Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی معتمد معاون بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،با بیان اینکه سال گذشته تولید کشمش مقدار قابل توجهی رشد داشته است، اظهار کرد: سال گذشته، سال آور باغات کشمش بود که تولید نسبت به سال‌های قبل مقدار قابل توجهی رشد داشته است که با وجود مقدار قابل توجهی کشمش لازم بود که بحث کشمش مدیریت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به افزایش. چشمگیر تولید، تلاش حداکثری صورت گرفت تا کشمش جذب صنعت و صادرات شود که برای امسال محصول چندانی باقی نماند که بازار را بر هم زند.

معتمد ادامه داد: با وجود رشد چشمگیر تولید، بحث خرید حمایتی جهت تولیدکنندگان کشمش مطرح شد، اما به سبب آنکه قیمت محصول در بازار مناسب بود، از این رو رئیس سازمان مرکزی تعاون روستایی پیشنهاد اخذ تسهیلات ترجیحی به صادرکنندگان و کارخانجات فرآوری را با نرخ کمتر از تسهیلات بازار به عنوان مشوق برای جذب حداکثری کشمش و رفع مشکلات نقدینگی صادرکنندگان را داد.

معاون بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی از پرداخت ۲۷۰ میلیارد تومان تسهیلات به کارخانه‌ها و صادرکنندگان کشمش خبر داد و گفت: بنابر مجوزی که از وزارت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه گرفتیم، با بانک کشاورزی به عنوان بانک عامل ۲۷۰ میلیارد تومان با نرخ بهره ۱۰ درصد تامین کرد و در اختیار کارگروه استانی قرار داد تا به کارخانه و صادرکنندکان فعال استان‌ها بدهند.

وی درباره اینکه با این روش کشاورزان چطور مورد حمایت قرار می‌گیرند، بیان کرد: در هر استانی کارگروهی تشکیل دادیم که قیمت منصفانه کشمش را بسته به نوع و شرایط فرآوری در جلسه قیمت گذاری، قیمت را تعیین کنند و سپس شماره حساب بانک کشاورزی را از کشاورزان دریافت کند تا تسهیلات مستقیم به حساب کشاورزان واریز شود.

این مقام مسئول در پایان پرداخت تسهیلات ترجیحی را راهکار مناسبی برای خرید مازاد محصولات کشاورزان دانست و گفت: اگر محصولات صادرات محور همچون زعفران، سیب درختی نیاز به حمایت داشته باشد، همانند کشمش باید از کارخانه فرآوری و صادرکننده حمایت کرد چرا که خرید حمایتی و ذخیره کردن محصول در انبار‌های تعاون روستایی و فروش طی فرآیند قانونی به صادرکننده منجر به از دست دادن بازلر‌های خارجی و انحراف در فرآوری و صادرات می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صادرات کشمش تولید کشمش صادرات زعفران تعاون روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۷۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید

حسین شیرزاد مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره‌گیری از مکانیزم استمهال، شرکت پشتیبانی امور دام کشور خدمت مهمی به جامعه مرغداران نموده است، به‌گونه‌ای که عمده انبارهای مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.

او با تاکید بر اینکه با همه ظرفیت‌مان متعهد به خرید مرغ هستیم، افزود: با شیب ۲۷ درصدی طی یکماه گذشته شرکت به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن مرغ رسیده است. البته خرید مرغ از اسفندماه آغاز گردیده بود و در ماه مبارک حدود ۱۷ هزارتن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد.

 مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور ادامه داد: طی سه شب متوالی اخیر متوسط وزن مرغ‌ها در کشتارگاه‌ها بالای ۲ کیلو و ۹۰۰ گرم شده، بنابراین دیرکشتاری اتفاق افتاده چنانکه تا ۵۹ روزگی مرغ را نگه می‌دارند. پیامد این تاکتیک از سوی مرغداران افزایش ذخایر گوشت سفید در کشور می‌باشد.

او در ادامه افزود: شرکت پشتیبانی امور دام کشور امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین‌المللی متوقف کرده و با افتخار تکمیل، کهنه و نو شدن ذخایر استراتژیک مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

این مقام مسئول تاکید کرد: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه درگردش مکفی و بیمه قیمت محصولات‌اش دارد و برای این منظور حتما باید کریدورهای صادراتی فعال شود.

 شیرزاد با بیان اینکه صادرکنندگان عدد وابسته به زیرساخت‌های مناسب صادراتی و ظرفیت‌های کشتارگاهی استاندارد است که در حال حاضر در آن ضعف داریم و نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم.

مدیرعامل پشتیبانی امور دام افزود: صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده و ما نیازمند یک  تولیدنمایی هستیم.

شیرزاد گفت: در حال حاضر همکاران شرکت و مدیران استانی بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید
  • اعطای تسهیلات 4 میلیاردی به کارفرمایان در ازای به کارگیری معلولان + جزییات