Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@02:32:40 GMT

میمونی که با مغزش روی نمایشگر پینگ پنگ بازی می کند

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۲۷۲۰۱

میمونی که با مغزش روی نمایشگر پینگ پنگ بازی می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، چندی قبل ایلان ماسک در آخرین گزارش خود از فعالیت‌های جدید شرکت نورالینک (شرکتی که مشغول توسعه فناوری اتصال مغز انسان به رایانه است) از نصب تراشه در مغز یک خوک خبر دارد.

اکنون این شرکت در گزارشی از پیشرفت خود میمون ماکاکی به نام «پیجر» را نشان داده که یکی از تراشه‌های «لینک» در مغز آن نصب شده و مشغول بازی پینگ پنگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخست نشان داده می‌شود این میمون با استفاده از یک ابزار مخصوص بازی رایانه‌ای مشغول بازی پینگ پنگ است اما طبق گزارش، میمون به تدریج از مغز خود به عنوان یک ارتباط بی سیم استفاده می‌کند.

این شرکت در یک پست وبلاگی همراه این گزارش اعلام می‌کند دستاورد امروز بر پایه چند دهه تحقیق است که به توسعه سیستم‌هایی منجر شد که چند صد الکترود را بهم متصل می‌کردند. این الکترودها برای اتصال دهنده فیزیکی از طریق پوست لازم بودند. این در حالی است که تراشه N۱ Link این شرکت ۱۰۲۴ الکترود دارد.

طبق گزارش نورالینک هدف این شرکت ایجاد یک سیستم ایمن و تاثیرگذارBMI کلینیکی است که به طور بی سیم کار می‌کند و کاربرانی که این تراشه در بدن آنها ایمپلنت شده می‌توانند خود آن را به کار بیندازند و تعداد الکترودها را برای افزایش ظرفیت پذیرش اطلاعات ارتقا دهند.

ماسک مانند همیشه در توییت های خود کمی غلو کرده و نوشته: نخستین محصول نورالینک به فرد دچار فلج اجازه می‌دهد با استفاده از مغزش، سریع‌تر از یک فرد عادی که انگشتش را به کار می‌گیرد، از موبایلش استفاده کند.

کد خبر 5184838 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: ايلان ماسك تراشه مغز نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حاکمیت سایبری شرکت دانش بنیان گوگل تحقیقات علمی سورنا ستاری حکمرانی فضای مجازی فیس بوک ویروس کرونا واکسن کرونا ناسا مریخ موبایل نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۷۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگر‌های لمسی ضد میکروبی در راه است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیواطلس، اگر وسیله‌ای وجود داشته باشد که نیاز فوری به ضد میکروبی شدن داشته باشد آن صفحات نمایش لمسی عمومی است که همه با انگشتان آلوده خود به آن دست می‌زنند.

مس ویژگی‌های شناخته شده‌ای دارد از جمله خاصیت میکروب کشی در صورت تماس با آن ولی مات و رسانای الکتریکی نیز هست دو ویژگی که استفاده از آن را برای پوشش دهی صفحه لمسی جذاب نمی‌کند.

اکنون دانشمندان موسسه تحقیقات و مطالعه پیشرفته کاتالان در اسپانیا، مؤسسه علوم فوتونیک (ICFO) و شرکت کورنینگ ماده نوینی به نام «سطح مسی نانوساختار شفاف» (TANCS) با در نظر گرفتن این محدودیت‌ها ابدع کرده اند.

محققان کار خود را با قرار دادن یک لایه مسی به ضخامت ۳.۵ نانومتر بر روی یک لایه شیشه‌ای آغاز کردند. در فرآیندی به نام بازپخت حرارتی سریع، آنها آن لایه را تا دمای ۳۹۰ درجه سانتیگراد (۷۳۴ درجه فارنهایت) گرم کرده، آن را به مدت ۱۰ دقیقه در آن دما نگه داشته و سپس سرد کردند.

انجام این کار باعث شد که لایه قبلی یکنواخت به تعداد بی شماری از نانوذرات مس با فواصل مساوی تبدیل شود.
لایه تغییر یافته به دست آمده، کیفیت ضد باکتریایی مس را حفظ کرد، اما شفاف، دارای رنگ خنثی و از نظر الکتریکی نارسانا شد.

در نهایت برای دوام بیشتر و حفاظت از محیط زیست، لایه‌هایی از دی اکسید سیلیکون و فلوروسیلان‌ها (مواد شیمیایی دفع کننده آب و روغن) به لایه بالایی افزوده شد.

در آزمایش‌هایی که در شرایط خشک دنیای واقعی انجام شد، مشخص شد که این ماده نوین ۹/۹۹ درصد از باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس را در عرض دو ساعت از بین می‌برد.

همچنین پس از اینکه به مدت دو سال دو بار در روز با پاک کننده‌ها تمیز شد، دست نخورده و موثر باقی ماند.

مجریان این طرح می‌گویند اگرچه هنوز برای عرضه تجاری این محصول تحقیقات بیشتری لازم است، اما این دستاورد گام مهمی در زمینه ساخت صفحه نمایش لمسی ضد میکروبی برای نمایشگر‌های عمومی یا شخصی است.

نتایج این تحقیقات در نشریه Communications Materials منتشر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران
  • خدمات اتوبوسرانی برای بازی فوتبال استقلال و ذوب‌آهن
  • عبور از دیوار چین: ستاره چینی برابر نوشاد زانو زد
  • تراشه‌های مغزی به‌زودی از رده خارج می‌شوند/ چه بلایی بر سر بیماران می‌آید؟
  • شاهکار نوشاد با شکست چینی معروف پینگ‌پنگ دنیا
  • نفر چهارم تنیس روی میز جهان برابر نوشاد عالمیان زانو زد
  • برای این تغییر ظاهری در آیفون باید تا ۲۰۲۶ صبر کنید!
  • عرضه فیس آیدی اپل با مدل آیفون ۱۸ پرو
  • ارتباط بلوتوثی با فضا برقرار شد
  • نمایشگر‌های لمسی ضد میکروبی در راه است