Web Analytics Made Easy - Statcounter

مردانی گفت: مردم از ما می‌پرسند چرا اجازه دادید سفرها در عید برقرار باشد در صورتی که مسئول تصمیم گیری در این رابطه ما نبودیم و ستاد مدیریت کرونای کشور بود

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود مردانی، عضو کمیته علمی ستاد ملی مدیریت کرونا در گفتگو با صاحب نیوز از هشدارهایی سخن گفت که قبل از عید نوروز کارشناسان به ستاد ملی مدیریت کرونا داده بودند اما مورد موافقت این ستاد واقع نشده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردانی گفت: مردم گمان می‌کنند وزارت بهداشت و ما که البته کمیته علمی ستاد مرکزی مدیریت کرونا هستیم مسئول تصمیم گیری در رابطه با اعمال محدودیت‌ها هستیم در حالی که این طور نیست و کمیته اجرایی و ستاد مرکزی نسبت به این موضوع تصمیم گیری می‌کند.

وی اظهار کرد: دو روز پیش نامه مفصل برای ستاد نوشتیم مبنی بر لزوم تعطیلی کامل شهرهای قرمز و نارنجی بنابر تجربه موفقی که آلمان، ایتالیا، فرانسه و انگلیس در این رابطه کسب کرده و موفق به کنترل ویروس شده‌اند اما این پیشنهاد نیز در حالی که موج چهارم کرونا رقم خورده است، باز هم مورد پذیرش واقع نشد و محدودیت‌هایی اعمال شده که عملاً مشاهده می‌کنیم دست کم در خیابان‌های تهران تفاوتی در ترافیک احساس نمی‌شود.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی تصریح کرد: موارد جدیدی بیماری در استان‌های فارس، اصفهان، چهار محال و بختیاری، ایلام، کرمان، بوشهر، البرز و تهران فوق العاده زیاد شده است و چون ویروس جهش یافته در کل کشور چرخیده و همه جا مشاهده شده است خواستار تعطیلی این استان‌ها برای تعداد روز محدودی شدیم که به نوعی با این پیشنهاد هم موافقت نشده است.

این عضو کمیته علی ستاد ملی مدیریت کرونا گفت: به واسطه 37 سال تدریس در دانشگاه و طبابت ارتباط بسیاری با مردم دارم و مردم وقتی ما را می‌بینند اعتراض می‌کنند که چرا اجازه دادید سفرها شروع شود در حالی که ما نوشته بودیم دید و بازدید و سفرهای نوروزی باید کلا تعطیل شود.

مردانی عنوان کرد گویا عده‌ای اقتصاد و درآمد و گردشگری را بر سلامت مردم ارجح می‌دانند در حالی که اقتصاد ما که از اقتصاد آلمان پویاتر نیست و یک روز تعطیلی این کشور خسارتی معادل کل بودجه یک سال کشور ما دارد.

وی افزود: تجربه تعطیلی نوروز سال گذشته که تا حدود دو هفته بعد از عید به طول انجامید نشان داد توانستیم به این شیوه بیماری را کنترل کنیم.

این عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران تأکید کرد: پایان کرونا زمانی خواهد بود که یا 70 درصد مردم ما مبتلا به این ویروس شده باشند و یا این که در یک بازه زمانی نزدیک به ایشان واکسن تزریق شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مدیریت کرونا تصمیم گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۸۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور، گفت: کرمانشاه به عنوان مرکز و هاب مدیریت بحران و حوادث غرب کشور مصوب شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، بابک محمودی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان در استانداری برگزار شد با اشاره به اینکه هر اقدامی در زمینه بحران باید در قالب پیشگیری باشد، اظهار داشت: باید نقاط پرخطر در طبیعت به مردم معرفی شوند و امدادرسانی‌ها باید به سرعت انجام شود که سبب نشویم مردم از حضور در طبیعت دلزده شوند.

وی با اشاره به استقبال مردم از کوهستان عنوان کرد: راهنمایان در کوهستان حضور دارند و در برخی مسیرها صعود افراد باید با راهنما انجام شود و این تلفات را کاهش می‌دهد.

محمودی با بیان اینکه بیستون چهارمین توده سنگی بزرگ دنیا است و برای سنگ‌نوردی و صخره‌نوردی بسیار مهم است، گفت: کوهستانی بودن را نباید یک تهدید دانست، بلکه می‌توان به آن به عنوان یک فرصت اشتغال‌زایی نگاه شود.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر کشور افزود: با تصویب کرمانشاه به عنوان مرکز پشتیبانی و حوادث غرب کشور از نظر پایگاه هوایی و تجهیزات انباری و تخصصی تجهیز می‌شود.

وی بیان کرد: این مرکز می‌تواند علاوه بر استان کرمانشاه به سایر استان‌های غرب کشور نیز خدمات‌رسانی کند، اما استان باید حداقل‌های انبارداری شامل سیستم اعلام حریق را راه‌اندازی کند و در این صورت کرمانشاه به عنوان هاب منطقه‌ای برای مدیریت بحران در نظر گرفته خواهد شد.

محمودی با اشاره به اینکه فرودگاه کرمانشاه اکنون با مشکلاتی مواجه است که به‌زودی برطرف می‌شود، گفت: چنانچه آشیانه دیگری در فرودگاه برای استقرار دائمی سه تا چهار فرزوند بالگرد ایجاد شود بسیار کمک کننده خواهد بود.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور افزود: ما انگیزه‌ای برای افزایش تعداد پایگاه‌ها نداریم، زیرا بسیار هزینه بر است و این انگیزه را باید فرمانداران و استانداران ایجاد کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گفت و شنود/ بلا نسبت!
  • تصمیم کمیساریای عالی حقوق بشر؛ محکومیت دیگری به جای آمریکا
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • پای حرف شما هم استانی‌ها در صدای مردم
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • مسئولان، صدای مردم میمند درخصوص موقوفه میمند باشند
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • یکی از مسائل مهم کشور و مردم ما، مقوله عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است