این طرح استفاده از ظرفیت سوله بلااستفاده در شهرک صنعتی فرودگاه یاسوج با متراژ ۳ هزار و ۵۰۰ متر مربع زیر بنا و در زمینی به وسعت یک هکتار است، تصریح کرد: در صورت راه اندازی این طرح امکان تولید مواد اولیه شوینده ها در سطح استان به منظور تکمیل حلقه های زنجیره ی تولید، تامین مواد اولیه سایر کارخانجات کشور و همچنین صادرات این محصولات فراهم می شود.
وی اظهار کرد: از طرفی با راه اندازی این طرح از خروج ۵ میلیون دلار ارز که توسط شرکت سینره سالانه هزینه می شود، جلوگیری خواهد شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه تعداد ۲۹ طرح تعاونی به مبلغ ۴۲ میلیارد تومان به بانک توسعه تعاون معرفی شدند، تاکید کرد: بانک عامل در حال بررسی مدارک متقاضیان است.
کلانتری به احیاء واحد راکد صنعتی در شهرستان گچساران با عنوان ماشین سازی پارس وابسته به شستا اشاره کرد و ادامه داد: جلسات مختلفی با حضور مدیرعامل شرکت در گچساران و شرکت های پتروشیمی استان برگزار و مقرر شد که شرکت علاوه بر تامین نیاز این صنایع از طریق استان های دیگر بازاریابی لازم را انجام دهد.
وی بیان کرد: در حوزه اشتغال قرار بود هر فرمانداری ۳ طرح کلیدی به وزارتخانه ارسال نماید که طرح ها از سوی فرمانداری ها اخذ شده و در حال بررسی فنی جهت انعکاس به معاونت اشتغال وزارت متبوع است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواست تا عملیات اجرایی پروژه ها حداکثر تا یک ماه آینده آغاز شود.
کلانتری از توجه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به توسعه اقتصادی استان و کمک ویژه این وزارت خانه به مردم زلزله زده دنا تشکر و قدردانی کرد.
وی همچنین از پیگیری های دلسوزانه پناه معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مجموعه معاونین، روسای سازمان ها و مدیران عامل بانک های وابسته به وزارت کار و مدیران اقتصادی استان تقدیر کرد.
"محمد شریعتمداری" وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این دیدار به منظور عملیاتی نمودن مصوبات تفاهم نامه که به عهده آن وزارت خانه بود، تصریح کرد: به منظور تسریع در اجرای پروژه های مهم و تاثیر گذار عمرانی استان جهت استفاده از ظرفیت ماده ۵۶ "قانون الحاق مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات دولت" نشستی در هفته آینده با حضور مسئولان سازمان برنامه و بودجه کشور، دستگاه های اجرایی از جمله راه و شهرسازی و آب منطقه ای و نماینده ویژه وزیر کار در تهران برگزار تا بر حسب اولویت طرح های عمرانی، زمینه استفاده از این ظرفیت قانونی جهت شتاب بخشیدن به اجرای این طرح ها فراهم شود.
وی اظهار کرد: دستورات لازم جهت اجرایی شدن سایر مصوباتی که مرتبط با حوزه های مختلف آن وزارت خانه است، صادر شد.
به گزارش ایسنا، "حسین کلانتری" استاندار کهگیلویه و بویراحمد در راستای پیگیری مصوبات سفر سال گذشته هیات بلند پایه وزارت کار به استان با شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دیدار و گفت و گو کرد.
در این دیدار نیز پناه معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نماینده ویژه وزیر در استان کهگیلویه و بویراحمد که حضور داشتند آخرین اقدامات انجام شده در خصوص بند های تفاهم نامه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
گفتنی است؛ باتوجه به اهمیت بالای این تفاهم نامه و نقش مهمی که در توسعه اقتصادی و عمرانی استان ایجاد خواهد نمود در سال گذشته نیز نشستی به ریاست وزیر کار و با حضور کلیه معاونین، مدیران عامل بانک ها و موسسات مالی و روسای سازمان های وابسته به آن وزارت خانه و همچنین مسئولان استانی شامل استاندار، نماینده ولی فقیه در استان، مجمع نمایندگان استان و معاون اقتصادی استاندار برگزار شد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی كهگيلويه و بويراحمد پروژه عمراني استاندار وزیر کار استاندار کهگیلویه و بویراحمد کار و رفاه اجتماعی استفاده از ظرفیت میلیارد تومان اقتصادی استان آن وزارت خانه وزیر تعاون بانک رفاه ویژه وزیر پروژه ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۵۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور رئیسی برای رفع مشکلات جنوب غرب تهران

رئیس جمهور با حضور در بخش‌هایی از مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران و استماع مشکلات اولویت‌دار این منطقه در زمینه‌های درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جلسه پیگیری موضوعات ویژه، دستوراتی را برای رفع هر چه سریع‌تر این مشکلات صادر کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز پنجشنبه در راستای سفرهای استانی و در اولین برنامه از سلسله بازدیدها از محلات تهران و پیگیری مشکلات مردم، پس از بازدید از بخش‌هایی از مناطق 17 و 18 در جنوب غرب پایتخت، در جلسه پیگیری موضوعات ویژه این دو منطقه در مسجد ابوذر، واقع در محله فلاح حضور یافت و پس از شنیدن گزارش مسائل و مشکلات اولویت‌دار مردم این مناطق، دستوراتی جهت تسریع در رفع این مشکلات صادر کرد.

در این جلسه که معاون اجرایی رئیس جمهور، وزاری بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، راه و شهرسازی، آموزش و پرورش، استاندار، شهردار و رئیس شورای شهر تهران نیز حضور داشتند، ابتدا موضوع کمبود فضاهای بهداشتی و درمانی و همچنین توسعه و تجهیز چهار بیمارستان موجود در این مناطق مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیسی پس از شنیدن گزارشات معاون اجرایی رئیس‌جمهور، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و استاندار تهران، مقرر کرد موضوع تامین مالی فاز1 طرح توسعه بیمارستان شهدای یافت‌آباد در اسرع وقت از سوی وزارت بهداشت تامین و این بیمارستان تا دهه فجر امسال به بهره‌برداری برسد.

همچنین جهت تامین زمین مورد نیاز برای توسعه بیمارستان ضیائیان مقرر شد شهردار تهران طی جلسه‌ای با وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، موضوع استفاده از زمین‌های متعلق به این وزارتخانه را بررسی و پس از احصا راهکار، نتیجه را جهت تصویب به دولت ارائه کنند.

همچنین با دستور رئیس جمهور در این جلسه مقرر شد مشکل تجهیز بیمارستان‌های این دو منطقه با همکاری وزارت بهداشت و بهره‌گیری از ظرفیت خیرین این حوزه در اسرع وقت مرتفع شود.

  مشکل کمبود سرانه آموزشی در مناطق 17 و 18 تهران از دیگر موضوعات ویژه و اولویت‌دار این مناطق بود که در این جلسه در حضور رئیس جمهور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در نهایت با دستور رئیس جمهور و ناظر به نیاز مبرم مردم این مناطق به فضاهای آموزشی مقرر شد در مرحله اول در هر منطقه 3 الی 5 مدرسه به فوریت احداث شود.

همچنین بنا به تاکید رئیس جمهور و در راستای ایجاد نشاط اجتماعی بیشتر، به ویژه در میان نسل جوان مقرر شد در هر یک از این مناطق دو مجموعه ورزشی احداث شود.  دکتر رئیسی از وزیر آموزش و پرورش نیز خواست به منظور اجرای عدالت آموزشی برای کاهش هر چه بیشتر مدارس دو شیفته در این مناطق در اسرع وقت برنامه‌ریزی و اقدام کند.

سومین موضوع ویژه و اولویت‌دار مناطق 17 و 18 تهران نیز موضوع بافت فرسوده در این مناطق بود که رئیس جمهور پس از شنیدن گزارش معاون اجرایی، وزیر راه و شهرسازی، شهردار و استاندار تهران، با تاکید بر اهمیت نقش مشارکت مردمی در حل این مشکل، از مسئولان مربوطه خواست با بررسی راهکارهای قانونی، بسته تشویقی شامل مجموعه‌ای از مشوق‌ها و تسهیلات حمایتی دولت برای بازسازی بافت فرسوده توسط مردم را تهیه و تدوین و در این مناطق به شکل عمومی اطلاع‌رسانی کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستور رئیسی برای رفع مشکلات جنوب غرب تهران
  • بازدید وزیر کشور از پروژه‌های سازمان نوسازی شهر تهران
  • اختصاص هزار میلیارد ریال بودجه عمرانی ویژه منطقه ۳ اراک
  • وزیر علوم به یاسوج سفر می‌کند
  • اجرای ٢٠ پروژه عمرانی-زیرساختی منطقه ویژه لامرد در سال ١۴٠٢
  • ضروت تسریع در اجرای پروژه فیبرنوری در خوزستان
  • ۳۰۰۰ جوان کهگیلویه و بویراحمد در انتظار وام ازدواج
  • توزیع اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد مبنای منطقی ندارد
  • خاندزوی: بدهی‌های ایران تا سال قبل را به صفر رساندیم
  • اخذ تصمیمات مهم برای تسریع در اجرایی پروژه فیبر نوری استان بوشهر