Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- کاملا بدیهی بود که پس از موج سفرهای نوروزی و عدم رعایت‌ها با وضعیت فعلی از نظر شیوع کرونا روبه‌رو شویم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی سبب شد که شهرستان گناباد به یک باره از وضعیت زرد به قرمز تغییر رنگ دهد و محدودیت‌هایی را به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس اعلام کارشناسان؛ عدم رعایت استفاده از ماسک، مسافرت‌ها و برگزاری دورهمی‌ها دلایل اصلی این اوج‌گیری یا همان پیک چهارم کرونا است.

با توجه به وضعیت قرمز باید از امروز محدودیت‌هایی در تردد و برای کسبه اعمال شود تا شاید بتوانیم کمی این کرونای سرکش را مهار کنیم.

متخصصین در حوزه این بیماری توصیه می‌کنند علاوه بر رعایت دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی، در صورت بروز علائم مشکوک به کرونا در نخستین فرصت ممکن برای ویزیت به پزشک مراجعه کنند تا در صورت ابتلا، تشخیص به موقع موجب کوتاه‌ و ساده‌تر شدن روند درمان بیماری شود.

جواد باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گناباد نیز در جلسه ستاد پیشگیری از کرونای این شهرستان با اشاره به این که زنگ خطر موج چهارم کرونا در شهرستان‌های گناباد و بجستان هم مانند سایر نقاط کشور و استان خراسان رضوی به صدا درآمده است گفت: افزایش سفرهای بی‌ملاحظه در نوروز امسال در تشدید گردش این ویروس همه‌گیر نقش زیادی داشته به طوری که موارد ابتلا و بستری بیماری کووید 19 در یک هفته گذشته در این منطقه افزایش یافته است.

آیت‌الله علم‌الهدی: با مدیریت‌های جاهلانه مسافرت به ترکیه را آزاد کردند / حالا دود شیوع کرونا باید در چشم عبادت و دین مردم برودروایت زائران بارگاه شمس‌الشموس از اجرای پروتکل‌های بهداشتی در حرم رضوی/‌با این الگو قطعا بساط کرونا از ایران جمع می‌شودتشدید تمهیدات مقابله با کرونا در مشهد/بازارهای سیار و بوستان‌ها تعطیل شدند

وی افزود: اثرات سفرهای نوروزی حداقل از 10 روز آینده بیش از  پیش خود را در  افزایش بیشتر موارد ابتلا و بستری کرونا نشان می‌دهد و در صورت فقدان توجه لازم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و هر گونه عادی انگاری از سوی مردم شاهد افزایش ابتلا به این بیماری خواهیم بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گناباد بیان کرد: از مجموع 14 هزار و 423 تست کرونا که از ابتدای شیوع این ویروس همه‌گیر در شهرستان‌های گناباد و بجستان انجام شده هشت هزار و 200 مورد مثبت بود و از هفت هزار و 817 مراجعه بیماران به بیمارستان علامه بهلول گنابادی سه هزار و 351 مورد بستری شدند.

انتهای پیام/281/ت

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۹۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید کشف کرده است که متیل گلیوکسال، که هنگام تجزیه گلوکز در سلول‌ها تولید می‌شود، ممکن است به توضیح ارتباط بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان کمک کند.

تغذیه نامناسب با بسیاری از بیماری‌ها، از جمله چاقی، بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و سرطان‌ها از جمله سرطان سینه، رحم و روده بزرگ مرتبط است. مصرف زیاد سدیم، چربی‌های اشباع شده و قندها می‌تواند خطر ابتلاء به بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ را افزایش دهد، اما آنچه که رژیم غذایی و سرطان را به هم مرتبط می‌کند چندان مشخص نیست.

اکنون، محققان دانشگاه ملی سنگاپور مکانیسمی را کشف کرده اند که ممکن است به توضیح اینکه چرا رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلاء به سرطان را افزایش می‌دهد کمک کند.

در مطالعات سلولی، محققان دریافتند که متیل گلیوکسال، که زمانی تولید می‌شود که سلول‌ها گلوکز را برای آزاد کردن انرژی تجزیه می‌کنند، می‌تواند ژن‌هایی را که از سرطان محافظت می‌کنند، مهار کند. آنها عنوان می‌کنند که رژیم غذایی نامناسب منجر به سطوح بالاتر متیل گلیوکسال و افزایش احتمال ابتلا به سرطان می‌شود.

به گفته محققان، این مطالعه ارتباط بالقوه ای را بین سطوح بالای متیل گلیوکسال، یک محصول جانبی متابولیک، و الگوی جهش ژنتیکی که در برخی سرطان‌ها مشاهده می‌شود، نشان می‌دهد. این یک منطقه جالب برای بررسی بیشتر است، اما به تحقیقات آزمایشگاهی و آزمایش‌های بالینی بیشتری نیاز است تا به طور قطعی مشخص شود که آیا سطوح متیل گلیوکسال مستقیماً با خطر سرطان مرتبط است یا خیر.

کد خبر 6086941

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفرهای نوروزی
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • هشدار هواشناسی چهارمحال و بختیاری
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • ابتلا به یک بیماری عجیب، موراتا را خانه‌نشین کرد
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است