Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رئیس بانک مرکزی روسیه در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که این بانک قصد دارد روبل دیجیتال را در طول سال ۲۰۲۲ آزمایش کند و پس از آن یک نقشه راه برای اجرای این پروژه تهیه خواهد کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری تاس، اولگا اسکوروبوگاتووا، معاون اول رئیس بانک مرکزی روسیه روز پنجشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که این بانک قصد دارد روبل دیجیتال را در طول سال 2022 آزمایش کند و پس از آن یک نقشه راه برای اجرای این پروژه در آینده تهیه خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه توضیح داد: ما قصد داریم کل سال 2022 را مرحله آزمایش قرار دهیم و فقط پس از کسب نتایج آزمایش خواهیم فهمید که کدام نقشه راه برای معرفی پلت فرم مورد نظر مناسب است و چه زمانی باید اجرا شود.

با توجه به پرونده های ارائه شده در این کنفرانس مطبوعاتی، بانک مرکزی روسیه در نظر دارد تا نمونه اولیه ای از پلت فرم روبل دیجیتال را تا دسامبر 2021 ایجاد کند.

پیش نویس اصلاحیه قوانین برای ژانویه 2022 برنامه ریزی شده است، در حالی که شروع آزمایش روبل دیجیتال - در سه ماهه اول سال 2022 خواهد بود.

یورو برای اولین بار از سپتامبر 2020 زیر 88 روبل رسیدبرنامه روسیه برای وارد کردن روبل دیجیتال در معاملات بین المللی

بر اساس این گزارش، این بانک در حال حاضر پیشنهاد استفاده از ساختار ترکیبی پلت فرم روبل دیجیتال که متشکل از اجزای سیستم متمرکز و بلاکچین است، ارائه داده است.

با این حال، معاون اول رئیس کل بانک مرکزی روسیه اذعان کرد که هنوز هیچ راه حل آماده ای برای نمونه اولیه روبل دیجیتال وجود ندارد و این بانک با تلاش های خود کل سیستم را ایجاد می کند.

اسکوروبوگاتووا افزود که تاکنون هیچ راهکاری برای سازماندهی نقل و انتقالات آفلاین که توسط این مفهوم نیز پیش بینی شده وجود ندارد.

وی همچنین خاطرنشان کرد که بانک مرکزی روسیه قوانین و تعرفه های برابر را برای معاملات با ارز دیجیتال تعیین خواهد کرد. تصمیمات مربوطه بعداً در مرحله بعدی اجرای پروژه "روبل دیجیتال" توسط این تنظیم کننده اتخاذ می شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار روسیه اخبار روسیه بانک مرکزی روسیه روبل دیجیتال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۶۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معمای کیفیت سکه های حراجی بانک مرکزی

به گزارش تابناک، بانک مرکزی از ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ اقدام به برگزاری ۱۰ دوره حراج سکه طلا در بستر مرکز مبادله کرده است. هدف بانک ‌مرکزی جهت برگزاری این سلسله حراج‌ها، ساماندهی وضعیت بازار طلا و سکه، مدیریت تقاضا در بازار سکه و جمع‌آوری بخشی از نقدینگی عنوان شده است.


به گزارش تجارت‌نیوز،با گذشت نزدیک به دو ماه از این اقدام، اکنون سکه‌ فروشان می‌گویند کیفیت سکه‌های حراج با سایر سکه‌های موجود در بازار تفاوت دارد. در همین راستا سهراب اشرفی کارشناس بازار طلا به تجارت‌نیوز گفت: «عیار تعیین‌شده برای تمام قطعات سکه‌ از سال ۱۳۰۸ که توسط بانک ملی ضرب می‌شد با عیار ۹۰۰ بود. تا سال ۱۳۳۹ که بانک مرکزی تاسیس شد این عیار حفظ شد و تا الان و در همه مقاطع، عیار سکه ۹۰۰ بوده است.»

وی تاکید کرد: «عیار تمام سکه‌های ضرب‌شده که در حراج عرضه شده نیز ۹۰۰ است و تفاوتی با سایر قطعات سکه ندارد، اما کیفیت ضرب سکه‌های جدید مقداری با سکه‌های قبل تفاوت دارد.»

اشرفی افزود: «این تفاوت کیفیت نیز احتمالا به خاطر مدل ضرب و یا دستگاه‌هایی که سکه‌های با آن ضرب شده است.»

اشرفی با بیان اینکه سکه‌فروشان خیلی راحت عیار پایین را تشخیص می‌دهند، خاطرنشان کرد: «کیفیت ضرب سکه‌های جدید مانند سکه‌های قبلی نیست، اما در خلوص طلا هیچ مشکلی وجود ندارد. تنها در کیفیت ضرب مقداری تفاوت وجود دارد که باید بانک مرکزی در این خصوص پاسخگو باشد.»

این کارشناس بازار طلا گفت: «این تفاوت کیفیت باعث شده است قیمت سکه‌های حراج‌شده مقداری از قیمت سایر سکه‌ها پایین‌تر باشد، زیرا وقتی سکه‌فروش خریدار نباشد، قیمت این نوع سکه‌ها پایین می‌آید.»

گفتنی است اصغر بالسینی، سخنگوی مرکز مبادله ایران نیز تاکید کرده است: «سکه‌های ضرب‌شده و تحویل‌شده بانک مرکزی در حراج سکه مرکز مبادله ارز و طلای ایران، شامل تمام‌سکه، نیم‌سکه و ربع سکه بهار آزادی ضرب بانک مرکزی هستند و همگی این سکه‌ها از استانداردهای بانک مرکزی برخوردارند و ایجاد شائبه در خصوص مشخصات آنها از سوی کسانی صورت می‌گیرد که از این حواشی سود می‌برند.»

وی افزوده است: «سکه تمام بهار آزادی عرضه‌شده در مرکز مبادله ایران، ۸.۱۳۶ گرم است. دارندگان توجه داشته باشند که عیار آن ۹۰۰ در هزار بوده و طرح روی سکه تمام بهار آزادی ضرب بانک مرکزی نیز تصویر امام خمینی (ره) و بارگاه امام رضا(ع) است.»

به گفته بالسینی، طرح دو طرف سکه ربع و نیم بهار آزادی نام مبارک امام علی (ع) و بارگاه امام رضا(ع) است؛ عیار هر دو سکه ۹۰۰ در هزار است. وزن نیم‌سکه ۴.۰۶۸ گرم است و این عدد برای ربع سکه ۲.۰۳۴ گرم است.

بر این اساس، عیار هر سه نوع سکه تحویل‌داده‌شده در مرکز مبادله ایران، ۹۰۰ در هزار و معادل ۲۱.۶ است.

دیگر خبرها

  • بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد
  • بانک مرکزی: گشایش‌هایی در پیش است
  • ببینید | سیگنال مهم بانک مرکزی به قیمت دلار؛ خبرهای خوش در راه است؟
  • معمای کیفیت سکه های حراجی بانک مرکزی
  • طعنه سنگین میرسلیم به وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی
  • طعنه سنگین میرسلیم به وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی
  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • افشای جزئیات توافق شکست خورده میان روسیه و اوکراین
  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان
  • گردش مالی اوراسیا از مرز ۸.۷ میلیارد دلار عبور کرد