Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-03@22:42:17 GMT

موفقیت ایران در تولید «واکسن آنفلوآنزای نوترکیب»

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۴۰۳۷۶

موفقیت ایران در تولید «واکسن آنفلوآنزای نوترکیب»

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با استفاده از یک پروتئین نوترکیب، واکسن را به تولید رسانده و پس از مطالعات بالینی درصدد است به میزان ۳ تا ۵ میلیون دوز تولید داشته باشد.

به گزارش مشرق، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده واکسن آنفلوآنزای فصلی گفت: پس از مطالعات بالینی درصدد هستیم به میزان ۳ تا ۵ میلیون دوز تولید داشته باشیم و نیاز کشور را رفع کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر امیرحسین عبدالغفاری در "آئین بهره‌برداری از طرح‌های ملی معاونت علمی" که با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد، گفت: ما در این شرکت نخستین تولیدکننده واکسن آنفلوآنزای فصلی نوترکیب چهار ظرفیتی در کشور هستیم؛ به طور کلی واکسن یک محصول استراتژیک برای هر کشوری محسوب می‌شود و با به وجود آمدن پاندمی، اهمیت تولید واکسن در کشور و دنیا مشخص و نمایان شد.

بیشتر بخوانید: شناسایی عاملان بحران کرونا

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده واکسن آنفلوآنزای فصلی انسانی با بیان اینکه در گذشته کشور ما پیشتاز در تولید واکسن بوده است، اظهار کرد: در این راستا ما توانستیم امروز به مرحله‌ای برسیم که بتوانیم واکسن آنفلوآنزای فصلی را به تولید برسانیم که تاکنون این واکسن در کشور تولید نشده و جزو اقلام وارداتی ما محسوب می‌شد.

عبدالغفاری ادامه داد: بر اساس اعلام سازمان بهداشتی جهانی، سالانه ۶۵۰ هزار نفر با آنفلوآنزا جان خود را از دست می‌دهند؛ از این‌رو نیاز به این واکسن احساس می‌شود؛ کشور ما سالانه سه تا پنج میلیون دوز از این واکسن را نیاز دارد که با توجه به اپیدمی، این نیاز بیشتر احساس می‌شود.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده واکسن آنفلوآنزای فصلی انسانی گفت: در سال گذشته این واکسن از سایر کشورها تأمین می‌شد اما توانستیم در این شرکت با استفاده از یک پروتئین نوترکیب، واکسن را به تولید برسانیم که اکنون در مرحله مطالعات بالینی است.

وی با بیان اینکه این واکسن از نوع نسل سوم واکسن‌ها محسوب می‌شود، گفت: مزیت‌های واکسن نسل سوم به سایر نسل‌ها، تولید سریع، اثربخشی بالا و حساسیت کمتر به شمار می‌رود؛ از بهمن سال ۹۹ کارآزمایی بالینی این واکسن را آغاز کردیم که تاکنون به ۴۳۲ نفر تزریق شده و این افراد وضعیت خوبی دارند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده واکسن آنفلوآنزای فصلی انسانی با بیان اینکه برای تولید این واکسن، خط تولید و تکنولوژی صفر تا صدی را ایجاد کردیم، گفت: ۳۰ تا ۴۰ درصد مواد اولیه از خارج تأمین می‌شود که درصدد هستیم این میزان را کاهش دهیم.

وی در پاسخ به سوالات رئیس‌جمهور گفت: ما در آزمایشات و مطالعات بالینی تاکنون موردی ندیده و عوارض جدی نداشته‌ایم و امیدواریم که پاییز امسال این واکسن را پس از اتمام کارآزمایی بالینی داشته باشیم و همچنین ما امکان تولید سه تا پنج میلیون دوز از این واکسن را در این شرکت داریم.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا شرکت های دانش بنیان سلامت آنفلوآنزا واکسن آنفلوانزا دانش بنیان شرکت دانش بنیان مطالعات بالینی میلیون دوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۰۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود

به گزارش جام جم آنلاین البرز،علیرضا عباسی صبح چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در جریان بازدید از ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی اظهار کرد: این نمایشگاه فرصتی را برای نمایش توانمندی‌های تولیدی، صنعتی و صادراتی کشور از جمله البرز فراهم کرده و اتاق بازرگانی البرز نقش مهمی برای حضور شرکت‌های استان در این رویداد داشته است.

وی با ابراز خرسندی از حضور فعال مجموعه‌های تولیدی و صنعتی البرز در ششمین دوره نمایشگاه ایران اکسپو بیان کرد: به دنبال بازدید از نمایشگاه ایران اکسپو و گفتگو‌هایی که با مدیران و فعالان اقتصادی البرز در این نمایشگاه از جمله صنایع غذایی داشتیم، موانع موجود در مسیر کار شرکت‌ها مطرح گردید.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی تاکید کرد: بر اساس شعار سال که باید جهش تولید را با مشارکت مردم عملیاتی کنیم، در این میان استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی کشور در حوزه تولید و صنعت و خصوصا بخش‌های دانش بنیان بسیار حائز اهمیت است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی البرز به ویژه در حوزه تولید و صنعت گفت: می‌توانیم با همکاری بخش خصوصی البرز از این پتانسیل‌ها در استان برای تحقق هرچه بهتر شعار سال بهره‌برداری کرده و اقتصاد استان و به تبع آن کشور را شکوفا کنیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با اشاره به استقرار درصد قابل توجهی از صنایع کشور در استان البرز عنوان کرد: البرز مزیت‌های بسیاری دارد که موجب شده بخش عمده‌ای از فعالیت‌های اقتصادی کشور در این استان شکل گیرد، این فرصت‌ها شامل نزدیکی به پایتخت، مسیر‌های ارتباطی و بازار چند میلیون نفری در دسترس است.

وی با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان بسیاری در استان البرز فعال است، گفت: پیشنهاد ما این است که از ظرفیت شرکت‌ها و نیرو‌های تحصیل‌کرده و جوان شاغل در این حوزه برای بهبود سیمای اقتصادی و فرصت‌های صادراتی و افزایش ارزش افزوده استان البرز استفاده شود تا از خام فروشی جلوگیری شود و با ارتقای ارزش افزوده ارز آوری کشور تقویت گردد.

دیگر خبرها

  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • دستاورد ۵میلیارد یورویی اکسپو ایران
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • کاگران فولاد اکسین در ابتدای سال شعار "جهش تولید" را محقق کردند / شروع طوفانی اکسین در سال ۱۴۰۳ آغاز مسیر موفقیت است
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون