Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور در پانزدهمین سالروز ملی فناوری هسته‌ای در ارتباط تصویری با سازمان انرژی اتمی اظهار کرد: اگر غرب به آنچه سابقه ملت ایران است اعتماد می‌کرد، خود به خود از این مشکلات عبور می‌کردیم. شما می‌بینید که هنوز با آمریکا و دنیا حرف می‌زنیم که دست از تفکر غلط خود بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تمام فعالیت های ما صلح آمیز و غیر نظامی است، همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند بر اساس فقه ما اساسا هرگز دنبال بمب اتم نیستیم که آثار کار غلطی که در جنگ جهانی با ژاپن انجام دادند را دنبال کنند.

روحانی با بیان اینکه ما در زمینه هسته‌ای دو اقدام مهم انجام دادیم، گفت:  قبل از اینکه دولت یازدهم تشکیل شود از دید غرب فعالیت‌های هسته‌ای ما غیر قانونی بود و ٧ قطعنامه در شورای امنیت علیه ما تشکیل دادند تا غنی سازی را متوقف کنیم و اقدامات ما از دید آن‌ها غیر قانونی بود و ما آن را متوقف کردیم؛ فعالیت ایران از سال ١٣٩۴ کاملا قانونی شد البته قبل از آن هم قانونی بود، اما به هر حال این بهانه از دست آن‌ها گرفته شد.

رئیس جمهور تصریح کرد: یکی از آثار برجام این بود که صنعت هسته‌ای را کاملا قانونی کرد و حق ملت ایران را بازستاند که این کار عظیم و بزرگی بود.

وی افزود: نکته دوم اینکه خود فناوری هسته‌ای را ما توسعه دادیم، به دروغ و غلط برخی می‌گفتند ما معامله کردیم و در ازای برخی تحریم‌ها فناوری هسته‌ای را در اختیار آنها قرار دادیم، اخیرا مجلس شورای اسلامی مصوبه‌ای را برگزیدند که این تکلیف نشان داد فناوری هسته‌ای ما از هر زمان دیگری بیشتر است.

روحانی تاکید کرد: از لحاظ تکنولوژی ما به یک سانتریفیوژ ای ار٩ رسدیم که برای مردم و جهانیان روشن شد که در دولت ١١ و ١٢ چه کار بزرگی انجام شد. فناوری در سطح بالایی است که نمونه‌های آن را ما امروز مشاهده کردیم که می‌تواند در بخش کشاورزی و صنعت به ما کمک کند.

رئیس جمهور افزود: رادیو دارو‌ها یکی از آن بخش‌هایی است که به ما در بخش تولید کمک می‌کند؛ ما همچنان بر حرف خود پایبندیم که آن ام پی تی است که بر اساس آن دولت ها متعهد می‌شوند که فعالیت‌هایشان صلح آمیز شود و فعالیت‌های صلح آمیز را انجام می‌دهند که آژانس هم به آنها کمک کنند، اما به وظایف خود عمل کردیم اما آژانس چقدر به ما کمک کردند، در حالی که فعالیت ما صلح آمیز است؛ آژانس تنها برای بازدید نیست یکی از کارهای آن کمک و همکاری است.

وی بیان کرد: جهان و آژانس باید به ما کمک کنند؛ شما بدهکار ما هستید، طلبکار ما نیست؛ آمریکا و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ما بدهکارند و باید بدهی خود را به ما پرداخت کنند. ما در زمینه غنی سازی و در اداره رآکتور ها روی پای خود ایستادیم، ما موظفیم که در فناوری های علمی تلاش کنیم.

روحانی با اشاره به شهدای هسته‌ای اظهار کرد: درود می‌فرستیم به روح شهیدان علیمحمدی، شهریاری و فخری زاده که جان خود را در این راه فدا کردند؛ ان‌شالله بتوانیم به اهداف بلندی که مورد نظر ملت ما بود برسیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: روحانی رئیس جمهور انرژی اتمی تحریم های ایران فناوری هسته ای هسته ای صلح آمیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۷۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر گروسی به اصفهان مهر تاییدی بر حمایت آژانس اتمی از مجموعه‌های علمی ایران است

سی‌اُمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت جاری در اصفهان برگزار می‌شود.

جواد کریمی ثابت گفت: ایده برگزاری کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲ سال گذشته توسط انجمن هسته‌ای ایران و سازمان انرژی اتمی کشورمان در نشستی مطرح شد و مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای همکاری در برگزاری آن قول مساعد داد.

وی با بیان اینکه یکی از وظایف آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، حمایت از چنین رویدادهای بین‌المللی برای توسعه دانش و فناوری هسته‌ای برای همه اعضای آن است، ادامه داد: بر این اساس، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در کشورمان بسیار استقبال کرد.

رییس کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای تاکید کرد: همکاری آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در برگزاری این رویداد علمی قابل تقدیر است و مدیر کل آژانس نیز در مراسم افتتاحیه کنفرانس حضور خواهد یافت.

کریمی ثابت با تاکید بر اینکه این همکاری‌ها قطعا گسترش می‌یابد، تصریح کرد: مشکلات کنونی جهانی با همکاری بین‌المللی حل خواهد شد که یکی از مسیرهای آن، کنفرانس‌های علمی است و در آن اندیشمندان درباره چالش‌ها باهم تبادل نظر و تجربه می‌کنند.

وی با بیان اینکه سی‌امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای به مدت سه روز در اصفهان برگزار می‌شود، گفت: برگزاری این رویداد، نشانه بلوغ فناوری هسته‌ای در کشورمان است.

رییس انجمن هسته‌ای ایران با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب درباره گسترش همکاری‌های بین‌المللی در حوزه فناوری هسته‌ای، افزود: این موضوع یکی از هدفگذاری‌های اصلی و مهم انجمن هسته‌ای ایران و سازمان انرژی اتمی است.

کریمی ثابت با بیان اینکه جامعه هسته ای کشورمان پس از ۵۰ سال به بلوغ خوبی رسیده است، گفت: انجمن هسته ای ایران پس از ۲۹ دوره برگزاری کنفرانس ملی، فضا و ظرفیت موجود برای برگزاری کنفرانس بین‌المللی در زمینه علوم و فنون هسته‌ای را مناسب دید.

شرکت ۵۰ پژوهشگر بین‌المللی در کنفرانس هسته‌ای ایران

رییس انجمن هسته‌ای ایران همچنین با اشاره به حضور ۵۰ پژوهشگر بین‌المللی از کشورهای مختلف در کنفرانس علوم و فنون هسته‌ای، گفت: استقبال از داخل و خارج کشور برای مشارکت در این رویداد بسیار فراتر از حد انتظار برگزارکنندگان بود.

کریمی ثابت با اشاره به ارسال ۵۰۰ مقاله علمی به دبیرخانه این رویداد، افزود: استادان ۵۰ دانشگاه کشورمان در فرایند داوری این مقاله ها مشارکت داشتند.

وی با بیان اینکه از بین مقاله ها، ۴۲۰ مقاله پذیرفته شد، خاطرنشان کرد: یکصد سخنرانی علمی، ۱۶ میزگرد فنی و نشست‌های تخصصی در این رویداد برگزار می‌شود.

وی با اشاره به در نظر گرفتن چهار بخش اصلی در این رویداد، آنها را سخنرانی علمی، میزگردهای تخصصی، نشست هایی با موضوع همکاری های علمی با موسسه های بین‌المللی و نمایشگاه آخرین دستاوردهای فناوری هسته‌ای برشمرد و اظهار کرد: بیش از ۸۰ سخنران علمی در میزگردها حضور خواهند داشت.

رییس انجمن هسته‌ای ایران، برخی از محورهای این کنفرانس را تغییرات اقلیمی و نقش موثر فناوری هسته‌ای برای رفع چالش های مرتبط با آن دانست و گفت: یکی از محورهایی که مورد استقبال پژوهشگران برای ارسال مقاله به کنفرانس قرار گرفت، کاربرد پرتوها بویژه در زمینه رادیو داروها بود که کشورمان نیز در این زمینه موفق عمل کرده است.

وی با اشاره به تجربه های کشورمان در زمینه رادیو داروها، کشاورزی هسته ای و تامین امنیت غذایی، افزود: برگزاری این کنفرانس فرصت خوبی برای به اشتراک گذاری این تجربه هاست.

  کاربرد پرتوها (صنعت، پزشکی و محیط زیست)، راکتورهای هسته ای، فیزیک هسته ای، اندازه گیری تشعشعات، ایمنی و امنیت هسته ای، تغییر اقلیم و نقش انرژی هسته ای و حکمرانی هسته ای از جمله محورهای سی امین کنفرانس ملی هسته ای ایران و نخستین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته ای است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • درباره سفر رافائل گروسی به ایران؛ مدیریت بحران، محتمل‌ترین نتیجه سفر
  • برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • سفر گروسی به اصفهان مهر تاییدی بر حمایت آژانس اتمی از مجموعه‌های علمی ایران است
  • رافائل گروسی میهمان ویژه همایش هسته‌ای اصفهان
  • مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اصفهان سفر می‌کند
  • مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اصفهان می‌آید
  • از اولین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته ای در اصفهان چه می دانیم؟/ رافائل گروسی؛ مهمان ویژه ایران در «نصف جهان»
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه در وین در آستانه سفر گروسی به تهران
  • در سفر رافائل گروسی به تهران موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟