Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود احمدی حاجی گفت: قیمت نهاده‌ها در حال حاضر تغییری نسبت به سال گذشته نداشته است و در حال توزیع نهاده‌ها با همان مصوبه نرخ قبلی بوده و تاکنون نرخ جدیدی به ما اعلام نشده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود احمدی حاجی در گفت‌وگو با بلاغ در خصوص آخرین وضعیت نهاده‌های دامی، اظهار کرد: از هفته دوم سال‌جاری توزیع نهاده‌های دامی در سطح استان آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: میزان نهاده‌های دامی که به استان رسیده است مناسب بوده و در حال توزیع هستیم.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، خاطرنشان کرد:  نهاده‌هایی نظیر ذرت، جو و کنجاله سویا برای دامداران صنعتی از طریق سامانه بازارگاه تحویل و تخصیص داده می‌شود و برای دامداران سنتی از طریق تخصیص سهمیه به استان و خرید توسط معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران بین تشکل‌های اتحادیه دامداران و صنعت دامپروری و حدود 100 تشکل زیرمجموعه این دو اتحادیه توزیع می‌کنیم.

این مسئول ادامه داد: هنوز میزان سهمیه مشخص نشده است؛ چون نهاده‌ها با ارز 4200 تومانی وارد می‌شود فعلا تصمیم بر این است که طبق روال سال گذشته ادامه داشته باشد و لذا چون این امر مستلرم انجام واردات و سپس تعیین سهمیه استانی است، فعلا میزان سهمیه مشخص نشده است.

احمدی حاجی بیان کرد: در حال حاضر مشکلی برای توزیع نهاده‌های دامی به متقاضیان وجود ندارد و چیزی به عنوان کمبود نهاده نداریم.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، اعلام کرد: در حال حاضر در حال تولید کنتسانتره هستیم، در این راستا با مشارکت 13 کارخانه تولید خوراک دام  در استان که تحت نظارت جهاد کشاورزی و طبق فرمول‌های تایید شده از سوی ما برای دام‌های پر شیر، متوسط شیر و پرواری در حال انجام است بدنبال تامین نیاز دامداران استان هستیم.

این مسئول متذکر شد: در کنار توزیع نهاده‌های خام این تولیدات می‌تواند پشتوانه و کمک مطلوبی برای تامین نیاز دامداران استان باشد.

احمدی حاجی با اشاره به عدم انطباق سهمیه تخصیص یافته نهاده‌های دامی به مازندران با نیاز واقعی دامداران طی سال گذشته، تصریح کرد: امسال بدنبال اتخاذ دابیر ویژه برای جلوگیری از تنش‌های بوجود آمده طی سال قبل هستیم تا مشکلات در این بخش را به حداقل ممکن طی سال جاری برسانیم.

وی اضافه کرد: نهاده‌های دامی غالبا وارداتی هستند و هر ماه سهمیه تخصیصی به استان داریم و باید مدیریت مناسبی در توزیع داشته باشیم؛ در خصوص سبوس نیز نیاز استان خیلی بیشتر از میزان فعلی سهمیه است که در حال حاضر نیاز استان 30 هزار تن است که حدود 6 هزار تن در داخل استان تامین و حدود 1500 تن خارج از استان برای دامداران ما در نظر گرفته می‌شود.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، گفت: ما جدا از توزیع نهاده‌ها میان دامداران به پرورش دهندگان مرغ مادر و مرغ تخمگذار نیز به نسبت کمی نهاده توزیع می‌کنیم.

این مسئول در خصوص میزان مصرف سالانه استان پاسخ داد: چون طی سال جاری با توجه به پراکندگی دام‌ها در استان، هنوز آمار دقیقی وجود ندارد، اما حدود 35 درصد میزان نیاز دامداران استان، سهمیه به استان تخصیص پیدا می‌کند.

احمدی حاجی متذکر شد: البته بحث نظارت هم بسیار مهم است و مشخص شود که این نهاده‌ها به دست دامدار واقعی می‌رسد یا خیر؛ لذا به تمامی شهرستان‌ها در خصوص نظارت تاکید شده است.

وی تاکید کرد: متاسفانه 80 درصد از دامداری‌های مازندران، سنتی هستند و برای صنعتی شدن مقاومت می‌کنند و از سویی دیگر پراکندگی آن‌ها زیاد است؛ البته طرحی هست که دام‌ها شناسنامه‌دار شوند و بر اساس شناسنامه‌ها، علوفه و نهاده در اختیار آنان قرار گیرد که اگر با حمایت و استقبال همراه شود، مدیریت این موضوع تسهیل می‌شود.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، افزود: میزان نهاده‌های تخصیص حق تک تک دامداران صنعتی و سنتی ما حتی در مناطق دور دست استان است و باید به نحوی مدیریت شود که این نهاده‌ها به دست همه دامداران برسد و حق کسی ضایع نشود.

این مسئول ادامه داد: میزان سهمیه تخصیص به استان به نسبت تقاضا کم هست اما ما به نسبتی بین همه آن‌ها توزیع می‌کنیم.

احمدی حاجی گفت: ما برای سال جاری درخواست افزایش سهمیه تخصیص یافته به استان را ارسال کردیم و تقاضای خود را به وزارتخانه اعلام کردیم؛ پاسخ این بوده که اگر واردات نهاده‌ها افزایش پیدا کند میزان سهمیه به مازندران نیز افزایش خواهد یافت.

وی اظهار کرد: خوب در خصوص واردات جو طی سال گذشته با مشکلاتی مواجه بودیم، میزان واردات کافی نبود و بخشی از این نیاز از طریق ذرت، جایگزین شد تا مشکلات دامدران، کمتر شود.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، خاطرنشان کرد: قیمت نهاده‌ها در حال حاضر تغییری نسبت به سال گذشته نداشته است و در حال توزیع نهاده‌ها با همان مصوبه نرخ قبلی هستیم و تاکنون نرخ جدیدی به ما اعلام نشده است.

احمدی حاجی یادآور شد: قیمت دولتی هر کیلو سبوس در کارخانه 1400 تومان، جو بندر امام 1700 تومان، جو شرکت پشتیبانی امور دام دو هزار و 15 تومان و کنجاله سویا 3300 تومان است و البته یک کرایه حمل به این مبالغ اضافه می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: توزیع نهاده ها نهاده های دامی سهمیه تخصیص میزان سهمیه حال حاضر احمدی حاجی سال گذشته سال جاری برای دام طی سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۵۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله رسول فلاحتی ظهر پنجشنبه در ستاد گرامیداشت هفته کار و کارگر استان گیلان با اشاره به جایگاه رفیع کار و کارگر اظهار کرد: عمده اقلام و لوازم زندگی مردمان جامعه محصول کار و تلاش کارگر است و زندگی همه مردم به کار و کارگر آمیخته است به همین خاطر باید به این بخش توجه ویژه شود.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب درباره جهش تولید افزود: تقویت و رشد تولید با تولید ثروت، رفاه، آسایش روحی و روانی برای مردم، تقویت صادرات و اشتغال و رفع تنگناها همراه خواهد بود.

نماینده ولی فقیه در گیلان بر لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق شعار سال و جهش تولید تاکید کرد و گفت: آثار مثبت احیای واحدهای تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری های جدید است.

امام جمعه رشت با بیان اینکه امروز میدان تقاضای زیادی برای تولیدات ایرانی وجود دارد که باید از این فرصت استفاده کرد، تصریح کرد: اکثر کشورهای آمریکای لاتین امروز طالب تولیدات ایرانی در عرصه‌های گوناگون هستند از سوی دیگر، کشورهایی نظیر ترکیه، سوریه و عراق نیز بهترین میدان برای عرضه تولیدات فنی و مهندسی ایرانی هستند.

ایران در خدمات مهندسی و عرصه سدسازی حرف برای گفتن دارد

وی با اشاره به اینکه ایران در خدمات مهندسی و عرصه سدسازی حرف برای گفتن دارد، اضافه کرد: با افزایش میزان تقاضا در داخل و خارج، تولیدکننده هم روحیه می‌گیرد چراکه تولیدکنندگان ما به بازار خوب نیاز دارند و این توان را دارند که ضمن تأمین نیاز داخلی، تقاضاهای خارج را هم اقناع کنند البته هنوز واردات بعضی کالاهای خارجی مشابه تولید داخلی بلای جان تولیدکنندگان شده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با تاکید بر ضرورت برآورد میزان نیاز داخلی در عرصه‌های مختلف عنوان کرد: استان دارای ۲۸۷ هزار هکتار شالیزار است اما هنوز برآورد دقیقی درباره اینکه چقدر پاسخگوی نیاز داخلی است، انجام نشده لذا تولیدکنندگان ما هم اگر میزان نیاز داخل را بدانند و از سوی مسؤولان حمایت شوند، تلاش بیشتری در راستای جهش تولید خواهند کرد.

آیت‌الله فلاحتی احیای شرکت‌ها و صنایع خرد و کلان تعطیل و نیمه‌تعطیل کشور را از اقدامات خوب دولت سیزدهم برشمرد و بیان کرد: با احیای این شرکت‌ها، کارگران و تولیدکنندگانی که براثر مشکلات خانه‌نشین شدند می‌توانند به عرصه تولید بازگردند و آثار مثبت احیای این شرکت‌ها بیش از سرمایه‌گذاری‌های جدید است و با ایجاد ایمنی و امنیت و امید نیز همراه خواهد بود.

امام جمعه رشت با تاکید بر لزوم ایجاد توازن میان افزایش حقوق کارگری و کالاهای مصرفی تصریح کرد: باید توازن میان عرضه کالاهای مصرفی و دستمزد ایجاد شود از طرفی بخش اعظم کسانی که از تولیدات ما استفاده می‌کنند واسطه‌گران و دلالان و..‌. هستند که باید جلوگیری کرد.

وی یکی دیگر از بلاهای اجتماعی را عدم نظارت در ایجاد توازن عرضه و تقاضا دانست و بیان کرد: رهبری مساله امنیت شغلی را مطرح کردند؛ امنیت شغلی به معنای پشت میز نشینی و… نیست البته در این عرصه، کارفرما و مدیران هم قدری تقصیر دارند؛ کسانی‌که کارگر جذب می‌کنند اما ۸۹ روزه معنایش چیست؟ این اقدام نا آرامی فکری برای کارگر به دنبال دارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با بیان اینکه امنیت شغلی یعنی کارگر احساس کند کارفرما به او توجه دارد، افزود: متولیان باید پای درد و دل کارگر بنشینند و میزان رضایتمندی آنان از شرکتی که در حال کار هستند را جویا شوند.

امام جمعه رشت با تاکید بر لزوم جدی گرفتن نظارت بر همه بخش‌ها، آثار منفی بی نظارتی را متذکر شد و بیان کرد: بعضی از مدیران از بین کسانی انتخاب شوند که فضای کارگری، تلخی و شیرینی‌ها و سختی‌های این حوزه را تجربه کرده‌اند.

.

کد خبر 6088600

دیگر خبرها

  • آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است
  • شبکه‌های توزیع آب ایلام فرسوده است
  • حقیقت در مورد پروتئین: چگونه به اندازه کافی در هر سنی پروتئین دریافت کنیم؟
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • توزیع بیش از یک هزار لیتر سم رایگان در نیشابور
  • ۲۱۱ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی در البرز معدوم شد
  • آغاز توزیع تخم نوغان در مازندران
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان
  • ‌توزیع بیش از یک میلیون مکمل آهن در مدارس دخترانه فارس