Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان راهبرد اصلی در جنگ اقتصادی را اتکاء به توانمندی های داخلی عنوان و با یادآوری کاهش واحدهای تملیک شده از سوی بانک ها در استان طی سال گذشته، از استمرار این سیاست در امسال خبر داد و این رویکرد را اقدامی عملی برای تحقق شعار سال ذکر کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ دکتر ارسلان زارع در جلسه بررسی چگونگی تحقق شعار سال با عنوان تولید؛ پشتیبانی ها ، مانع زدایی ها که با حضور رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور در استانداری گیلان برگزار شد؛ با یادآوری برگزاری نخستین جلسه در گیلان برای محقق شدن شعار تعیین شده از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: برای نیل به این مهم؛ همدلی، انسجام و اتفاق نظر در استان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: در اولین جلسه؛ انتظارات از دستگاه های اجرایی مطرح و به آنها تکلیف شد برنامه های خود برای تحقق شعار سال را تدوین و اعلام کنند.

استاندار گیلان تولید؛ پشتیبانی ها و مانع زدایی ها را شعاری در راستای اجرای سیاست اقتصاد مقاومتی خواند و ادامه داد: این رویکرد، از مهمترین و هوشمندانه ترین اهداف راهبردی کشوری است.

وی با اشاره به لزوم نقش آفرینی گروه های مردمی از جمله بسیج در این بخش گفت: در شرایط جنگ اقتصادی؛ اتکاء به تولید و توانمندی های داخلی، موضوع مهمی است که باید مورد توجه باشد.

وی در توضیح ظرفیت های گیلان، با ابراز خرسندی از افزایش پرورش کرم ابریشم و تولیدات مرتبط در استان خاطرنشان کرد: در سال 1391 میزان تخم نوغان تولید شده در گیلان، زیر 10 هزار جعبه بود که با اقدامات و حمایت‌های صورت گرفته، این آمار هم اینک به 50 هزار جعبه افزایش یافته است.

دکتر زارع با یادآوری اینکه در سال گذشته 450 واحد تولیدی به چرخه تولید بازگشته‌اند، گفت: احیاء واحدهای تولیدی راکد، یکی ار برنامه‌های دولت در گیلان است و در تلاش هستیم طبق هدف‌گذاری‌ صورت گرفته، ۳۰۰ واحد تولیدی دیگر در سال جدید وارد چرخه ‌شوند.

وی با اشاره به کاهش واحدهای تولیدی تحت تملک بانک‌ها در گیلان، واحدهای تملیک شده تا پایان سال 1398 را 69 واحد ذکر کرد که در پایان سال 1399 به 55 واحد کاهش یافته و استمرار این سیاست را جزو راهبردهای استان در سال جاری عنوان کرد.

استاندار گیلان معدن‌ها را ظرفیتی بالقوه در کشور دانست و بیان داشت: گیلان دارای معادنی غنی است که به رونق اشتغال در استان کمک می‌کند لذا در همین راستا باید معادن راکد و نیمه راکد گیلان فعال شوند.

وی همچنین به هدف‌گذاری صادرات ۷۲۰ میلیون دلاری در گیلان طی امسال اشاره کرد و گفت: با توجه به اتحادیه اقتصادی اوراسیا و موقعیت سوق الجیشی گیلان، نقش مهمی در صادرات به کشورهای حوزه دریای خزر داشته و طی سال گذشته، ۶۰۰ میلیون دلار صادرات غیرنفتی از استان انجام شد.

 دکتر زارع برنج را جزو محصولات استراتژیک عنوان و با اشاره به جایگاه گیلان در تولید کیفی این محصول، افزایش بهره وری در حوزه تولیدات کشاورزی بویژه برنج را مورد تأکید قرار داد.

وی اجرای طرح بسیج همگام با کشاورز گیلان را ازجمله طرح هایی عنوان کرد که به تولید کمی و کیفی محصولات کشاورزی کمک می کند.

استاندار گیلان طرح توسعه زراعت چوب را از برنامه های مهم استان ذکر و با اشاره به شناسایی شش هزار و 600 هکتار اراضی در این بخش خاطرنشان کرد: انتظار حمایت بسیج از اجرای این طرح را داریم.

وی با یادآوری دشواری های ناشی از شیوع کرونا در گیلان بویژه در اوایل سال گذشته و در حوزه تولید ماسک و اقلام حفاظتی برای کادر درمان گفت: سپاه و بسیج در تولید و توزیع ماسک نقش آفرینی موثری داشتند و تأکید داریم این همکاری در برنامه های توسعه ای ذکرشده نیز تداوم یابد.

در این جلسه سرهنگ توشه مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن کشور طرح های برنامه ریزی شده، الماسی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و دلق پوش رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان گزارش هایی از توانمندی های استان و نیز فعالیت های انجام شده برای تحقق شعار سال را بیان کردند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار گیلان رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور جنگ اقتصادی تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها استاندار گیلان تحقق شعار سال سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۶۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی نوری عصر چهارشنبه در آئین رونمایی از مرکز توسعه کار آفرینی کردستان اظهار کرد: کردستان دارای مرز مشترک با کشور عراق بوده و نیاز است از دانش فناوری ارتباطات برای کمک به ایجاد زیرساخت استفاده کنیم.

وی افزود: در سنوات قبل در زمینه نرخ بیکاری کردستان عمدتاً در رتبه‌های یکم تا پنجم نرخ بیکاری کشور بودیم اما در تابستان سال قبل بهترین عملکرد را در کاهش نرخ بیکاری داشتیم.

وی تصریح کرد: توجه به زیرساخت‌های فناوری ارتباطات و اطلاعات در راستای افزایش اشتغال و کاهش نرخ بیکاری مهم است و باید زیرساخت‌ها تقویت شوند.

نوری ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را لازمه توسعه استان دانست و خاطرنشان کرد: براساس دستور رئیس جمهور باید به اشتغال فارغ التحصیلان زاگرس‌نشین بیشتر توجه شود تا در زمینه اشتغال و توسعه کردستان قدم مثبتی برداشته شود.

معاون اقتصادی استاندار کردستان یادآور شد: کردستان استانی صنعتی نیست و توجه به تولید در توسعه کردستان مهم است و در این راستا سال قبل هر هفته یک روز را به نام «دوشنبه‌های تولید» نامگذاری کردیم که ۷۰ واحد تولیدی به عرصه تولید بازگشت.

وی اضافه کرد: امسال «شنبه‌های تولید» را راه‌اندازی کردیم که در راستای احیای واحدهای تولیدی بویژه واحدهای تولید گوشت مرغ و گوشت قرمز قدم برخواهیم داشت و هدفگذاری کردیم تا بتوانیم موفق عمل کنیم.

نوری به وضعیت معادن استان پرداخت و گفت: کردستان در حوزه معدن رتبه یکم تولید طلای کشور را دارد و در حوزه ذخیره این ماده معدنی رتبه دوم کشور را داراست.

وی اعلام کرد: در حوزه کشاورزی و تولید توت فرنگی، گندم و انار رتبه‌های خوبی در کشور داریم و در حوزه صادرات و واردات نیز جا برای توسعه وجود دارد.

معاون امور اقتصادی استاندار کردستان اذعان کرد: اگر نتوانیم علم روز را به این حوزه‌ها وارد کنیم مسیر توسعه و تحول را نخواهیم دید بنابراین باید از همه ظرفیت‌ها در استان بهره ببریم.

نوری خاطرنشان کرد: به مدیران و مسؤولان دستگاه‌های مختلف اجرایی تاکید شده که ۲۰ درصد از تسهیلات را به شرکت‌های دانش بنیان اختصاص دهند.

وی اضافه کرد: انتقال دانش‌های فناوری به کشور عراق نیز از اولویت‌هایی است که مورد توجه خواهد بود.

کد خبر 6088063

دیگر خبرها

  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • دستاورد گواهی ۳۰ درصدی چه بود؟/ تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • حضور واحد‌های تولیدی اردبیل در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • حضور واحدهای تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران «اکسپو»
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • تجدید میثاق مدیران و کارکنان بانک رفاه کارگران با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی