Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: فقط ۱۶۶ تخت خالی در استان باقی مانده است و نبود تخت عواقب سنگینی به دنبال خواهد داشت.

سید محمد جمالیان ۲۱ فروردین ماه در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی، با اشاره به ظرفیت خالی تخت های بیمارستانی در شهرستان های استان، اظهار کرد: در حال حاضر در شهرستان شازند ۱۵ تخت، دلیجان ۱۵ تخت، خنداب ۳ تخت، فرمهین ۳ تخت، خمین ۲۲ تخت، محلات ۳۷ تخت، تفرش ۴۰ تخت، کمیجان ۱۱ تخت، آشتیان ۲۰ تخت خالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ظرفیت بیمارستان امیرالمومنین و امیرکبیر اراک کاملا تکمیل است، گفت: شاید بتوانیم با موارد ترخیصی امروز، بیماران دیگر را بستری کنیم و به سمت پذیرش بیمار کرونایی در بیمارستان آیت الله خوانساری نرویم ولی اگر موارد ترخیصی کم باشد به سراغ بیمارستان سوم خواهیم رفت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: نبود تخت، نارضایتی شدیدی برای دانشگاه و فرمانداران به همراه دارد و از سوی دیگر با پر شدن بیمارستان شهرستان ها، سرریز بیمار به سمت اراک که خود درگیر بحران است هدایت می شود، خوشبختانه دیروز وضعیت آرامتری داشتیم و کل بستری ها به ۶۵ بیمار رسید ولی بیماری بسیار جدی است.

وی با بیان اینکه میزان ماندگاری بیماران در بیمارستان نسبت به پیک های قبل افزایش یافته است، گفت: میانگین مدت اقامت بیماران در پیک های قبلی ۵ روز بود که امروز به یک هفته رسیده است که حاکی از بدحالی بیماران نسبت به دوره قبل است.

جمالیان با اشاره به اینکه ظاهرا استنباط دستگاه ها این است که کرونا فقط مشکل دانشگاه، فرماندار و استاندار است و باقی دستگاه ها آنچنان که انتظار می رود همکاری نمی کنند، گفت: برای اینکه نارضایتی بین مردم رخ ندهد، درخواست داریم که مدیران وظایف محوله و قانونی را اجرایی کنند، برخی از مدیران وظایف را انجام نمی دهند، اگر ۱۰ روز شرایط را جدی بگیریم، امکان دارد که بحران را با عوارض کمتری پشت سر بگذاریم در غیر این صورت با عواقب بسیار بدی روبرو خواهیم شد.

وی با تاکید بر اینکه اهل سیاه نمایی نیستم، اما آنچه ممکن است رخ دهد را واضح بیان می کنم، اظهار کرد: در گام اول باید چهره استان چهره ای کرونایی شود، شهرداری ها از ظرفیت فضای شهری برای اطلاع رسانی و آگاهی بخشی استفاده کنند، در حال حاضر چهره استان مرکزی تناسبی با وضعیت قرمز کرونایی ندارد، مردم باید تفاوت را حس کنند تا بدانند وضعیت جدی است.

جمالیان تصریح کرد: اغلب بیماران درگیری خانوادگی با ویروس دارند و اعلام می کنند که کسی نیست از ما مراقبت کند. باید قبل از بیشتر شدن شعله های آتش کرونا کاری کرد.

وی افزود: بازرسانی که در قالب سمن ها همکاری داشتند عملا بی انگیزه شده اند چراکه افراد توجهی به پروتکل ها ندارند و قدرت اجرایی هم ندارند. لازم است که سازمان صمت جدی تر ورود کند، طبق دستورالعمل، نظارت بر عهده اتاق اصناف و سازمان صمت است، اما طی یک هفته اخیر اتفاق خاصی نیفتاده است و باید در ابتدا اتاق اصناف را نسبت به بحران آگاه سازیم، نباید سلیقه ای عمل شود. چرا باید کافی شاپ ها و اب میوه فروشی ها به بهانه بیرون بر بودن باز باشد، در بازدیدها شاهدیم که کافی شاپ، نامه اتاق اصناف را نشان می دهد که اگر کافی شاپ بیرون بر باشد می تواند به فعالیت خود ادامه دهد. چه کسی نسکافه می خرد تا در خانه بخورد؟

رییس دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه آیا به دنبال گول زدن خودمان هستیم، گفت: طبق دستورالعمل در سطح ملی، مشاغلی که امکان فعالیت ندارند مشخص شده اند و باید طبق آن عمل کرد، چرا سلیقه ای عمل می شود؟ باید تکلیف مدیرانی که سلامت مردم را با هر هدفی تهدید می کنند روشن شود.

وی بیان کرد: مقرر بود که امروز صنایع و نیروهای مسلح، ۵۰ درصد ظرفیت نیروهای درمانی خود را به دانشگاه معرفی کنند، با وجود آنکه شخصا با شرکت نفت تماس گرفتم و قول مساعد دادند، اما تا این لحظه دریغ از یک نفر. اگر قرار است یک سوم کارمندان دولت در محل کار باشند، می توان از باقی ظرفیت برای کمک به دانشگاه و کادر درمان استفاده کرد.

جمالیان افزود: در حال حاضر تاکسی ها ۴ مسافر را سوار می کند و علت سوار کردن این تعداد مسافر را جلوگیری از افزایش نرخ کرایه تاکسی عنوان می کنند. درخواست داریم که در این ۱۰ روز این مشکل حل شود.

وی با اشاره به نزدیک شدن به ماه رمضان گفت: احتمال افطاری دادن به پرسنل از سوی برخی ادارات وجود دارد و لازم است در این راستا افطاری ممنوع شود و جیره خشک به پرسنل داده شود، همچنین طبق ماده ۶۸۸ قانون مجازات امکان اقامه دعوی در مورد افرادی که بهداشت عمومی را تهدید می کنند وجود دارد، حداقل به دانشگاه این اجازه داده شود تا مدیرانی که کم کاری می کنند را بدون ارجاع به استانداری به مقام قضایی معرفی کنیم هرچند شب گذشته وزیر بهداشت تمامی روسای دانشگاه را مکلف کردند که در صورت کم کاری مدیران، شخص به مراجع قضایی معرفی شود چراکه در این ۱۰ روز موقعیت بحرانی است.

جمالیان تصریح کرد: کادر درمان خسته و بی انگیزه هستند، شرایط به شکلی شده است که گویی دانشگاه بر روی یک تردمیل در حال دویدن است و باقی افراد با یک لبخند در حال نگاه کردن هستند، اگر این خستگی و بی انگیزگی بیشتر شود واویلاست و کار را زمین می گذارند، ۴ هزار بیمار قرنطینه در خانه داریم که پرسنل بهداشت باید به همه آنها رسیدگی کنند و حجم کارشان به شدت بالا رفته است، اگر بی انگیزه شوند آسیب بسیاری را متحمل می شویم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در خصوص وضعیت بانک ها خواست که بانک ها از دورکاری و فعالیت با یک سوم ظرفیت خارج شوند و گفت: در حال حاضر مراجعان به شدت در بانک معطل می شوند چراکه تعداد باجه ها کاهش یافته و سرعت کار گرفته شده است به همین دلیل لازم است که بانک ها با تمام قوا فعال باشند تا مدت حضور مراجعان به بانک کاهش یابد.

به گزارش ایسنا، در این جلسه، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به آمار شیوع ویروس کرونا در استان مرکزی در هفته سوم فرودین ماه و مقایسه با هفته دوم فرودین ماه ۱۴۰۰ اظهار کرد: تعداد موارد مثبت در استان در هفته دوم ۲۱۸۱ مورد بوده است که این رقم در هفته سوم فروردین ماه به ۵۲۵۹ رسیده است که حاکی از رشد ۲.۴ برابری آمار است.

دکتر علی علیمحمدی با اشاره به اینکه ۱۴۶ نفر بستری هفته دوم به ۴۵۶ مورد در هفته سوم رسیده است که نشان از رشد سه برابری موارد بستری دارد، گفت: موارد درمان سرپایی از ۲۰۳۵ مورد به ۴۸۰۳ مورد رسیده و ۱۲ مورد فوت با رشد ۲.۴ برابری به ۲۹ مورد افزایش یافته است.

وی بیان کرد: انجام رپید تست در تمامی شهرستان های استان افزایش یافته است و به تبع آن شناسایی موارد مثبت نیز حاکی از رشد بالایی است. از آذرماه ۱۳۹۹ تاکنون ۵۸ هزار و ۵۳۲ تست رپید در استان استان انجام شده و ۶۱۶۹ مورد معادل ۱۱ درصد تست ها مثبت گزارش شده است که در شهرستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی اراک  ۱۲ درصد تست ها مثبت اعلام شده است و این رقم در دانشکده های ساوه و خمین به ترتیب ۶ درصد و ۱۷ درصد است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اراك استان مرکزی کروناویروس همه باهم علیه کرونا دانشگاه علوم پزشکی اراک رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی حال حاضر شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۲۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام یا تغییر رویکرد در انتظار دانشگاه‌های کم دانشجو

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره طرح آمایش آموزش عالی گفت: طرح آمایش آموزش عالی را مرحله به مرحله پیش می‌بریم و سعی می‌کنیم که از این به بعد توسعه براساس نیاز باشد و هر رشته‌ای که تأسیس می شود دارای پیوست اشتغال باشد و دانشگاه‌هایی که با کمبود دانشجو مواجه هستند و یا ظرفیت آن‌ها کاهش‌یافته، سعی می‌کنیم آن‌ها را یا تغییر رویکرد داده و اولویت‌های آنها را تغییر دهیم یا این‌که با برخی از دانشگاه ادغام کنیم.

وی درباره این سوال که در سال ۱۴۰۲ تسهیلات بانک مرکزی در رابطه با ارز دانشجویی به چه صورت بود افزود: خوشبختانه دکتر فرزین (رییس کل بانک مرکزی) در زمینه ارز دانشجویی بسیار با سخاوت برخورد می‌کنند و خود پیشنهاد ارائه می کنند که برای تسهیل تخصیص ارز دانشجویی چه کارهایی باید انجام شود و ما در این زمینه مشکل نداریم.

وزیر علوم درباره راه اندازی شعب دانشگاه های ایرانی در عراق نیز افزود: دانشگاه‌های بزرگ ما با مسافرت‌ها و بازدیدهایی که داشته‌اند با دانشگاه‌های مطرح عراق توافق‌نامه های امضا کرده‌اند و درحال تأسیس شعب هستند دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران و برخی از دانشگاه شهرستانی، خوشبختانه در این زمینه اتفاقات خوبی افتاده است در وزارت بهداشت نیز قبلاً نظیر آن اتفاق افتاده بود.

کد خبر 6100560

دیگر خبرها

  • چرا تعداد خانه‌های خالی در ژاپن رو به افزایش است
  • شمار زیادی از دانشگاه‎های مرکزی محدودیت پذیرش دانشجو دارند
  • ادغام یا تغییر رویکرد در انتظار دانشگاه‌های کم دانشجو
  • جای یک کتابخانه مرکزی در شهر عالم‌پرور آمل خالی است
  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • کوین اونز: 9 ماه از قراردادم باقی مانده و از آینده مطمئن نیستم/ اخبار WWE
  • برنامه و پیش‌بینی: نبرد سقوط لیگ با حضور چهار تیم
  • خیز کشتی گیر ایران برای کسب تنها سهمیه باقی مانده المپیک پاریس
  • خیز ملی‌پوش کشتی آزاد برای کسب تنها سهمیه باقی مانده المپیک