Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، نظریه پردازی به نام میشیو کاکو برای این باور است انسان‌ها باید درباره ارتباط با موجودات فضایی بسیار هوشیار باشند، زیرا این تهدید همواره وجود دارد که موجودات فرازمینی به ما حمله کرده و زمین را تسخیر کنند.

فارغ از اینکه به این نظریه اعتقاد داشته باشید یا نه، وجود موجودات در سایر کرات آسمانی و تلاش برای ارتباط با آن‌ها همواره مورد توجه دانشمندان علوم فضایی قرار داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیشرفت علم می‌تواند به بشر در این زمینه کمک کند.

تلسکوپ هابل به زودی با تلسکوپ جدیدی به نام جیمز وب جایگزین خواهد شد. تلسکوپ جیمز وب بزرگترین تلسکوپ فضایی در جهان است که وضوح و حساسیت بسیار بالاتری نسبت به سایر تلسکوپ‌های فضایی دارد. دانشمندان برای ساخت آن ۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار هزینه کرده اند.

این تلسکوپ با طول نزدیک به ۷ متر می‌تواند به وضوح قابلیت کشف اعماق فضا را برای انسان محیا کند. دانشمندان علوم فضایی می‌گویند ۱۳ میلیارد سال نوری را می‌توان با این تلسکوپ مشاهده کرده و کهکشان‌هایی را که پیشتر توانایی دیدن آن‌ها وجود نداشت را مشاهده کرد.

میشیو کاکو اکنون با تکیه بر این تلسکوپ مدعی است ما می‌توانید اقدام به کاوش در هزاران سیاره جدید در فضا کنیم و به همین دلیل نیز اعتقاد دارم شانس زیادی برای کشف موجودات فضایی و ارتباط با آن‌ها وجود دارد.

این نظریه پرداز تاکید دارد: به نظر من موجودات فضایی می‌توانند بسیار مهربان و بی آزار باشند، ولی نباید نسبت به این موضوع بیش از حد امیدوار بود. در نتیجه بهتر است با آن‌ها ارتباط برقرار کنیم، اما باید در این زمینه محتاط باشیم.

نظریه پردازان درباره نحوه مقابله با موجودات فضایی به یک داستان واقعی استناد می‌کنند. دریانوردان اسپانیایی در قرن ۱۶ میلادی موفق به رساندن خود به مکزیک شدند. قبایل بومی مستقر در آنجا این دریانوردان را دستگیر و زندانی کردند. همین موضوع باعث یورش نظامیان اسپانیایی به مکزیک و قتل عام آن‌ها شد.

نظریه پردازان می‌گویند نحوه مواجهه با موجودات فضایی باید بر اساس ارتباط درست و جلوگیری از سوء برداشت استوار باشد. تحقیقات نشان داده است مردم نسبت به داستان‌های فضایی منتشر شده در روزنامه‌ها و نیز نحوه تعامل با موجودات فضایی دیدگاه مثبتی دارند که این موضوع خبری خوب برای ارتباط با موجودات فضایی است.

در پایان باید گفت فارغ از اینکه چقدر به وجود موجودات فضایی اعتقاد دارید، پیشرفت روزافزون فناوری و استفاده از تلسکوپ جیمز وب می‌تواند به کشف سیارات و (در صورت امکان) موجودات فرازمینی به دانشمندان کمک کند.

بیشتر بخوانید

روسیه ماهواره‌های ۱۸ کشور را به فضا پرتاب کرد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موجودات فضایی تلسکوپ جیمز وب اکتشاف فضا موجودات فضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۵۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظریه پزشکی قانونی یکی از ارکان اساسی رأی قاضی است

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین سعید سعدی معاون امور فرهنگی قوه قضائیه در همایش مسؤولین روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی کشور در مجتمع فرهنگی شهید بهشتی قوه قضائیه گفت: سازمان پزشکی قانونی یکی از مجموعه‌های تخصصی قوه قضائیه است که مجموعه همکاران آن با تلاش شبانه روزی خدماتی را به مردم ارائه می‌دهند.

وی افزود: اهمیت کار پزشکی قانونی و نقش نظرات کارشناسی آن در صدور رأی قاضی نیاز به تقوا و ایمانی قوی دارد و یک پزشک قانونی باید در مقابل هرگونه فریب و فریبکاری بایستد و نظریه درست و دقیق را در کمال ایمان و تقوا صادر کند.

وی با بیان اینکه تصمیم سازی برای رأی قاضی کار پزشکی قانونی است، اظهار داشت: پزشکی قانونی از سالم‌ترین بخش‌های دستگاه قضائی است که با دقت و درایت نظرات کارشناسی را صادر می‌کند که در همه امور و اقدامات این سازمان گرایش فرهنگی به خوبی مشهود است.

حجت الاسلام سعدی در ادامه سخنان خود با اشاره به اهمیت پرداختن به امور فرهنگی در دستگاه‌ها تصریح کرد: پرداختن به امور فرهنگی زمان و مکان ندارد و آنچه در این میان بسیار مهم است فرهنگی و دغدغه مند بودن متولیان این امور است به نحوی که بتواند موارد و موضوعات فرهنگی را به خوبی منتقل کند.

وی ادامه داد: مسؤول امور فرهنگی باید از هرگونه دروغگویی، بی تقوایی، بی اخلاقی، عصبانیت و … به دور باشد و منظومه‌ای فرهنگی را در اخلاق و رفتار خود به نمایش بگذارد.

معاون فرهنگی قوه قضائیه با تأکید بر اینکه در انجام امور فرهنگی باید همیشه خدا را در نظر بگیریم گفت: مسئول امور فرهنگی باید به نحوی عمل کند که در اعمال و رفتار خود روحیه صداقت، خداترسی، پاکدامنی و تقوا را منتقل کند و مردم در وجنات او عظمت امور فرهنگی را ببیند.

حجت الاسلام سعدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توانمندی‌های امروز کشور در عرصه‌های مختلف از جمله مسائل دفاعی و نظامی افزود: زمانی کشور در هیچ زمینه‌ای صاحب اقتدار و توانمندی نبود اما امروز به جایی رسیده‌ایم که ایران اعلام می‌کند در ساعت و روز و زمان مشخص، سرزمینی مشخص را مورد هدف قرار می‌دهد و دقیقاً طبق برنامه عمل می‌کند که این اوج اقتدار و توانمندی و نتیجه ایمان و خودباوری است.

وی در پایان با تأکید دوباره بر توجه به امور فرهنگی در همه بخش‌های قوه قضائیه و از جمله در پزشکی قانونی گفت: با تقویت امور فرهنگی، بارش رحمت الهی در فضا حاکم می‌شود و از آنجا که کار روابط عمومی نیز به نوعی کاری فرهنگی است می‌تواند به ترویج هرچه بیشتر این امور کمک کند.

کد خبر 6090163

دیگر خبرها

  • حلقه‌های اطراف سحابی حلقه
  • تصویر روز ناسا: گلبرگ‌های اطراف سحابی حلقه
  • حکمرانی ولایی، نظریه جدید در مدل حکمرانی
  • تصاویر نجومی نهم اردیبهشت (۲۸ آوریل)
  • نظریه پزشکی قانونی یکی از ارکان اساسی رأی قاضی است
  • دانشمندان درباره «جهان‌های موازی» چه می‌گویند؟
  • فعالیت «تلسکوپ فضایی هابل» متوقف شد!
  • کشف نشانه‌ای تازه در مریخ برای اثبات وجود موجودات فضایی
  • یک فرضیه در مورد چگونگی حرکت موجودات فضایی بین سیارات
  • تصاویر تایم لپس انفجار ستاره‌ای در کهکشان راه شیری