Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@23:23:40 GMT

شبکه توزیع کالا در کشور بی‌سروسامان است

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۲۸۸۳۸

شبکه توزیع کالا در کشور بی‌سروسامان است

گروه استان‌ها- نماینده مردم ملایر در مجلس با بیان اینکه شبکه توزیع در کشور سرو سامانی ندارد گفت: شبکه توزیعی که تحت کنترل بوده و بتوانیم کالا را با اطمینان در اختیار تولید کننده و مصرف کننده بگذاریم وجود ندارد و همین موضوع سبب ایجاد صف خرید مرغ شد. - اخبار استانها -

حجت الاسلام احد آزادیخواه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان با اشاره به حضور وزیر جهاد کشاورزی در کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از سه ماه پیش گزارشی را درباره نهاده‌های دامی آماده کرده و در نوبت طرح در صحن مجلس قرار داشت که با توجه به شرایط موجود با اعمال ماده 45 آیین نامه٬ برابر با قانون این گزارش را در صحن مجلس قرائت کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این گزارش دو نکته بیان شده بود اول اینکه بانک مرکزی در تأمین ارز در سال 99  به صورت جدی ورود نکرده بود  به همین دلیل نیز وارد کنندگان با مشکل جدی برای واردات نهاده مواجه شدند.

نماینده مردم ملایر در مجلس عنوان کرد: نکته دوم مسئله لینک سازی سامانه‌ها با هم بود که به دلیل عدم ارتباط و اتصال این سامانه‌ها٬ بخش قابل توجهی از نهاده‌ها در بازار آزاد و بازار سیاه عرضه می‌شد که  همین مسئله سبب شد نهاده‌ها با قیمت نجومی به دست تولیدکنندگان رسیده و قیمت مرغ نیز بالا رود.

وی با اشاره به مسئله جی. تی سی عنوان کرد: از نظر کمیسیون کشاورزی تمام فرایندها مانند تأمین٬ توزیع  و غیره باید الزاما توسط یک وزارتخانه انجام شود تا بتوان مسئله را به درستی مدیریت کرد.

آزادیخواه بیان کرد: ابتدای زنجیره تأمین مانند تخصیص ارز توسط بانک مرکزی٬ بخش نهاده‌ها توسط وزارت جهاد کشاورزی و توزیع محصول نیز توسط وزارت صمت انجام میشود که این مسئله سبب بهم‌ریختگی بازار شده و رسیدگی و مدیریت کار را سخت می‌کرد.

این مقام مسئل اظهار داشت: در همین راستا ما تصمیم گرفتیم جی. تی. سی باید به وزارت کشاورزی بازگردد به همین منظور نیز تفاهم نامه‌ای بین وزیر جهادکشاورزی و صمت امضا شد که متأسفانه رییس جمهور نپذیرفتند.

وی مطرح کرد: با اصرار ما برای اینکه جی. تی. سی باید به وزارت کشاورزی باز گردد گویا دولت نیز مسئله را پذیرفته و قرار است بسترها را فراهم کند.

نماینده مردم ملایر در مجلس افزود: بی‌توجهی به تولید نهاده و همچنین نهاده جایگزین در کشور از دیگر موضوعات مورد بررسی ما بود چرا که ما نتوانستیم در بحث اصلاح الگوی کشت  کار را به سرانجام برسانیم.

وی با بیان اینکه شرایط کشور برای تولید نهاده از نظر آب٬ هوا و اقلیم مناسب است افزود: تا کنون مرغداران از ذرت٬ کنجاله و دانه سویا برای پرورش طیور استفاده می‌کنند در حالیکه می‌توانیم برای اینها کشت‌های جایگزین که وابستگی ما به کشوری مانند آمریکا را کم می‌کند در نظر بگیریم.

آزادیخواه با اشاره به سخنان وزیر جهاد کشاورزی در بخش قاچاق مرغ بیان کرد: این مسئله آنهم در شرایط بحرانی ما را به شدت نگران کرده است چرا که جوجه‌های یک روزه و مرغ‌های نطفه‌دار کشور عموما از مرز بانه و سقز به عراق قاچاق می‌شدند که این مشخص می‌کند دست‌هایی برای آشفته کردن بازار در کار بوده است.

نظارت بر شبکه توزیع کالا در استان سمنان تشدید می‌شوداستاندار کرمان: دلالان و محتکران عامل ایجاد اختلال در شبکه توزیع مرغ و سیمان استان کرمان هستند؛ کمبودی در مرغ و سیمان نداریمرئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: وجود دلالان شبکه توزیع مرغ در کشور را مختل کرده است

وی  با بیان اینکه شبکه توزیع در کشور سرو سامانی ندارد اظهار داشت: شبکه توزیعی که تحت کنترل بوده و بتوانیم کالا را با اطمینان در اختیار تولید کننده و مصرف کننده بگذاریم وجود ندارد و همین موضوع نیز سبب شده بود صف‌های خرید مرغ در کشور ایجاد شود.

نماینده مردم همدان در مجلس بیان کرد: امیدواریم به همت وزیر محترم٬ با بازگشت جی. تی. سی به جهاد کشاورزی٬ بازار سرو سامانی گرفته و برای ماه مبارک رمضان و مرداد ماه که نگرانی‌هایی برای آن داشتیم با جوجه ریزی درست و به موقع مشکلی پیش نیاید.

انتهای پیام/742/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نماینده مردم جهاد کشاورزی شبکه توزیع نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۸۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب شیر آلات تنظیم فشار آب در روستای توتک مروست

منصور فلاحتی مدیر امور آبفای شهرستان مروست گفت: به منظور مدیریت فشار و تقسیم عادلانه آب در شبکه توزیع آب  روستای توتک یک عدد شیر گلوپ و دو عدد شیر قطع و وصل نصب شد.

او به احداث حوضچه شیرآلات شبکه توزیع آب این روستا اشاره کرد و افزود: با اجرای این عملیات ۱۳۰ خانوار روستای توتک از توابع بخش ایثار مروست با جمعیتی بالغ بر ۵۰۰ نفر از بهبود فشار آب برخوردار شدند.

مدیر امور آبفای مروست ادامه داد: عملیات اجرایی شبکه توزیع آب روستای توتک با اعتباری حدود یک میلیارد ریال از محل اعتبارات داخلی به اتمام رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • پخش مستند «مسئله حجاب» از شبکه یک
  • مستند «مسئله حجاب» به تلویزیون رسید + ساعت پخش
  • نصب شیر آلات تنظیم فشار در روستای توتک شهرستان مروست
  • نصب شیر آلات تنظیم فشار آب در روستای توتک مروست
  • پخش مستند «مسئله حجاب» به مناسبت سالگرد شهادت استاد مطهری
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • موافقت با جدول توزیع اعتبارات نیروهای مسلح در بودجه سال ۱۴۰۳
  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد
  • صادرات بیش از ۱۰۵ هزار تن کالا از گمرکات گیلان
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه