Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@12:56:27 GMT

کشف داروی ضد التهاب کرونا توسط محققان اسپانیایی

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۳۸۳۰۵

کشف داروی ضد التهاب کرونا توسط محققان اسپانیایی

محققان اسپانیایی و آمریکایی می‌گویند دارویی وجود دارد که می‌تواند میزان التهاب ناشی از ویروس کرونا را از بین ببرد.

به گزارش ایران آنلاین به نقل از هلث، تحقیقات این دانشمندان روشن کرده است که التهاب بیش از حد ناشی از ابتلا به کرونا می‌تواند مشکلات تنفسی شدید و سندرم حاد تنفسی بوجود آورده و در نهایت باعث مرگ بیمار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اکنون روشن شده که داروهای استروئیدی مانند دگزامتازون می‌تواند جان بیمارانی که مبتلا به کرونا هستند را درمان کرده و نجات دهد.
دانشمندان دانشگاه «مالاگا» اسپانیا و دانشگاه کالیفرنیا این گونه داروها را برای درمان و کاهش التهاب بیماران کرونایی پیشنهاد داده اند.
محققان به این نتیجه رسیده‌‌اند که عفونت اولیه به ویروس باعث ایجاد استرس در سطح سلولی شده و این استرس اندامک سلولی به نام آندوپلاسمی (ER) را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
ER محلی است که سلول‌های پروتئین‌های خود را تولید می‌کنند. هنگامی که یک ویروس به یک سلول حمله می‌کند تولید سلول را ربوده و خود شروع به تکثیر می‌کند.
در سال ۲۰۱۹ میلادی دانشمندان کشف کردند که ویروس سارس یک پروتئین خاص را در بدن تحت تاثیر قرار داده و باعث التهاب و شیوع بیماری می‌شود. مولکول‌های پروتئین با جمع شدن در کنار هم باعث فشار بر ER می‌شوند. مطالعات جدید روشن کرد که استرس بر ER یکی از ویژگی‌های عفونت اولیه در بیماری سارس است. اکنون پزشکان داروی دیگری به نام «فنیل بوتیریک اسید» را برای درمان چرخه کرونا پیشنهاد داده‌‌اند که می‌تواند اختلالات چرخه اوره را در خون درمان کرده و مانع فشار استرس به سلول‌های ER و در نهایت التهابات تنفسی در بیمار شود.
«ایوان دوران» نویسنده ارشد مطالعه از گروه زیست سلولی، ژنتیک در این باره گفت: سلول‌ها از طریق عفونت تحت فشار قرار می‌گیرند و هرچقدر میزان فشار افزایش یابد ماندگاری التهاب در بدن بیشتر خواهد بود. ما متوجه شدیم که برخی بیماران دارای استرس سلولی هستند که وضعیت بیماری در آنها شدیدتر است به همین دلیل با استفاده از این دو دارو می‌توان میزان التهاب مبتلایان به کرونا را کاهش داده و مانع فشار استرسی بر دیواره سلولی سیستم دفاعی بدن شویم.

آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۸۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • چند روش ساده برای تقویت مو
  • مارک آندره تراشتگن در رده دوم بیشترین بازی برای بارسلونا توسط بازیکنان غیر اسپانیایی
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • سرقت ژابی از رئال: کاپیتان در راه لورکوزن
  • آغاز جنگ مدعیان لیگ برتر برای این ستاره (عکس)
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد