Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-30@01:17:31 GMT

آغاز پیک چهارم کرونا در آذربایجان‌غربی

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۲۵۹۳۱

آغاز پیک چهارم کرونا در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان‌غربی، جواد آقازاده گفت: بیمارانی که به بیمارستان مراجعه می کنند بدحال تر هستند و سنینی که مبتلا می شوند پایین تر شده است.
 وی بیان کرد: متاسفانه ۵ شهر چایپاره، چالدران، سلماس، اشنویه و سردشت در وضعیت نارنجی هستند و بقیه شهرها همگی در وضعیت قرمز هستند و ممکن است دو تا سه روز دیگر تمامی شهرها قرمز شوند و این بسیار سریع اتفاق می افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی افزود: استان در وضعیت قرمز است اما پروتکل‌هایی که برای وضعیت قرمز باید اجرایی شود متاسفانه اجرا نمی‌شود ضمن اینکه باید مشاغل گروه‌های ۲، ۳ و ۴ بسته شوند.
 آقازاده خاطر نشان کرد: بنده متولی سلامت هستم و بیمارستان‌ها و درمان بیماران و ایجاد امکانات مورد نیاز، اکسیژن‌رسانی و تامین دارو و تخت مورد نیاز بر عهده ما می‌باشد اما بحث دیگر پیشگیری است که مردم باید خود مراقبت کنند.
 وی درباره واکسیناسیون افزود: واکسن مطالبه عمومی است اما تا زمانی که واکسیناسیون انجام شود باید خودمراقبتی کنیم و اصول اولیه بهداشتی را رعایت کنیم.
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی ادامه داد: در بازدید از شهرستان‌های استان از جمله پیرانشهر، سردشت، اشنویه و نقده متاسفانه درصد استفاده از ماسک توسط مردم تنها ۲ تا ۳ درصد بود، جشن‌های عروسی نیز بدون رعایت کم‌ترین پروتکل بهداشتی انجام می‌شد و در طرف دیگر مسئولینی هستند که می‌بایست در زمان مورد نیاز محدودیت‌های اعمالی را اجرا کنند، نباید انتظار داشته باشیم که ویروس خود به خود از بین برود.
 به گفته آقازاده، یکی از خصوصیات این ویروس به جای ضعیف شدن پس از انتقال متاسفانه خود را تقویت می کند.
آقازاده تشریح کرد: هفته گذشته میانگین مراجعه‌کنندگان سرپایی به مراکز ۱۶ ساعته یک هزار و ۸۰۹ نفر بود که در هفته جاری ۲ هزار و ۹۳۱ نفر شده است و زمانی که مراجعه کننده به مراکز ۱۶ ساعته افزایش می‌یابد به تبع آن تعداد افراد بستری نیز افزایش می‌یابد.
وی درباره تعداد بیماران بستری در استان افزود: تعداد بیماران بستری در بیمارستان‌های استان نسبت به هفته گذشته ۲ برابر افزایش یافته است و به تعداد ۸۷۰ نفر رسیده است، بدون تعارف به مردم عزیز می‌گویم که با ادامه روند فعلی تعداد بستری‌ها در هفته آینده به ۱۵۰۰ نفر می رسد یعنی این تعداد تصاعدی افزایش می‌یابد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی ابراز کرد: برای جلوگیری از ادامه این روند یک مسئولیت پذیری همگانی و عزم ملی نیازمند است که در مرحله اول باید نسبت به خود و خانواده و اطرافیانمان احساس مسئولیت کرده و حرکت این ویروس در جامعه را کند کنیم.
آقازاده افزود: براساس بررسی های انجام یافته از تاریخ ۴ فروردین تا ۹ فروردین ۱۴۰۰ ، به طور متوسط ۴ فوتی با تست مثبت و ۶ فوتی با تست منفی در استان داشتیم به بیان دیگر به طور متوسط روزانه ۱۰ نفر با سندرم حاد تنفسی در استان فوت شدند، این تعداد در هفته جاری به ۱۳ نفر رسیده است و تعداد افراد فوت شده افزایش می‌یابد.
به گفته آقازاده، فاصله بستری تا بخش مراقبت های ویژه و فوت شدن ۳ روز است.
 وی افزود: از تمام همکاران بهداشت و درمان استان تشکر می‌کنم زیرا با جدیت تمام جان‌فشانی می کنند. در آذربایجان‌غربی تعداد افراد فوت شده از میانگین کشوری پایین است و تعداد ۱۹۰ نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند که از این تعداد ۵۰ نفر به ونتیلاتور متصل هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی گفت: تعداد تست گیری از افراد در استان افزایش یافته است به طوری که در تاریخ ۱۷ فروردین ۳ هزار و ۳۹۵ مورد تست‌گیری انجام شده است و پیش‌بینی ما این است که اگر به طرف قرمز شدن پیش می‌رویم باید تعداد تست گیری و بیماریابی را افزایش دهیم و با توجه به امکاناتی که ایجاد شده است پیش بینی می‌کنیم بتوانیم تا ۵ هزار تست در روز پیش رویم.
 آقازاده افزود: در شرایط فعلی تصمیم گرفته شد که ۲۰ درصد  از تخت های بیمارستان‌های خصوصی نیز به کرونا اختصاص یابد و اگر نیاز باشد تمامی بیمارستان‌های استان به کرونا اختصاص می یابند.

46

کد خبر 1502840

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان آذربایجان غربی ویروس کرونا رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی افزایش می یابد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۵۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،فرماندار ماکو در این دیدار که قائم مقام والی استان دوغوبایزید ترکیه هم حضور داشت با اشاره به ارتباطات دوستانه و دیرینه بین دو کشور بر تداوم این ارتباطات در بخش‌های اقتصادی و فرهنگی تاکید و گفت: گمرک بازرگان در مرز‌های دو کشور عامل تداوم این دوستی‌ها بوده و تداوم این دوستی‌ها در سایه ارتباطات گسترده فرهنگی و اقتصادی ساکنان دو سوی مرز است.   نادر کاظمی با اشاره به به وجود آمدن برخی از مشکلات در گمرک بازرگان و کندی تردد کامیون‌ها و مسافر از این گمرک به سمت کشور ترکیه افزود: لازم است مسئولان کشور ترکیه هم برای رفع برخی از مشکلات موجود در گمرک گوربلاغ ترکیه اقدام نموده تا مشکلی در تردد مسافر و کامیون در سوی مرز به وجود نیاید.   فرماندار ماکو همچنین به مشکلات به وجود آمده در قبال احداث دیوار مرزی ترکیه هم گفت: متاسفانه بعد از احداث این دیوار مرزی از سوی کشور ترکیه بعد از هر بارش شدید باران سیل ناشی از سمت ترکیه، به سبب جمع شدن آب در پشت این دیوار خسارت بسیار زیادی به روستا‌های مرزی و زیر ساخت‌های کشورمان در منطقه مرزی بورالان وارد می‌کند.   کاظمی خواستار رسیدگی به این مشکل هم از طرف مقامات ترکیه شد.   احمد دالکیران رئیس اداره مدیریت مرزی ترکیه هم با اظهار خرسندی از افزایش تداوم مراودات مرزی بین کشور‌های ایران و ترکیه گفت: رسیدن به سقف ۳۰ میلیارد دلار در سال توافق مقامات جمهوری اسلامی و ترکیه بوده و مسئولان کشور ترکیه برای رسیدن به این هدف تلاش می‌کنند.   او با اشاره به کندی تردد در مرز بازرگان اشاره کرد و گفت: از سال گذشته کشور ترکیه به سبب ساخت و ساز‌های جدید در گمرک گوربلاغ تردد از این مرز و گمرک بازرگان تا حدی کاهش یافته که به محض اتمام این ساخت و ساز‌ها و عملیات عمرانی تردد از مرز‌های گوربلاغ ترکیه و بازرگان به نحو بسیار چشمگیری افزایش خواهد یافت.   وی افزود: با افزایش گیت‌های ورودی و خروجی در این دو مرز با اتمام ساخت و ساز‌ها هم تردد کامیون و هم تردد مسافر افزایش می‌یابد.   رئیس اداره مدیریت مرزی ترکیه به وارد آمدن خسارت ناشی از سیل از سمت دیوار‌های مرزی هم اشاره کرد و افزود: کشور ترکیه برای حسن همجواری و احترام متقابل برای همسایه و دوست و برادر خود ایران تلاش دارد با اقدامات موثر خسارت ناشی از قبال این دیوار مرزی را به حد صفر برساند.

دیگر خبرها

  • ۲۷۳۲ مورد بازرسی کالا، فنی و نشت‌یابی از سوی واحد بازرسی شرکت گاز آذربایجان‌غربی
  • بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 
  • ۷۱۰ آموزگار جدید از ماه مهر تدریس را در مدارس آذربایجان‌غربی آغاز می‌کنند
  • دمای زراعی آذربایجان غربی نسبت به بلند مدت ۲.۶ درجه سانتی گراد افزایش دارد
  • گرد و غبار آسمان شهرهای جنوب آذربایجان‌غربی را فرا گرفت
  • افزایش دمای هوا در آذربایجان‌غربی
  • نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی آغاز شد
  • نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری آذربایجان‌غربی آغاز شد
  • آغاز نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری آذربایجان‌غربی
  • آغاز نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی در آذربایجان غربی